- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi bookermoon
-
Teşekkür ederim. Zaten ayda bir yada iki gün görüşüyoruz.Allah yardımcınız olsun. Anneniz bencillik yapıyor.
Yakın mı oturuyorsunuz onunla görüşmelerinize ara verme durumunuz yok mu?
Değil mi? Bunu çoğu kişi normal görüyor ama bana asla öyle gelmiyor. Sonuçta sütün yok bişey in yok ne alaka torun emzirmek?Annenizin emzirmeye çalışmasını da anlayamadım. Çok enteresan geldi bana bu durum.
Çatır çatır değil ama güzellikle konuştuğum oluyor bazen, asla haklı çıkamıyorum ona göre.Biriktirmeyin kendinize zarar.
Alın karşınıza çatır çatır konuşun.
Onun anneanne olduğunu sizin anne olduğunuzu bastırın.
Boşverin eskileri.
Ne çektiysem bende,
Hayalini kurduğum ama asla olmayan şeyleri,
Evlatlarımla bende yeniden yaşıyorum mesela :)
Benim sütüm gelmedi diye çok üzüldüm yıprandım. Sürekli söylüyor zaten keşke ben emzirseydim, o ne kötü memeler falan diye. Benimkiler kız memesi gibi hala der.Bu ne ya anne değil kuma. Sinirlenmeye değmez mesafe koyun bahaneler üretin emzirmeye çalışmış diyince koptum orda sütü mü var annenizin
Bana göre normal bir durum değil yani kız kardeşiniz olsa bunu yapsa normal gelirdi belki sütü de varsa ama anneannenin yapması ilginç.Değil mi? Bunu çoğu kişi normal görüyor ama bana asla öyle gelmiyor. Sonuçta sütün yok bişey in yok ne alaka torun emzirmek?
Annenizle vakit geçirmek sizi mutsuz ediyorsaÇatır çatır değil ama güzellikle konuştuğum oluyor bazen, asla haklı çıkamıyorum ona göre.
genelde susuyorum zatenPatlarken kendinizi annenizin cenazesi başında hatırlayın. Cümlelerinizi ona göre kurun.
Eğer inanıyorsanız size bir hadisi şerif hatırlatmak isterim: öfkelendiğinde sus.
Anneniz haklı demiyorum. Ama büyük. Yaşlı. Idare etmek lazım.
Siz cocukken iktidar annenizdi. Gücünü kullandı.
Şimdi güc sizde. Eger siz de gücünüzü kullanırsanız ondan bir farkınız kalmaz.
Benim annem de çok dövdü beni. Ama olsun. Onun kirpiği düsmesin
Bana yeter.
Sizin anneniz kıyaslama yapan bir insan olduğu için yaptığı şeylere ettiği laflara çok takılmayın. Çünkü bu bencillikle sizi çok kırar.Benim sütüm gelmedi diye çok üzüldüm yıprandım. Sürekli söylüyor zaten keşke ben emzirseydim, o ne kötü memeler falan diye. Benimkiler kız memesi gibi hala der.
Torununu seviyor diye bişey diyemiyorum. Yinede üzülsün istemem.Annenizle vakit geçirmek sizi mutsuz ediyorsa
Saatleri,günleri azaltın.
Anlayacağı şekilde nasıl rahatsız olduğunuzu bastıra bastıra belirtin.
Çocuğunuz hakkında yorum yapmamasını karışmamasını söyleyin.
Öğrendim zaten takılmamayı. Bazen evet anne gerçektende öyle, deyip geçiyorum.Sizin anneniz kıyaslama yapan bir insan olduğu için yaptığı şeylere ettiği laflara çok takılmayın. Çünkü bu bencillikle sizi çok kırar.
Huyu böyle deyip geçmek lazım yoksa yıpranan siz olursunuz sadece.
Tek çocuk musunuz? Anneniz çocuk kaybetmiş mi?(ölu dogum, düşük vs.) Annenizin travmaları oldugunu düsündum. Bunlar yaş ilerleyince davranışlara yansiyor sanirim.Bugünlerde hep anneler ile ilgili konu olunca içimde bastırdığım duygular hortladı. Ben hem anne hem babadan soğudum gitti zaten. Çocukluğum dayak yemekle, azarla, hakaret ve küçümsenmekle geçti. Annem yanlış söylediğim en ufak şeyde rencide ederdi beni. Büyüdüm istemeye gelenler olurdu, bilseler nasıl hamarat olduğumu sana değil bana gelirlerdi derdi hep. Uzatmak istemediğim için birrrsürü şeyi atlıyorum ama şu sıralar oğluma yaptıkları beni sinir ediyor. Sürekli senden çok beni seviyor, seni hiç umursamıyor diyor. Sonra emzirmeye falan çalışmış ki ben emziremediğim için aylarca kahroldum ve o konuda çok hassasım. Birde şu sıralar tutturdu hiç ilgilenmiyorsun çocukla, ona herşeyi ben öğretiyorum diyor. Oysaki ayda bir gün anca görüyor. Şimdilik sadece susuyorum. Çok korkuyorum patlarım diye çünkü farkındayım içimde çok büyük bir öfke var, muhtemelen sinir hastasıyım ama dıştan herkes sakinliğimle tanır beni. Oysaki sabahları uyandığımda dişlerimi sıkmaktan çenem kaskatı olmuş şekilde uyanıyorum. Böyle şeyler işte...
Aynen öyle. Duygusal bir yapınız varsa daha da çok kırılırsınız ama ne de olsa anne, torununa karşı iyiyse en azından bunu düşünerek rahatlatın içinizi.Öğrendim zaten takılmamayı. Bazen evet anne gerçektende öyle, deyip geçiyorum.
Benim sütüm gelmedi diye çok üzüldüm yıprandım. Sürekli söylüyor zaten keşke ben emzirseydim, o ne kötü memeler falan diye. Benimkiler kız memesi gibi hala der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?