- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi HayatSevinceGuzel
-
ayrılmaya vereceğiniz eforu, kurtarmak için verse insanlar...Bu sefer biz de kesin olarak ayrıldık. Artık toparlamak için her şey için çok yorgunum. Belkide herşeyin kaldığı gibi kalması en doğrusudur ama her ayrılık çok üzücüve üstünü örtsen de hep bir iz kalıyor. Yorgunum çok yorgunum.
ayrılmaya vereceğiniz eforu, kurtarmak için verse insanlar...
Konuyu biraz açsanız da yorum yapabilsek...
Belkide öyleydi de ben kendimi inandırmak istedim olmadıKıyafetinizi öne sürmüş zaten. Geçinmeye niyeti yokmuş malesef. Çok üzülmeyin
Zaten daha önce ayrılmıştık beni üzerek gitmişti sonra tekrar barışmak istedi belki dedim bu sefer mutlu oluruz herşey yoluna girer ama yine gittiAman iyi oldu o seni kaybetti boşver
O zaman hiç üzülmeyin. Anlaşılan o ki uzaktan ilişki yürütmek zor gelmiş.Biz ayrılmıştık 5 6 ay ayrı geçirdik farklı şehirlerdeyiz. Sonra ben tamamen iletişimi kestim. O zmn barışmak istedi tekrar konuşmaya başladık. Sözler verdi yalan kötü şeyler hiç olamayacak diye. Sadece işle ilgili biraz sıkıntısı vardı onları yoluna koymaya çalışıyordu olmamış. İşten de ayrılcakmış. Ben yapamıyorum senlnle denedim ama olmadı hayatımda kötüye gidiyor VS dedi. Bir daha yazmıycakmış karşıma çıkmıycakmış numaramı sildi. Zaten çok uzağız tek iletişimimiz telefon. Bitmesini istemediğimi söyledim ama kabul etmedi
Ağır geliyor artık gidip gelmeler tam herşeyi yoluna koydum hayatımda dedim bu sefer yine dağıldım. Bir de ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum sorunlarından bahsedince kötü hissediyorum kendimi ama tamamen bitirdi istemiyor ki beni yanındaO zaman hiç üzülmeyin. Anlaşılan o ki uzaktan ilişki yürütmek zor gelmiş.
Siz kendinize biraz zaman tanıyın. İçinizi nadasa bırakın. Her daim yanınızda olacak, elinizden sıkı sıkı tutup eften püften şeyleri sorun etmeyecek biri çıkar elbet karşınıza. Biraz zaman geçsin, içiniz soğusun bu kişinin zaman kaybı olduğunu anlarsınız siz de.Belkide öyleydi de ben kendimi inandırmak istedim olmadı
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Zaten tek iletişim yolunuz telefonmuş. Çok anı biriktirememişsinizdir. Tam bir ilişki bile sayılmayan bir ilişki için neden dağılıyorsunuz? Toparlayın kendinizi. Giyinin kuşanın, yanında olmaktan mutluluk duyduğunuz arkadaşlarınızı arayın çıkın gezin, kahve için. Hayat saçma sapan, gel gitli bir adama üzülmek için çok kısa.Ağır geliyor artık gidip gelmeler tam herşeyi yoluna koydum hayatımda dedim bu sefer yine dağıldım. Bir de ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum sorunlarından bahsedince kötü hissediyorum kendimi ama tamamen bitirdi istemiyor ki beni yanında
Çok teşekkür ederim. Aynen öyle yapacağım kendim için uzun bi zamana ihtiyacım var.Siz kendinize biraz zaman tanıyın. İçinizi nadasa bırakın. Her daim yanınızda olacak, elinizden sıkı sıkı tutup eften püften şeyleri sorun etmeyecek biri çıkar elbet karşınıza. Biraz zaman geçsin, içiniz soğusun bu kişinin zaman kaybı olduğunu anlarsınız siz de.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Zaten tek iletişim yolunuz telefonmuş. Çok anı biriktirememişsinizdir. Tam bir ilişki bile sayılmayan bir ilişki için neden dağılıyorsunuz? Toparlayın kendinizi. Giyinin kuşanın, yanında olmaktan mutluluk duyduğunuz arkadaşlarınızı arayın çıkın gezin, kahve için. Hayat saçma sapan, gel gitli bir adama üzülmek için çok kısa.
İstediğiniz bir şey olmuyorsa, hayat sizin için daha güzel sürprizler hazırlıyordur belki de. Ben genelde böyle düşünmeye çalışırım ve olumlu etkilerini de alırım.Çok haklısınız. Hayatı yaşamayı seviyorum onunla olmayı da çok istemiştim ama işte olmayınca olmuyor. Artık kendime zaman ayırıp iyileşmeye bakacağım
İstediğiniz bir şey olmuyorsa, hayat sizin için daha güzel sürprizler hazırlıyordur belki de. Ben genelde böyle düşünmeye çalışırım ve olumlu etkilerini de alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?