Yine bir abla sorunsalı.. Bu konuşmalar normal mi ?

Ya hadi abla kardeş çok samimiler ablası demiş diyelim (çok normal gelmese de), ama asil anormal olan sevgilinin bunu gelip sana anlatmasi. Ablasi bunu söylerken senin kulagina geleceğin tahmin bile etmemistir belki. Dolayisiyla sevgilin biraz bosbogazlik yapmış. Sana anlatmasaydi sen de ablaya karşı boyle tavir almayacaktin . sevgili aradaki dengeyi pek kuramiyor gibi

benimde bi erkek kardeşim var ama gerçekten rüyamda görsem bile böyle bişeyi söyleyemem utanırım...
ama sevgilinizin bunu size anlatmasıda normal değil o da ayrı konu...

sevgili her şeyi anlatma konusunu abartmış,eminim sen sevgilin kadar ailenle ilgili şeyleri anlatmıyorsundur.bir de sevgilinle konuşurken dikkar et eminim senin de her söylediğini gidip ailesine anlatıyordur

her şeyden önce bir abla erkek kardeşini neden zina yaparken görür yaa??? yok dışarı çıkarmış sallıyomuş. bu nedir? hemde defalarca. önce onu bir sormak lazım bence.

ahh sevgilimin dili çıksa bi
ya 2 yaş var aralarında nasıl bu kadar rahat konuşabiliyo hiç anlamış değilim.. hiç haz almam böyle vıç vıç muhabbetlerden de
offf aklıma geldikçe asabım bozuluyor çok çirkin

benimde bi erkek kardeşim var ama gerçekten rüyamda görsem bile böyle bişeyi söyleyemem utanırım...
ama sevgilinizin bunu size anlatmasıda normal değil o da ayrı konu...

sevgili her şeyi anlatma konusunu abartmış,eminim sen sevgilin kadar ailenle ilgili şeyleri anlatmıyorsundur.bir de sevgilinle konuşurken dikkar et eminim senin de her söylediğini gidip ailesine anlatıyordur

konunun başında demiştim zaten sevgilime kızacaksınızz biliyorum diye
aslında şöyle bi durum var biz nişan süreci falan olmadan direk evlenmeyi düşünüyoruz aileleri bu şekilde tanıyoruz-tanımak istiyoruz
ama bu konu ve önceki konudaki yorumlara bakarak anladım ki bu şekilde yanlış olacak

teşekkür ederim yorumlarınız için

Telefonu hadi bi nebze anlarım da abladır,korumak kollamak için vs denetlemiştir desem de Öyle +18 rüyayı konuşmak ne demek yahu.öyle rüya gördüyse gidip guslünü alsın sussun

Telefonu hadi bi nebze anlarım da abladır,korumak kollamak için vs denetlemiştir desem de Öyle +18 rüyayı konuşmak ne demek yahu.öyle rüya gördüyse gidip guslünü alsın sussun

kadın gayet rahat anlatmış bişi yokmuş gibi rahatlıga bakk salak sevgilimde güle güle anlatıyor bunu bana
daha tek laf ettirmicem anlatma bana bişi dicem

Senin onun evinde kaldigini ablasina anlatmasa ablasi da zina ruyasi gordum diyerek akil vermeye calismazdi. 24 yasinda adam niye mahremini koruyamiyor?

Senin onun evinde kaldigini ablasina anlatmasa ablasi da zina ruyasi gordum diyerek akil vermeye calismazdi. 24 yasinda adam niye mahremini koruyamiyor?

benle evde kaldıgında neler yaptıgını anlatmıyor elbette ve bu söylemesi gereken bi durumdu söyledi mahremini koruyamamakla ilgisi yok..
zina yaptıgını gördüm diyerek ne aklı vermeye çalışıyor orasını da anlamadım..
ister zina yaparız ayrıca ister başka bişi.. dediğiniz gibi 24 yaşında adam sonuçta
ben sadece bi abla olarak bi kadın olarak kardeşi de olsa bi erkekle böyle konuşması çirkin değilmi bunu merak etmiştim.

teşekkürler

Abla zina ruyasi gordum diyerek sizin bir arada kalmanizdan rahatsizligini belirtmeye calisiyor zaten.. Sevgilinle ayni evde kalmalarini bilmeleri cok ic acici bir durum olmamis yani, sorunlar simdiden baslamis Allah bilir aileler devreye girdiginde neler olacak.. Insallah ailene karsi da boyle patavatsizliklar yapmazlar ben olsam ondan korkardim

neyden rahatsız oluyor bende orasını anlamıyorum işte.. yani koskoca adam bende gelmişim belli bi yaşa sonuçta..
küçük erkek kardeşi değil ki artık koruyup kollasın ve erkek tarafı olan o yani sonuçta öyle tutucu aile de değiller ki
benim annemde biliyor ayrıca sevgilimde kaldıgımı abilerimde biliyor ilişkimizi.. sadece iki tarafın da babası bilmiyor..
ama dediğiniz gibi ablası patavatsız babaların yanında özellikle benim babamın yanında ilerde böyle bi patavatsızlık yapabilir hiç bu yönden düşünmemiştim

Pardon da 24 yaşında olmasının sevgilisiyle cinsellik yaşamasında problem yok ama ablanın kardeşini düşünmesi problemli öyle mi Allah aşkına siz nerede yaşıyorsunuz uzayda mı? Hem Sevgilinizle evleneceginiz ne malum her sevgili olduğunuzla cinsellik yaşamak zorundamısınız? Ne kadar da abartiyosunuzun ya 24 yaşı 50 yaş gibi gosteriyorsunuz Hayır efendim 24 yaşında olmasi o haltları yapmasını gerektirmez kendinize gelin ya!!!

Bence degil.

Cok yakisiksiz ve cirkin konusmalar bunlar, kardesi de olsa at kadar 24 yasinda bir adam, ozel hayatini ozel tutmali, ablasinin burnunu sokmaya calsimasi bence cok yakisiksiz.

Sevgiliniz de ayrica garip bence, size soylememesi gerekirdi bunu, utanacaginizi hic dusunmemis mi? Abla-kardes cins bunlar derim, gule gule kullan kardes.

Son düzenleme:

daha yumuşak cümleler kullanarak da tepkinizi ortaya koyabilirsiniz o şekilde de anlıyabilirim ziraa bundan önceki bütün yorumlarda oldugu gibi
sevgilimle cinsellik yaşadıgımı nerden çıkardınızz ?
her sevgilinizle cinsellik yaşamak zorundamsınız ne demek ? tanımadan etmeden nasıl atıflarda bulunuyosunuz allasen asıl siz kendinize gelin.
ben konunun başlarında da dedim. ben kendimi bilirim karşımdakini bilirim.
pişman olacagım şeyler yaşamam. 24 yaş yeterince olgunluga erişmiş bi yaş.
26 yaşındaki ablası terbiyesizce iğrenç kelimeler kullanarak kardeşini düşünüyosa hiç düşünmesn.
teşekkürler.

çok doğru abla bi tuhaf kardeş ayrı bi tuhaf
bundan sonra daha titiz olcam bu konularda ikinci falsoyu yedim

Ouduğunuzu anlamakta zorluk çekmiyorsanız, konunun arkadaşın cinsellik yaşayıp yaşamaması gibi bir durum olmadığını anlayabilirsiniz. Ki konu sahibi ben cinsellik yaşıyorum bu da normal bir olay dememiş. Siz yanlış topiktesiniz sanırım.

artıııııııı cinsellik yaşamadıgımı bile belirttim yorumlarda.. yeterince okumadan kondurmadıgı laf kalmamış..

canımsın

artıııııııı cinsellik yaşamadıgımı bile belirttim yorumlarda.. yeterince okumadan kondurmadıgı laf kalmamış..

canımsın

Yaşamış da olabilrsin, kaldı ki ben de evlilik dışı cinselliğe karşı biriyim ama bu senin özelin, neden burda bunu belirtmek, açıklamak zorunda kalasın ki? Konu hiç bir şekilde cinsellik değilken bu kadar saydırmak çok anormal.

Dert etme sen boş ver

Siz konu sahibesinin avukatisiniz galiba hangi topikte olduğumdan ve ne yazıp yazmayacağım dan size ne işinize bakin siz yorumumu sorgulamak sizemi kalmış!!!

Siz konu sahibesinin avukatisiniz galiba hangi topikte olduğumdan ve ne yazıp yazmayacağım dan size ne işinize bakin siz yorumumu sorgulamak sizemi kalmış!!!

Yooo avukatı falan değilim, yorumlara bakacak olursanız kız kendini gayet rahat ifade edebiliyor zaten avukata ihtiyacı yok.
Sadece size uyuz oldum ve yazdım, açık bir forum da özgürce düşüncemi belirttim.

Abla terbiyesizmiş pehh !! Bu konuşmaları size anlatan o ablanin kardeşi ve sizde onun sevgilisisiniz Bermuda üçgeni gibi birbirinizi bulmuşsunuz hayrinizi ve ne haliniz varsa onu görün hah !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…