- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Ya benim karşıma çıkanlar o kadar alıngan ki. Hemen bir tepkide kaçıveriyorlsrBen katılıyorum, geçimsiz, memnuniyetsiz, kaba saba davranışlarda bulunan kızçeler in peşinde koşan erkek profili gayet iyi bence
Ben yüzünü de biliyorum, kivircik - güleç yüzlü , çok hoş bir kadınGüzel de yani vücut falan iyi yüzü görmedik diye hatırlıyorum
Terapistin çok doğru söylemiş bence. Bu işlerin kiloyla ilgisi olsa kilolu gelin goremezdik etrafta. Nice çift var kadının fazla kilolarınin olduğu. Kim sanki manken gibi kızlarla beraber ki? Ya da o keltoş senle olmadı da senden sonra manken mi bulacak sanki?Şişmanım. Ondan mı oluyor bilmiyorum. Terapist dedi ki zayıf olsan da olmazdı. Onay ihtiyacım çok fazla olduğu için insanlar o umutsuz havayı ve kendileriyle gerçekten ilgilenmediğimi anlıyormuş açıklaması o. ☹
Burnun havalarda olacak,sürekli dudaklarını büzerek poz vereceksin.Yaa insanlar benle de her şey hakkında saatlerce konuşabilir. Bu kötü bir şey mi acaba
Off şunları okurken bile iğrendim. Kendim olmanın rahatlığı varken böyle ucuz şeylere gerek yok.Burnun havalarda olacak,sürekli dudaklarını büzerek poz vereceksin.
Olmadık şeylere gerilip ilgiyi üzerine çekeceksin.
Baş bas bağıran,ben burdayım diyen kıyafetler tercih edeceksin.
Dedikodun bol olacak,milleti kötülüyeceksin.
O zaman kapında kuyruk olur bence :)
Değil mi ben bir çaya çıkarım konu sahibiyle.Sizin konularınızı gördükçe daha bir keyifle okuyorum. Ne kadar eglenceli ve keyifli bir kadınsınızerkekler çok şey kaçırıyor bence
Bu bahsettiğiniz erkekler Türk mu yoksa farklı ırklardan mi? Türk değillerse yuh diyeceğim dünya genelinde hepsi mi aynı olur bunların yaMerak edenlere özelden fotoğrafımı atarım.
Off şunları okurken bile iğrendim. Kendim olmanın rahatlığı varken böyle ucuz şeylere gerek yok.
Ben yüzünü de biliyorum, kivircik - güleç yüzlü , çok hoş bir kadın
Terapistin çok doğru söylemiş bence. Bu işlerin kiloyla ilgisi olsa kilolu gelin goremezdik etrafta. Nice çift var kadının fazla kilolarınin olduğu. Kim sanki manken gibi kızlarla beraber ki? Ya da o keltoş senle olmadı da senden sonra manken mi bulacak sanki?
Ben işin guzellikten de ziyade enerji ile ilgili olduğunu düşünüyorum kesinlikle.
Yaaaaa bir de iş yerinde- iş yemeğinde biriyle bir şeye başlamak zor değil mi?? Ben aşkımdan ölsem ne bir iş arkadaşımla bir ilişkiye başlayabilirim ne birinin tanistirmasiyla. Öyle random tanıştığın biriyle yürürken senkron yürümeler, rastgele(!) el kol temasları, karşıdakinin saçını düzeltmeler,şarkı soylemeler falan derken ne neymiş belli oluyor.
Çok kolay..
Bence benim yöntemi dene bir dahakine:)
İş dolayısıyla keşfe meşfe gitmiyor musunuz? Arabada keyifli sarkilar aç, söyleye söyleye gidin falan, saçında bir şey kalsın düzelt
Bir de böyle sene bence
Bu bahsettiğiniz erkekler Türk mu yoksa farklı ırklardan mi? Türk değillerse yuh diyeceğim dünya genelinde hepsi mi aynı olur bunların ya
Aynen.. Böyle hoş sohbet neşeli bir kadınla insan zamanın nasıl geçtiğini anlamaz bile.Değil mi ben bir çaya çıkarım konu sahibiyle.
Yaaa lubnanlilari severim.Ya aslında en kıdemli adamın dahi çok sarhoş olup bağırarak sakalastigi bir ortamdi ama tabi isyerinden kimsenin yanında o şekilde davranamam çok haklısın. Malesef departmanlarimiz çok ama çok alakasız. Ayni ofiste bile değiliz bizim ofise kırk yılda bir geliyor. Ama ilk gördüğümden beri çok tatlı bir enerji aldım adamdan ama yani bu gerçek bir enerji mi yoksa benim herkesi begenmemden kaynaklı bir enerji mi anlamadım. Adam Lubnanli. Baya bir konuştuk hayatını anlattı. Sonra yağ yaktıran bir yere gidiyormuş kadınların gittiği. Onu anlattı çok komik. Benim esprilerimin tümüne kahkahalarla güldü. Sohbetimiz arkadaşça idi aslında. Ama mesela bir yerde ikimiz de baskalari ile konuşurken bir anda bana dönüp "hadi anlat bakalım" dedi (Fransızca "dis moi madame!" Dedi yani "söyle bana madam" gibi çevirisi). Bilmiyorum flört müdür belki de klasik dostane içki masası muhabbetidir...
Ama soyle bisey de var ben fiziksel olamam mesela ya. Mesela konuşurken adamın koluna bile dokunamam. Veya gözüne bile bakamam. Cidden çok utanırım tutuklasirim.
Bence tam tersi.. Hiç değer vermeyeceksin, tripler havada uçacak.. Bak nasıl peşinden ayrılmıyorlarYa enerjinizi samimiyetinizi burdan hissettim. Bilmiyorum bu işler nasip mi bize mi bağlı hala çözemedim. Benim de flört sürecim birkaç ay sonra sarpa sarıyor hahaha
Yanii bir ilişkin olması için illa pozitif neşe dolu özgüvenli mi olmak gerek? aydınlatın beni
Yaaa lubnanlilari severim.
Telefon numaran var mı? Bir Feyruz şarkısı at bence , bu şarkıyı çok seviyorum diye.
Feyruz onların ülke başkanından bile daha kıymetli biri bencefeyruz'dan girersen kesin olur bak, deneyim konuşuyor
Yeminle bu sefer öyle yaptım ilgimi belli etmedim tepki gösterdim yeri gelince ama fazla gururlu çıktı. Konu sahibi kızma bana araya girdim ama sohbet ediyoz işteeBence tam tersi.. Hiç değer vermeyeceksin, tripler havada uçacak.. Bak nasıl peşinden ayrılmıyorlar
Yeminle bu sefer öyle yaptım ilgimi belli etmedim tepki gösterdim yeri gelince ama fazla gururlu çıktı. Konu sahibi kızma bana araya girdim ama sohbet ediyoz iştee
Arkadaşım bu da bizde ki şans demek kiYeminle bu sefer öyle yaptım ilgimi belli etmedim tepki gösterdim yeri gelince ama fazla gururlu çıktı. Konu sahibi kızma bana araya girdim ama sohbet ediyoz iştee
İnstagramdan eklediniz mi bu aradaTelefon numarası bile yokneyse bir dahaki sefere alayım. Ama bilmiyorum ya bi is çıkmaz gibi de geliyor artık hoşlandım mi onu bile bilmiyorum ama Feyruzu deneyeyim
İnstagramdan eklediniz mi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?