Yine bir erkek konusu

Sorun sizde değil yaşadığımız zamanda. Sempatik de olsan cool da olsan çok da konuşsan az da konuşsan iyi de olsan kötü de olsan bunların hiçbiri sebep değil. Artık hiç kimsede ilişki arayışı yok. Önceden köylerde kasabalarda herkes birbirine alıcı gözle bakarmış. Şimdi ilişkiler profesyonel. Arkadaş ve iş ilişkisi ön planda. Yani diyorsun ya neden bana adım atmıyorlar. Çünkü o gözle bakmıyorlar. Ha bu durumda biri nasıl bulunur. Artık çok zor o yüzden bir sürü bekar var. Birini bulup evlenmek istisnai bir durum şans eseri denk gelirse denk geliyor. Ben de sizi gibi düşünürken 35 te buldum. Size ve diğer bekar arkadaşlara bol şanslar diliyorum.

Sorun sizde değil yaşadığımız zamanda. Sempatik de olsan cool da olsan çok da konuşsan az da konuşsan iyi de olsan kötü de olsan bunların hiçbiri sebep değil. Artık hiç kimsede ilişki arayışı yok. Önceden köylerde kasabalarda herkes birbirine alıcı gözle bakarmış. Şimdi ilişkiler profesyonel. Arkadaş ve iş ilişkisi ön planda. Yani diyorsun ya neden bana adım atmıyorlar. Çünkü o gözle bakmıyorlar. Ha bu durumda biri nasıl bulunur. Artık çok zor o yüzden bir sürü bekar var. Birini bulup evlenmek istisnai bir durum şans eseri denk gelirse denk geliyor. Ben de sizi gibi düşünürken 35 te buldum. Size ve diğer bekar arkadaşlara bol şanslar diliyorum.

Valla en temizi ilk baştan ciddi ilişkiye niyeti var mı evlenmeye sıcak bakıyor mu sormak yoksa hiç bulaşmamak. Kezban derse de desinler

Son düzenleme:
Sevgililik olaylari degisti galiba biraz ya. 🙄
Kuzenim var 18 yaşlarinda, bir cocukla fotograf atiyordu ama boyle arkada gibi de degil. Sevgilin mi diyorum bilmiyorum ne oldugumuzu daha diyor. 😬 Nasil bilmezsin yahu. Sonra cocugu pek gormedim olmamis herhalde.

Benim zamanimda( benim zamanim dedigimde 28 yasimdayim😁)
Oyle bilinmemek filan yoktu. Baktik hoşlandik, iyi vakit gecirdik birseyler oldu sevgiliydik işte aksini yaşamadim.
Eşimden de hoşlanmistim mesela, bence eşim de benden asiri hoşlaniyordu ama soyleyemiyordu bir gun tuttup öpmüştüm direkt dudaklarindan al sana sevgiliydik. 👍😬
Nereden cikiyor bu bilinmemezlikler bilmem.

Valla en temizi ilk baştan ciddi ilişkiye niyeti var mı evlenmeye sıcak bakıyor mu sormak yoksa hiç bulaşmamak. Kezban derse de desinler
Aynen. Hatta Belli bir yaştan sonra ki bu yaşa 30 diyebiliriz direk birilerinin aracılığıyla evlilik niyetindeki kişilerle görüşmek Lazım.diğer türlüsü zaman kaybı. Adamın keyfine göre yok ilişki başlayacak da yok evlenmek isteyecek de hiiiç uğramamak lazım. Tabi bu amacı evlenmek olanlar için geçerli.

Ay canım ne güzel ifade etmiş kendini🙂
Herşey gönlününce olur inşallah

Sevgili istemekte bunu dile getirmekte yanlış bir şey yok ama herkese açık enerjisi veriyorsanız sizinle ilgilenecek kişi kendini özel hissetmez. Empati yapın önüne gelene evet diyecek, herkese yazacak erkek nasıl görünürse görünsün ne kadar ilgi çekici biri olursa olsun kadınlar tercih eder mi? Ben etmezdim.

Katılmayanlar olabilir çevremde gördüğümü söylüyorum. Bence erkeklerin çoğu dış görünüş ve tabiri caizse artistlik ekseninde bakıyor ilişkilere. Onu gösteriyorsun cık, bunu söylüyorsun cık. Hepsi adriana’yı bekliyor. Sosyal medya mı rol oynuyor bu konuda bilemiyorum. Yok kısa boylu, yok ben sarışınları beğeniyorum.. iyi de Türkiyede yaşıyoruz, sanırsın sülalesi Elflerden oluşuyor😂 ütopik beklentiler içinde çoğu ve yaşının adamı değil. Takdir edersin ki ne kadar hoş sohbet, söyleyecek sözü olan, ortalama üstü zekada da olsan onu fark etmeye en az aynı denklikte bir adam lazım... elmasla kömür aynı maden ama ayırt edip işlemeye zanaat lazım, işte öyle...

Katılmayanlar olabilir çevremde gördüğümü söylüyorum. Bence erkeklerin çoğu dış görünüş ve tabiri caizse artistlik ekseninde bakıyor ilişkilere. Onu gösteriyorsun cık, bunu söylüyorsun cık. Hepsi adriana’yı bekliyor. Sosyal medya mı rol oynuyor bu konuda bilemiyorum. Yok kısa boylu, yok ben sarışınları beğeniyorum.. iyi de Türkiyede yaşıyoruz, sanırsın sülalesi Elflerden oluşuyor😂 ütopik beklentiler içinde çoğu ve yaşının adamı değil. Takdir edersin ki ne kadar hoş sohbet, söyleyecek sözü olan, ortalama üstü zekada da olsan onu fark etmeye en az aynı denklikte bir adam lazım... elmasla kömür aynı maden ama ayırt edip işlemeye zanaat lazım, işte öyle...

Adriana yı bekleyenlerin Brad Pitt olmaması skandalı...

1.60lık adamın bile burnu kalkmış havada Oxford mezunu Naomi Campbell bekliyor.. o kadın seni ne yapsın kekkooo

Dün eşimle biraz acik havada oturalim dedik. Yakinimiza 3 cocuklu bir çift geldi. Kadin rustu, çoook guzeldi diyemem ama adama bakarak daha iyiydi yani. Adam kisa boylu, arkadan keli açilmiş esofmanli, himbil biseydi. 🙄 Kadin adamdan bikac cm daha uzun, oldukça fit gorunuyordu.

Gerci orada oturduklari sure boyunca adama bagirip durdu rusça ne dedigini de anlamadim ama 😁 adam kedi gibiydi.

Ya ben sana çok gülüyorum, çok tatlısın.😍
Bir şeyin üzerine bu kadar çok düşünce ters tepiyor bence. Azıcık ya, bir parçacık akışına bıraksan düzelecek😊

cinsel hayata yardımcı olucak ekipmanım bile var kısmını okuduğumda iyi güldüm :D bir vakitler yalnızlıktan yalnızca kendimle aşk yaşamaya karar almıştım bahsettiğiniz sekilde. aşk arayışım sona erdikten sonra girdiğim ortamlardaki erkeklere karşı yaydığım flörtöz enerjiler de bitti sanıyorum. bir vakitten sonra onlar flörtöz davranmaya başladılar. daha sonra nişanlandım falan derken yine de flört etmeye çalışanlar oldu. ki topluma göre ortalama bir tip olduğumu düşünürüm. insan düşününce kendine çok kızıyor yıllarca neden hiçbir erkek ilgi göstermiyor hep ilk adımı atan ben oluyorum keske ben farkında olmadan birileri beni beğenmiş olsa derdim. ama mesele gerçekten de bir erkekle aklından flört etmeyi geçirmeden sohbet etmekmiş kafayı rahat tutmakmış sanırım.

Merhabalar. Biliyorum ucana kaçana yazma artık diyeceksiniz. Ben de cool olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. Çok uzun süredir sevgilim yok. Ciddi bir ilişki isteğim veya evlenmek isteğim yok. Cocuk doğurma isteğim sıfır. Ama erkek arkadaşım olsun istiyorum kısa veya uzun süreli bilmiyorum. Sadece o hissi özledim. Ve ısrarla olmuyor, olmuyor.

Geçen is çevresinden birileri ile yemeğe çıktım açık havada bir yerde. Daha önce gördüğüm bir bey vardı ilk görüşümde "ne tatlı çocuk" demiştim. Hatta sonrasında biraz stalklamistim. Ama çaktırmadim. (Yani inşallah caktirmamisimdir. Umarım bu kadar arayista olduğumu kimse anlamıyordur yani.) Neyse bu geldi herkese selam verdi bana da selam verdi. Patronum dedi ki a siz tanışıyor musunuz. Ben de dedim geçen şu eğitimde tanıştık. Patronum dedi ki "vallahi bu kız çok akıllı bir gördüğünü bir daha unutmuyor". (Acaba laf mı soktu onu da anlamadım ki, ama isyerinde kendisinin yanında hiçbir erkekle ilgili bir şey de demedim yani). Neyse adam yanıma oturdu gece boyunca konuştuk. Ve sürekli güldürdü beni çok tatlı ve komik biriymiş. Ben diyetteyim diye az yiyordum bana sürekli "hayatın tadını çıkar bence bırak diyeti" filan dedi. Sanki flortoz bir tavrı varmis gibi hissettim ama muhtemelen öyle de değil. Evli değil sevgilisi yok bu arada bakın bu sefer en azından bu kesin.

Benim anlamadığım ben sürekli insanları yanlış anlıyorum okey ama kimse mi arayista değil ya? Herkes mi sevgilisi olmamasından memnun??? Herkesin mi 1287 tane hobisi var? Benim arayista olmam bu kadar mı garip? İşin gücün yok mu diyeceksiniz isim var çok da güzel yapıyorum işimi. Hobim de var sayılır haftada 3 kere birebir reformer pilates dersi alıyorum, yürüyüş yapıyorum, aşırı kötü de çalsam akşamları iki gitar tingirdatir, kitap okur, podcast dinlerim, oyun hamuru ile oynar yemek yaparım, kkda takılırım, yasaklar kalktı müzeleri gezdim. Bu şehirde hiç arkadaşım yok ama uzakta olan bir sürü arkadaşım var. Yani başka şeylere odaklan filan tamam bir yere kadar. Cinsel hayata yardımcı olacak ekipmanım da var. Ama erkek arkadaşım yok. Ben bunu dile getirince neden kucumseniyorum? Neden itici bulunuyorum? Benim beğendiklerim beni neden beğenmiyor? Hepsinin topuna lanet girsin artık ya. Yalnızlıktan kafayı yedim bile.

Ya bir şey diyeceğim, sivil toplum alanında çalışan kişi değil misiniz Güneydoğu'da olan? Milyon tane dernek var illaki iş için başkalarıyla görüşüyorsunuzdur. Yapıştırın geçin, bizim alanda çalışıp orada yaşayan kafa dengi illaki bulursunuz. Kafanıza yatmayanla da etkileşimi kesersiniz zaten aile şirketi değiller ki sürekli insan sirkülasyonu oluyor - ofislerde, bölgede vs. Sadece çok dillendirmeyin öyle yapıp 3. de tam kafa dengini bulup evlenen arkadaşım oldu. :D

Şişmanım. Ondan mı oluyor bilmiyorum. Terapist dedi ki zayıf olsan da olmazdı. Onay ihtiyacım çok fazla olduğu için insanlar o umutsuz havayı ve kendileriyle gerçekten ilgilenmediğimi anlıyormuş açıklaması o. ☹
O nasıl bir terapist ya. Adamı daha çok depresyona sokar. Senden bı b.k olmaz der gibi. Bence doktorunu değiştir

Soruyorum çoğu zaman istemiyorlar. Elektrik aldıklarım hoşlandıklarım beni beğenmiyor itici buluyor. Çok yakışıklıları da beğenmiyorum. Cidden en son hoşlandığım çocuk benden kısa çelimsiz. Havalı mı desen hayır benim maaşım isim daha iyiydi. Yani bunlar önemli diye değil çok mu ulaşılmaz erkekleri beğeniyorsun diye sorarsınız diye dedim. Mesela bu Bey de kel ve göbekli idi ama güzel bir enerji aldım. Ama eminim ki yüzde 100 beni begenmemistir.
ciddi ilişki ya da evlilik vs düşünmüyorsan nasıl bulamıyorsun ki

Ekşi sözlükte bile takılsan bir sürü takip isteği gelir.

Çevreden olmuyorsa sosyal medyaya bak.

Kizlar bu durumu ben de anlayamiyorum. Ve gercekten kok nedeni cok merak ediyorum. Cok yakin bir kiz arkadasim var. Oldukca guzel (tam bir esmer guzeli ve bakimlidir), kariyerli, çok hoş sohbet, kibar ama çıtkırıldım değil, eğlenceli, yaşamayı seven bir kadın. Evlenme derdinde hiç değil. Etrafa öyle arayıştaymış gibi bi enerji de vermiyor. Ama erkek arkadaşı yok ya olamıyor. Hayret ediyorum. Önceden de öyle ciddi sayılabilecek bi ilişkisi olmadı.

Ben ortalama bir Türk kadınıyım diyebilirim. Şu an evliyim fakat bekarken ve sevgilim yokken çok ilgilenen kişi olurdu. Bu işin keşke bi matematiği olsa.

Dün eşimle biraz acik havada oturalim dedik. Yakinimiza 3 cocuklu bir çift geldi. Kadin rustu, çoook guzeldi diyemem ama adama bakarak daha iyiydi yani. Adam kisa boylu, arkadan keli açilmiş esofmanli, himbil biseydi. 🙄 Kadin adamdan bikac cm daha uzun, oldukça fit gorunuyordu.

Gerci orada oturduklari sure boyunca adama bagirip durdu rusça ne dedigini de anlamadim ama 😁 adam kedi gibiydi.
Adam zengindir sadece

Back
X