Yine bir erkek konusu

Güzel de yani vücut falan iyi yüzü görmedik diye hatırlıyorum

Şişmanım. Ondan mı oluyor bilmiyorum. Terapist dedi ki zayıf olsan da olmazdı. Onay ihtiyacım çok fazla olduğu için insanlar o umutsuz havayı ve kendileriyle gerçekten ilgilenmediğimi anlıyormuş açıklaması o. ☹

Şişman değilsin ama sadece bi tık balık etliydin moral olsun diye söylemiyorum, muhtemelen sen aynada kendini çoook kilolu görüyorsun o enerjin bize geçtiği gibi erkeklere de geçiyor sanırım

Çok teşekkürler ama beğendiğimi belli edince de kaçıyorlar. Artık kendimi vebali gibi hissetmeye başladım. Cidden çok üzülüyorum artık.
Kaçıyorlar derken acaba çok mu ilgiye boğuyorsun, bu salaklara fazla ilgi de gelmiyor bazen. İlginin de dozunu iyi ayarlamak lazım o yüzden.
Bir ileri iki geri taktiği mesela:) Ben de işe yaradığı çok olmuştur. Sen biraz Adil Yıldırım'ın videolarını izle. İlişkiler konusunda baya bir taktikler veriyor. Bana çok faydası oldu bu konularda.

Hayır yaaa şişman görmemişsin sen
Biraz göbek vardı ama hatların iyi saçın da dalgali kısaydı unutmamışım bak
Işte dediğim mesele,biraz burnu havada gez ya ez kafalarını

Çok haklısın. Bir de ciddi ilişki yaşamak istemeyenlerle dolu ortalık. Yani ciddi dediğim illa evlilik olsun demiyorum ama en azından düzenli, sabit, tek eşli bir ilişki istiyorsun yani haliyle. Ama ona bile yanaşan yok valla.
Evlenenlere hayretle bakıyorum artık. Nasıl bir erkeği o masaya oturtuyor bu kadınlar helal olsun onlara diyorum.

Evet Adil Yıldırım'ı biliyorum birkaç videosunu dinlemiştim sanirim işin sırrı ozguvenli olmakta. Dinleyeceğim.

Ne yazık ki katılıyorum Türk erkekleri akıllarını yitirmiş resmen Evliliği falan geçtim zaten, kimse sorumluluk almak istemiyor, adam gibi durmak istemiyor. Evlenebilenleri tebrik ediyorum cidden

Şimdi olay şu olabilir..
Sende hayır kanalı Yok.Yani insanlara hayır diyemiyorsun.
Milet üzülmesinde ne olursa olsun enerjisi aldım senden.
Ayrıca sohbetinin de çok dosthane olduğunu dusunuyorum.
Yani seninle saatlerce konusabiliyorlar ama seni bir kadın gibi degilde dost meclisinde. Bir arkadaş gibi görüyorlar.
Demek ki zaman değişmiş.Eskiden bir erkek bir kadına yok cektiginde islak sopayla doverlermis :)

Kesinlikle inanılmaz doğru tespitler.

Yaa insanlar benle de her şey hakkında saatlerce konuşabilir. Bu kötü bir şey mi acaba

Valla aksine. Nemrut, tripli, gel git akilli olmak ise yariyor bence

Cinsel hayata yardimci ekipmanı tuttum
Erkekten iyidir bence.
Agzi var dili yok.
Kiskanclik yapmaz, sonradan turlu yalanlari, huylari cikmaz.
Canini sikmaz. Erken geldi, söndü derdi de yok
Daha ne istiyon?
Napacaksin erkegi, erkek demek dert demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…