Yine bir anne meselesi...

:) keşke düşüneceğine bilsem, tavsiyenizi hemen uygular ve tam yazdığınızı söylerdim, ama şu gün olmuş hala oğlumun yakası biraz kirlense, ben hem çocuklarımı tertemiz büyüttüm, hem dört dörtlük ev kadını oldum, size öte git demedim diyor :)) evet öte git demezdi, geber git derdi. Ama asla kabul etmez

o zaman tek yapacaginiz sen mukemmel anneliğini yaptin beni bana birak demeniz yani kendini mukemmel görüyorsa yaptiklarinin farkinda diil demek ki ya her seyi anlatip icinizi döküp mesafenizi koyacaksınız ya da he he diip karistirmayacaksiniz dişinizi gösterin siz annesiniz evladiniz sizin canınız kanınız nasil siz kötü anne nasil olur aci sekilde tecrube ettiniz evladiniz icin iyi bi anne olmak adına her türlü kötülükten sakının anneniz de dahil. kendinize güvenin dogru bildiğinizden şaşmayın en onemlisi susmayin lütfen artik .

Teşekkür ederim, genelde "senin kadar olamam ben haklısın, benim elimden bukadar geliyor" deyip geçiyorum

Patlamaktan neden korkuyorsunuz?
Patlayın.
Siz şişeceğinize o şişsin.
Siz üzüleceğinize o üzülsün.
Ya hastalanırsanız içinize atmaktan?
Kimin, ne hakkı var buna?

Değil mi? Bunu çoğu kişi normal görüyor ama bana asla öyle gelmiyor. Sonuçta sütün yok bişey in yok ne alaka torun emzirmek?
Asla normal değil. Hayatımda ilk defa torun emzirmeye çalışan bir anne duydum.
Rekabetin de bu kadarı.
Kendi çocuğunu eziyet ederek büyüt; sonra onun doğurduğunu emzirmeye kalk.
Hiç normal bir davranış değil.
O çocuk sizin, ve siz onun için dünyada olabilecek en iyi annesiniz.
Çünkü onun annesi sizsiniz. Bitti.
Kendini yerlere de atsa, kesse de, duvarlara da tırmansa o çocuğun annesi sadece SİZSİNİZ.

Alkışlıyorum bu yorumu.

Daha bugün bile dedi mesela, sen onu benim kadar sevemezsin falan diye. Bazen şüpheye düştüğüm oluyor, gerçekten mi sevmiyorum diye ama yok, çok seviyorum.

Daha bugün bile dedi mesela, sen onu benim kadar sevemezsin falan diye. Bazen şüpheye düştüğüm oluyor, gerçekten mi sevmiyorum diye ama yok, çok seviyorum.
Ne yaparsanız yapın, ama nolur kendi anneliğinizden şüphe duymayın.
Her anne (sağlıklı anneliklerden bahsediyorum, sizinki gibi), ufak tefek hatalarıyla da olsa, kendi çocuğu için en iyi ve en doğru annedir.

Bu emzirme meselesini ilk kez kk da duydum ve çok garipsedim. Bana çok sapıkça ve sağlıksız geliyor. Mantıklı bir açıklaması yok yani.

Tertemiz giydirmek veya dört dörtlük ev kadını olmak,iyi anne olmak anlamına gelmiyor ne yazık ki.
Üstelik kime göre dört dörtlük?
Skalayı kim,hangi ölçüye göre koymuş?
Ben annenize bir şey anlatamayacağıınızı düşünüyorum.
Anneliğinizle ilgili yorumlarına kulaklarınızı tıkayın,oğlunuzun eğitimine ve ebeveynlik tarzınıza ciddi müdahalelerine engel olun.
Günlük ufak tefek yorum ve müdahaleleri hoşgörün,tamam deyip doğru bildiğinizi yapın.
Annenizin narsistik kişilik özellikleri sergilediğini düşünüyorum ama boyutunu burdan okuduklarımla bilemem tabii.

Benim annem emzirse napardim bilmem.. kv yapsa buyuk tepki verirdim ama.. cifte standart diyen varsada evet oyle.. senin genel olarak sorunlarin var annenle.. otur konus bunu

Benim annem emzirse napardim bilmem.. kv yapsa buyuk tepki verirdim ama.. cifte standart diyen varsada evet oyle.. senin genel olarak sorunlarin var annenle.. otur konus bunu
Baze öyle bir duruma geliyorsun ki tepki bile veremiyorsun. Belki başlarda küçük seylere tepki verdiğim icin artik tepki vermem kısıtlandı. Bilemiyorum. Ama bu tür davranışlar beni soğuttu. Mecbur kalmadıkça sohbet ortamından kaçıyorum. Böyle özel bir günde bile mesaj atıyorum.

Ne yaparsanız yapın, ama nolur kendi anneliğinizden şüphe duymayın.
Her anne (sağlıklı anneliklerden bahsediyorum, sizinki gibi), ufak tefek hatalarıyla da olsa, kendi çocuğu için en iyi ve en doğru annedir.
Teşekkür ederim desteğiniz için :)

Benim ailemle sorunum olmadi ama tabi anne kiz catismasi cok oluyordu yine de affedemedigim birseyler vardi bir kitaota nefes teknikleri ve tabi bilincalti isikla gonder vs . Az biraz ise yaradi kitao ismi verebiliyr muyuz bilmiyorum ama bilindik bir kitap zaten deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…