Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz herkesle bu stilde anlaşıyorsunuz, maşallah.. ben bana bu tarzda derdini anlatan biriyle herhangi bir diyaloga giremem, anlamam ki :)
o zaman vermeseydiniz hanfendi size zorla cvp yazın demiorum lütfen anlayan insanlar yorum yazsın anlayamıosanızda bişey diemiorum o zaman bişey yazmayın olurmu yinede herkeze yorumları için teşekkür ediyorum.
canım, nişanlılık döneminde olur böyle ufaktan tartışmalar. hele ki evliliğe 1 ay varmış biz kadınlar iyice sıyırıyoruz bu dönem. saçma sapan şeyler için nişanlının gönlünü kırma. bazlı lafların telafisi olmuyor e böyle nankörlük yapmaya devam edersen yapayalnız kalırsın söyleyim. millet ne büyük sorunlarla uğraşıyor, evliliklerini kurtarmak adına ne çabalar sarfediyor. sen elindekinin kıymetini bilmiyorsun. bak bu devirde seni seven, kafa yapına uyum sağlayan adam gibi adam bulmak çok zor. bir kere gitti mi kafanı duvarlara vurursun ama iş işten geçmiş olur. biraz empati kurmanı rica ediyorum. senin ona yaptıklarını o sana yapsa ne olur acaba. insan hasta dönemlerinde daha hassaslaşıyor, ilgi bekliyor. sen arayıp sormadığın gibi bir de kendini çekmişsin. ayıp ediyorsun bence. sana nasıl davranmasını istiyorsan sen de ona öyle davran.özür dile, stresliyim beni de anlamaya çalış birbirimize destek olalım de. elindekinin kıymetini anlamak için kaybetmeye gerek yok. biraz mantıklı davran lütfen.
mıtluluklar diliyorum
kimse sana yorum yazmamış ki herkes anlamadığını yazmış..
her zaman bu kadar stresli misin şekerim?
canım hatanı kabullenmen güzel birşey ama bunu o da bilsin. kendi kendine gurur yapma. yukarda bahsettiğin hoş birşey değil. nişanlın için çok yıpratıcı. bir yapar iki yapar 3. ye patlak verir. bu duruma çok da güvenme. ve bu işin evliliği de var. evleneceğin insanı bu kadar hırpalama. özür dilemek zor değil. gerektiğinde bunu yaparsan sen kazanırsın ama hep karşı tarafa yüklenmek haksızlıktan başka bişi değil. öpüyorumyok nişanlım ben haklıda olsam haksızda olsam kendini affettirmek için çaba harcıyor .
Bulmuş bunuyorsun diye buna denir herhalde...
Canım kusura bakma aynı yaştayız seninle ama seni seven sürekli birşeyleri alttan alan bire sevgilin var görünüşe göre.. Onun üzerine gidende sen olmuşsun ( anlattıkların böyle söylüyor)Evlilik arifesinde üzmeyin birbirinizi saçma sapan şeylerle.. Birbirinizin kıymetini bilin derim.. Sağlıcakla kal..