- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Cinsel hayata yardımcı ekipman mi
Sen cok yaşa emi
Hemen İsmail yk'ya bağlama :)
Soruyorsunuz da hayır mı deniyor ?
Yoksa birileri size herhangi bir teklifle gelmediği için mi bu şekilde ?
Evine gelirse de o ekipmanlarını gösterme,adam urkmesin :)
Arayista olmak neden tuhaf olsun? Sadece bunu cok acik etmek ve ucana kacana yazmak itici oluyor bence. Erkek kardesim 27 yasinda ve sipsevdinin onde gideni. Her tanistigina ahanda evlenecegim kiz modunda yaklasiyor, bir fasil biz tanisiyoruz filan. Sonu hep husran. Sonra da arabesk geceler basliyor. Ben sanssizim asksiz prensim diye geziyor. Bilmiyorum gencecik insanlarsiniz, yasinizi bilmiyorum ama gencsinizdir, bu kadar karamsar olmak tuhaf geliyor. Yuzde yuz uyum denen bir sey yok zaten, yuzde 70in ustunu buldunuz mu denemek icin bir sans verin. Ha tabi belki karsidaki icin siz yuzde 50 bile degilsinizdir o da mumkun ama elbet biri olmasa digeri olur yahu, bekarlik guzel sey
Yahu yok millet olarak anamizdan başkasının yüzünü hatirlamadigimiz için gerçekten ovmustur o kişi sizi.
Ve herkes arayışta aslında ama haklısınız bunu dile getirince millet bir garip hallere giriyor. Bosverin bence de biraz flörtöz yaklaşmış beyefendi size.
Cinsel hayata yardımcı ekipman mi
Sen cok yaşa emi
Cnm seni eski konularından az çok biliyorum. Bence sen gayet dışa dönük, pozitif, doğal birisin. Utangaç, içine kapanık biri olsan bunu sana kesinlikle önermezdim :) Ama bence beğendiğin insana ilgini açıkça belli et. Olur veya olmaz orası kader kısmet. Artık öyle bir devirde yaşıyoruz ki kadın da erkek de bir. Bence bunu denemelisin. Hayata bir kere geliyoruz. Şansını dene
tabi bi yerden sonra canlısı lazım cok mekanik kalıyor çünkü böyle...Ne bileyim ya BDVde açık açık ismini yazamadım. Ama gerçek insan gibi olmuyor insan en azından birine sarılmak istiyor hele ki korona zamanı iyice yalnizlastik.
Cnm seni eski konularından az çok biliyorum. Bence sen gayet dışa dönük, pozitif, doğal birisin. Utangaç, içine kapanık biri olsan bunu sana kesinlikle önermezdim :) Ama bence beğendiğin insana ilgini açıkça belli et. Olur veya olmaz orası kader kısmet. Artık öyle bir devirde yaşıyoruz ki kadın da erkek de bir. Bence bunu denemelisin. Hayata bir kere geliyoruz. Şansını dene
Ya sen muhteşem bi kadınsın erkekler o kadar güzel bişeyi kaçırıyor ki
Valla kafasız bu erkekler saçma sapan tiplerin peşine takılıp rezil rüsva oluyorlar
Güzel de yani vücut falan iyi yüzü görmedik diye hatırlıyorumYa sen muhteşem bi kadınsın erkekler o kadar güzel bişeyi kaçırıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?