• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir dügündeyim

evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)

Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/

He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynis :KK43: yani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/

Gecti benden hic boyle hayal etmiyordum

Aynı yaştayız ben de bir nişan atlattım seni çok çok iyi anlıyorum hatta benzer şeyler hissediyorum ama sence de biraz fazla karamsar bakmıyor musun? Yani bundan sonrası ille mantık evliliği ya da boşanmış biriyle falan olmak zorunda değil ki ... 30 yaş sendromu da bunu tetikliyor bizde sanırım :) Nasipte bize de düşen hayırlı kısmetler vardır umarım canım

Yüzde 1500 katılıyorum. Ne güzel gezdik ne tatillere çıktık ailelere bin bir yalan söyleyip :)

Değil mi??
Ay bir de ne cesaretle biz o kacamaklardan birini kuzenlerin yaşadığı yazlık yere yapmıştık benim memlekete :D
Ya ne eğlenceli zamanlar hakikaten. O tatillerini tadi şimdi yok. Bekarken gezmek en güzeli cidden

evet cok sükür ki aklima eks nisanlimla olan hayallerim gelmiyor gelinle damata bakinca oh be ne buyuk huzur (coksevdigimkuzenim cok guZel gelin oldu)

Ama ben treni kacirdim 28 yasindayim aski da meskife gencler yasadi bitirde kalmadi bana.. cok üzülüyorum ya benim ne günahim vardı bende mutlu olsaydim.. kim alir beni birdaha basimdam nisan gecmis evlilik yasim gecmis :/

He olur olmasina ama Mantik evliligi olur bundan sonra bnim payima dusen kader boyleynis :KK43: yani beni en cok uzende bu oldu bi dugunde belli etmesemfr kimse kiskaniom asıklari :/

Hey allahım yaa ne alaka geçti benden falan hem nişan attıysan ne olmuş evlenseydin dul olucaktın iyi tarafından bak neyse yaşın geç falan deyil ayol insanlan 40 tan sonra aşık olup evleniyo sen 28 de yorgan diye kefeni çekmişsin üstüne tövbe yarabbim yaaa çık biyerlere sosyalleş arkadaş ortamlarına gir bırak sosyal ağları orda olsan olsan sanal aktif olursun gez dolaş bak öbür yarında seni arıyo bekletme adamcağızı daha fazla bi bilse senin vazgeçtiğini ohooo atar kendini köprüden şaka bir yanada bacım bazı söylediklerimi kulak arkası yapma gençsin daha kız ben 32 yaşındayım yaşlı hissetmiyorum sana ne oluyo hee bide 53 yaşında çıtır bi teyzem var valla senide benide cebinden çıkarır at kız şu ölü toprağını üstünden aaaaaa:sinirli:

kendi kısmetinizi baglamayın.
bir tanıdıgım vardı nişandan dönmüstü . cevredeki büyükler onu dul cocuklu biri ile evlendirdiler oda bidaha beni bekar biri zor alır diye evlendi
sonuc mutsuz
bu mantık cok yanlıs nisan birbirini tanıma asaması. uymamıs ayrılmıssınız mantıklı bir insan böyle düsünr

Değil mi??
Ay bir de ne cesaretle biz o kacamaklardan birini kuzenlerin yaşadığı yazlık yere yapmıştık benim memlekete :KK70:
Ya ne eğlenceli zamanlar hakikaten. O tatillerini tadi şimdi yok. Bekarken gezmek en güzeli cidden
Asık oldugum biri olsa varsin erteleyelim de 30 dan sonra evleneyim ama ben biktik tek basina tatil yapmaktan

Alinmayin bana ne olur ama sizin gibi bir arkadasim vardi bende bekarim surekli o evlendi bu evlendi biz evlenemedik
Zamaninda olsaydi simdiye 5 yasinda cocugumuz olmustu yedi beni yedi gorusmeyi kestim oyle bir sogukluk geldi
Konularinizi okurkende ayni seyi hissediyorum buz oluyorum
Yahu dogum olum evlilik kaderdir bir kabul edin artik yaradan yazmamissa k...ni yirtsaniz olmaz
Bunun guzellikle beceriyle boyla posla kariyerle vb alakasi yok
Hakkinizda hayirlisini isteyin yazilmissa vakti saati gelince olur
Yazilmamissa ne fayda niye hayati zindan ediyorsunuz kendinize hakkinizda hayirlisini isteyip hayatinizi yasayin

Amin kaderimde kim yazildiysa gayri gelsin tez zamanda inslllh :)

Benim basimdan bir bosanma gecti.. alti yil sonra hic ummadigim bir anda sevgilim cikti karsima ki hayatima kesinlikle birini almayi dusunmuyordum.. o ise hic evlenmemis.. henuz 28 yasindasiniz ve eminim karsiniza dogru zamanda biri cikacaktir.. muhim olan dogru zamanda, dogru insanla tanismak, cunku yanlis zamanda dogru insanla tanistiginda oda olmuyor.. bu yuzden hayirlisini dileyin .. benim dualarim kabul oldu Allah gonlume gore verdi sukurler olsun..

29 yaşında su damlası gibi Gül gibi güzel bir kuzenim var. İki sene önce ş.refsizin birinden ayrıldı.
Gece gündüz el açıp Allah'a şükredeceği yerde her gün ağlıyor. Kendini 35inde yalnız bir kadın olarak görmek istemiyormuş:işsiz:
Çevrenizde sizi seven dostlarınız ne diyorsa lütfen dinleyin, inanın. Eminim deliriyorlardır. 28 aşık olmak için geç bir yaş değil aksine en ideal yaş.
Yolunuz açık olsun

Hayattaki donum noktalari sandiginiz gibi yas sinirli degil.... 28 yas gozunuzde buyuttunugunuz kadar ileri degil...Ben 27 yasinda esimle tanistim, 28 de askla evlendim... Turkiye standardlarinda cok gec bi yas belki..ama iyi ki oyle olmus...daha once askla erken yasta evlenen arkadaslarima bakiyorum da simdiden coluk cocuk, is derdi derken bir cogunun icleri gecmis...hayata erken atilmanin yorgunlugu var hepsinde...iki arkadasim bosandi...insan 20li yaslar kor asik olarak verdigi yasi 30 yasinda pismanlikla bitirebiliyor...
Size tavsiyem hayirlisini isteyin...ve sizi arayan, bulmanizi bekleyen bi ruh olduguna inanin..ben buna hep inandim:KK74:

Back
X