Yine bir dert

o ne ya Allah askina?? ne yazdiklarin okunuyo, nede derdinin ne oldugu anlasiliyo?? dogru duzgun yaasaydin olmazmiydi?? simariklik bu seninkisi kusura bakma, anlayabildigim kadar yazdim..:37:

siz herkesle bu stilde anlaşıyorsunuz, maşallah.. ben bana bu tarzda derdini anlatan biriyle herhangi bir diyaloga giremem, anlamam ki :)

bende pek bişey anlamadım yani :26:
tek anladığım nişanlının seni sevdiği senin onu hastayken ziyaret etmediğin falan yani senin nişanlına yaptıklarını daha fazla yazmışsın bence bu dert nişanlının derdi
sen neyi dert ettin anlamadım

fazlaca şımarıp hatalar yapmışsın... nişanlına olmadık şeyler söylemişsin oda etkiye tepkiyle cvp vermiş bence herşeyi zamana bırak ve normalleşmeye çalış....

siz herkesle bu stilde anlaşıyorsunuz, maşallah.. ben bana bu tarzda derdini anlatan biriyle herhangi bir diyaloga giremem, anlamam ki :)

o zaman vermeseydiniz hanfendi size zorla cvp yazın demiorum lütfen anlayan insanlar yorum yazsın anlayamıosanızda bişey diemiorum o zaman bişey yazmayın olurmu yinede herkeze yorumları için teşekkür ediyorum.

baştan sona hatalısın bence
bu kadar kapris yaparsan,bıkar nişanlın yakında
o söylediği lafında gerçeklik payı yok bu çok belli
sen çok üstüne gittiğin için,sinirlenip söylemiş...kim olsa aynısını yapardı
hemde hastaymış şuanda,ilgilenmen gerekirken yaptıkların çok yanlış
bi özür borçlusun nişanlına:19:

o zaman vermeseydiniz hanfendi size zorla cvp yazın demiorum lütfen anlayan insanlar yorum yazsın anlayamıosanızda bişey diemiorum o zaman bişey yazmayın olurmu yinede herkeze yorumları için teşekkür ediyorum.

kimse sana yorum yazmamış ki herkes anlamadığını yazmış..

her zaman bu kadar stresli misin şekerim?

Son düzenleme:
Açıkçası canım yazdığın şeyi sen bir kere sakin kafayle oku.Sevdalı kelimesini o kadar çok kullanmışsınki, paragraf iyice birbirine girmiş bu sayede.Neyse asıl anladığım kadarıyla sen kendi kendine kuruntu yapıyosun. Sen istediğini çocuğa söyle, o sana söyleyince güvensizlik olsun.Olmaz kusura bakma ama eşin olacak kişiye bu kadar kapris yapma.Evlendikten sonra o çıkmaz senin telefonlarına bende söylemesi.1 ay sonra evleneceksin boşver takma sen bunları kurcaladıkça işin içinden çıkamazsın.Hep sen evlilik hazırlıklarınla ilgilensene ne diye uğraşıyorsun böyle saçma takıntılarla.Bu arada çocuğun seni bariz olarak belli ve sende bunu biliyorsun.

canım, nişanlılık döneminde olur böyle ufaktan tartışmalar. hele ki evliliğe 1 ay varmış biz kadınlar iyice sıyırıyoruz bu dönem. saçma sapan şeyler için nişanlının gönlünü kırma. bazlı lafların telafisi olmuyor e böyle nankörlük yapmaya devam edersen yapayalnız kalırsın söyleyim. millet ne büyük sorunlarla uğraşıyor, evliliklerini kurtarmak adına ne çabalar sarfediyor. sen elindekinin kıymetini bilmiyorsun. bak bu devirde seni seven, kafa yapına uyum sağlayan adam gibi adam bulmak çok zor. bir kere gitti mi kafanı duvarlara vurursun ama iş işten geçmiş olur. biraz empati kurmanı rica ediyorum. senin ona yaptıklarını o sana yapsa ne olur acaba. insan hasta dönemlerinde daha hassaslaşıyor, ilgi bekliyor. sen arayıp sormadığın gibi bir de kendini çekmişsin. ayıp ediyorsun bence. sana nasıl davranmasını istiyorsan sen de ona öyle davran.özür dile, stresliyim beni de anlamaya çalış birbirimize destek olalım de. elindekinin kıymetini anlamak için kaybetmeye gerek yok. biraz mantıklı davran lütfen.
mıtluluklar diliyorum

canım, nişanlılık döneminde olur böyle ufaktan tartışmalar. hele ki evliliğe 1 ay varmış biz kadınlar iyice sıyırıyoruz bu dönem. saçma sapan şeyler için nişanlının gönlünü kırma. bazlı lafların telafisi olmuyor e böyle nankörlük yapmaya devam edersen yapayalnız kalırsın söyleyim. millet ne büyük sorunlarla uğraşıyor, evliliklerini kurtarmak adına ne çabalar sarfediyor. sen elindekinin kıymetini bilmiyorsun. bak bu devirde seni seven, kafa yapına uyum sağlayan adam gibi adam bulmak çok zor. bir kere gitti mi kafanı duvarlara vurursun ama iş işten geçmiş olur. biraz empati kurmanı rica ediyorum. senin ona yaptıklarını o sana yapsa ne olur acaba. insan hasta dönemlerinde daha hassaslaşıyor, ilgi bekliyor. sen arayıp sormadığın gibi bir de kendini çekmişsin. ayıp ediyorsun bence. sana nasıl davranmasını istiyorsan sen de ona öyle davran.özür dile, stresliyim beni de anlamaya çalış birbirimize destek olalım de. elindekinin kıymetini anlamak için kaybetmeye gerek yok. biraz mantıklı davran lütfen.
mıtluluklar diliyorum

çok teşekkür ederim canım insan böyle şeyler duymak istior haklısın bişey demiorum farkındaysanızda orda kendimde suç die belirttim ama şu an derdim yok nişanlım ben haklıda olsam haksızda olsam kendini affettirmek için çaba harcıyor dün zaten barıştık ama işte aklıma takıldı ahhh bu stres mahfetti beni:61: neyse artık bundan sonra bi aile olucaz bu şeyler saçma gelicek çünki o zaman başka dertlerimiz olacak..

kimse sana yorum yazmamış ki herkes anlamadığını yazmış..

her zaman bu kadar stresli misin şekerim?

bende diorum ki anlamıosanız okuyun geçin bişey yazmak zorunda deilsiniz anlayanlarda var sonuçta dimi şekerim düğün telaşından stresim ama size karşı asla geçerli değil çünki sizi tanımıorum yorumunuza karşılık cvp verdim sadece:86:

yok nişanlım ben haklıda olsam haksızda olsam kendini affettirmek için çaba harcıyor .
canım hatanı kabullenmen güzel birşey ama bunu o da bilsin. kendi kendine gurur yapma. yukarda bahsettiğin hoş birşey değil. nişanlın için çok yıpratıcı. bir yapar iki yapar 3. ye patlak verir. bu duruma çok da güvenme. ve bu işin evliliği de var. evleneceğin insanı bu kadar hırpalama. özür dilemek zor değil. gerektiğinde bunu yaparsan sen kazanırsın ama hep karşı tarafa yüklenmek haksızlıktan başka bişi değil. öpüyorum

Bulmuş bunuyorsun diye buna denir herhalde... :68:
Canım kusura bakma aynı yaştayız seninle ama seni seven sürekli birşeyleri alttan alan bire sevgilin var görünüşe göre.. Onun üzerine gidende sen olmuşsun ( anlattıkların böyle söylüyor)Evlilik arifesinde üzmeyin birbirinizi saçma sapan şeylerle.. Birbirinizin kıymetini bilin derim.. Sağlıcakla kal..

Son düzenleme:
Bulmuş bunuyorsun diye buna denir herhalde... :68:
Canım kusura bakma aynı yaştayız seninle ama seni seven sürekli birşeyleri alttan alan bire sevgilin var görünüşe göre.. Onun üzerine gidende sen olmuşsun ( anlattıkların böyle söylüyor)Evlilik arifesinde üzmeyin birbirinizi saçma sapan şeylerle.. Birbirinizin kıymetini bilin derim.. Sağlıcakla kal..

haklısın teşekkür ederm:75:

Bi de zaten nişanlın olmayınca ne yapcan ki hazırlığı ?
Ben sözlüm olmadan adım atmak istemem
hasta olsa dizinin dibinden ayrılmam

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X