- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)
Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/
He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynisyani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/
Gecti benden hic boyle hayal etmiyordum
Sanırım aşk beklerken hayatı kaçıran tiplerdensiniz.
28 yaşımdayken müthiş eğlenmekteydim. Evden çıkarken yanıma yedek giysi koyardım akşam arkadaşta kalırsam ertesi gün aynı kıyafetle işe gitmemek için. Her hafta sonu ya dağ bayırda kampta yürüyüşte, ya da farklı bir şehirde geçerdi. Hey gidi günler.
O dönemde birisi evlilik dese "Hadi len" derdim, şu anda eşim olan adamın evlenme teklifine 23ümde hayır deyip izimi kaybettirmiştim, 29umda tekrar buldu beni, bu sefer kandırdı evlilik için. O olmasa daha da evlenmezdim, prensesler gibi yaşıyordum zira.
Siz "Aşkı bulayım" kafasıyla içinde bulunduğumuz anın keyfine varamıyorsunuz, yaşınızın geçtiği huzursuzluğu vücut diliniz dahil tüm hayatınıza yansıyor büyük ihtimalle. İnanın bireyin enerjisi karşıdan hissediliyor. Biriyle tanışsanız bile akıllı adamların kaçması muhtemel bence bu durumda.
Kendinizle barışın. Kendinizi sevin, yalnız başınıza da kaliteli bir hayatınız olabileceğini fark edin.
Ve lütfen şu fikirlerinizle bir sevgiliniz olunca ani bir evlilik kararı falan almayın yaşınızı kafaya takıp, bana son derece riskli geldi ruh haliniz.