Yine bir erkek konusu

Duygusal bir ilişki de olur niye olmasın
Benim son ilişkim netten tanıştığım bir adamdı
Gayet aşık olduk birbirimize
Sonra anlaşamadık bitti
Netten tanıştık diye adamın koynuna girmedik hemen
Öyle mi sanıyorsunuz
Bu kadar yalnızlıktan yakınıp cinsel ihtiyacı için ekipman bulunduracak kadarsa olay 33 yaşında bir kadının bu kadar yalnız olması çok saçma geliyor bana
Duygusal ilişki olayı tehlikeli hem
Birini sevince evlenmek istersin doğal olarak bağlanırsın kopmak istemezsin evlilik formalite zaten
Hem duygusal ilişki arıyorum gem evlenmek istemiyorum olayı inandırıcı değil
Konu sahibi hayatı paylaşacak birini arıyor Buda doğal birşey zaten
Ya netten tanışıldı diye koynuna girdiğini düşünmüyorum. Ama bir erkeğin de internette aşık olacağı kadını bulmak için takıldığına pek ihtimal vermiyorum. Varsa bile binde birdir. Dolayısıyla konu sahibi mutlu olmaz böyle bir adamla bence

Bu arada duygusal ilişki yaşamak illa evlilik istemek demek değil. Hayatı paylaşmak için evli olmaya lüzum yok

İyi de konu sahibi evlilik amacıyla yola çıkmasa da duygusal yoğunluğu olan bi ilişki arayışında. Ne yapacak internetten 5 dakikada düşen 25 adamla 😂
kadın nefes alsa yeter diyen tipler dolu orda.amaç en başta evlilik olmasa da tabi ki kriter arayacak konu sahibi.denklik önemli

Ya netten tanışıldı diye koynuna girdiğini düşünmüyorum. Ama bir erkeğin de internette aşık olacağı kadını bulmak için takıldığına pek ihtimal vermiyorum. Varsa bile binde birdir. Dolayısıyla konu sahibi mutlu olmaz böyle bir adamla bence
Kimse hayatının aşkını aramaz zaten bir ortamda
Polemik olsun diye yazmıyorum ama netten tanıştığım erkekler aşık olanda oldu evlenmek isteyen de
İş kadında biter yani
Sen aşık olunacak bir kadınsan nerden tanıştığının önemi pek yok aslında

Kimse hayatının aşkını aramaz zaten bir ortamda
Polemik olsun diye yazmıyorum ama netten tanıştığım erkekler aşık olanda oldu evlenmek isteyen de
İş kadında biter yani
Sen aşık olunacak bir kadınsan nerden tanıştığının önemi pek yok aslında
Bakış açılarımız çok farklı gerçekten. “Aşık olunacak kadın” mertebesinde olup olmadığımı belirleyen bir erkek mi yani?

işte akıllı kadın eleye eleye iyilerini bulur.bazıları da mesleği uyduruk dolandırıcıların eline düşer :mad:
Dikkatli olmak gerekiyor tabi
Ben çok araştırırım tanışmadan önce
Zaten kendini belli eder bir insan
Akıllı bir kadınsa karşındaki ben iş adamıyım ben doktorum diye palavra atamazsın
Zaten artık oturduğun yerden bir insanın yalan söyleyip söylemediğini anlarsın
Net ortamı düzgün bir yer değil tabiki o ayrı
Ama yalnızlıktan bu kadar yakındığı için bir alternatif olarak söyledim
Çevresindekilerden medet umacağına bir baksın bakalım
Başka bir çözüm önerisi gelmiyor aklıma
Sokağa çıkıp ara mı diyelim

Dikkatli olmak gerekiyor tabi
Ben çok araştırırım tanışmadan önce
Zaten kendini belli eder bir insan
Akıllı bir kadınsa karşındaki ben iş adamıyım ben doktorum diye palavra atamazsın
Zaten artık oturduğun yerden bir insanın yalan söyleyip söylemediğini anlarsın
Net ortamı düzgün bir yer değil tabiki o ayrı
Ama yalnızlıktan bu kadar yakındığı için bir alternatif olarak söyledim
Çevresindekilerden medet umacağına bir baksın bakalım
Başka bir çözüm önerisi gelmiyor aklıma
Sokağa çıkıp ara mı diyelim
konu sahibi donanımlı akıllı bir kadın.yurtdışından geldiğinden biraz bocaladı türkiye de adapte olamadı henüz.olunca kendine uygun sevgiliyi rahatça bulur zaten

Bakış açılarımız çok farklı gerçekten. “Aşık olunacak kadın” mertebesinde olup olmadığımı belirleyen bir erkek mi yani?
Arzu edilen beğenilen bir kadın demek istedim
Sokakta da dikkat çekersin girdiğin bir ortamda da
Nette aynı şey işte farkı yok ki
Aşık olunacak kadın derken talep edilen kadınlardan bahsettim
Bu sadece fiziksel özellikler değil zeka espiri anlayışı birikim kültür hersey girer içine
Benim kalitemi bir erkek belirlemez o anlamda söylemiyorum
Ama netten tanışan adam belki cinsellik smacıyla yaklaşıyor evet bu gerçek ama durumlar da değişebiliyor
Bugün bir sürü insan bu şekilde tanışıyor
Çok acayip birşeymiş gibi algılamanıza şaşırıyorum

amannnnnn en güzel hayat erkeksiz hayattt dermişimmmmm :rolleyes:
Bence de güzel canım ben bu ara o kafadayım
Ama bir kadının hayatında birini istemesi de anormal birşey değil
Bende herkese aşık olamam mesela ama bir aşık olduğumda tam olurum tabi
Gerçi şu ana kadar 1 kişiye aşık oldum heralde erkek arkadaşlarım oldu bayağı ama bir tanesi özeldi gerisi yok yani

Ben kısmetlerin arayışta olmadığın zaman geldiğine inanıyorum çünkü benim hayatımda hep böyle oldu.
Örneğin, son 5 aydır “kendime vakit ayıracağım ve hayatımda kimseyi istemiyorum" dedim kendi kendime. Ve kendi isteklerime yoğunlaştım, yakın arkadaşlarıma yoğunlaştım. Sonuç olarak hayatıma bir anda 3-4 kişi dahil olmak istedi. Biri hariç diğerleri ile iletişimim şu an yok ama o da olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Bu da hem karşımdaki insanı hem de beni iletişim içinde rahat hissettiriyor. Zamanla olacağı varsa zaten olur diyorum, flört de ediyorum arkadaş gibi de takılıyorum. Çünkü kendimi ne zaman "illa olacak” moduna soksam karşımdakini sıkıyorum, beni merak etmemeye başlıyor ya da ben bir anda soğuyorum gelecek düşündüğüm için. Böylesi benim açımdan daha iyi oldu, belki senin için de bu daha iyi olabilir.

İyide insanlar ne desin ki
Odak noktan erkek arayışı olmasın diyorlar
Oturup ağla kaderine bak kaç yaşına gelmişsin bir ilişkin yok vah vah mu desin?
Hobi edin yeni insanlarla tanış diyorlar onlarda
Yani bu tip konu çok var burda .çözüm önerisi getirilebilecek birşey değil
Kader kısmet işleri
Bu kadar kafaya takma başka şeylere odaklan diyorlar ne denilir ki başka
35 yaşında bekar bir insan olarak yazıyorum bunu bu arada:)

tabi canım
o bi kısım ayrı ama bazıları sen de taktın evlenmeye şeklinde yaklaşıyorlar.
tabi bunu diyenlerin hepsi evli oluyor fiks değişmiyor.
2 saat sonra da kocişimle bilmem ne keyfi deyince söylediklerinin zaten pek bir kıymeti olmuyor.
aynası iştir lafa bakılmaz derler ya
itiraf edelim kaçımız instagramda kocamızla/çocuğumuzu değil de yaptığımız işleri hobileri paylaşıyoruz ki?
sen her yerde bunu pompala sonra gel kıza sen de amma koca meraklısısın de, e olmuyor.
ben genelde evli olmayan insanlara başka insanlarla tanışabileceği hakkında fikir sunarım ve isteklerini de yadırgamam yapılacak şey de bu olmalı zaten.

tabi canım
o bi kısım ayrı ama bazıları sen de taktın evlenmeye şeklinde yaklaşıyorlar.
tabi bunu diyenlerin hepsi evli oluyor fiks değişmiyor.
2 saat sonra da kocişimle bilmem ne keyfi deyince söylediklerinin zaten pek bir kıymeti olmuyor.
aynası iştir lafa bakılmaz derler ya
itiraf edelim kaçımız instagramda kocamızla/çocuğumuzu değil de yaptığımız işleri hobileri paylaşıyoruz ki?
sen her yerde bunu pompala sonra gel kıza sen de amma koca meraklısısın de, e olmuyor.
ben genelde evli olmayan insanlara başka insanlarla tanışabileceği hakkında fikir sunarım ve isteklerini de yadırgamam yapılacak şey de bu olmalı zaten.
Taktın evlenmeye diyenler de zaten evlenmeden önceki süreçte takmış oluyor
Üniversite de erkek arkadaşım yok diye ağlayan kızı da gördü bu gözler :)
Bazı kadınlar yalnızlıktan korkar sürekli bir arayışta olur.bence bu tehlikeli yanlış insanla evlenip ömür boyu cehennem hayatı çekebilirsin sonunda
O yüzden bu kadar üstüne düşünülecek bir şey değil bence
Kendi adıma evli olan arkadaslarımın İnstagram paylaşımlarından etkilenmiyorum.belki evliliği çok istemediğinden olabilir bilmiyorum.
İsteyen istediğini paylaşır kocasını da bebeğini de bunlar normal şeyler.
Bunun birşeyler pompalamak için yapıldığını düşünmüyorum.herkes mutlu anlarını paylaşır.

Ya ben evlileri gorunce yazik diyorum bende mi bi gariplik var.kocisimle kahve keyfisi paylasimi yapan biri bana kafadan kontak geliyor mesela.evde ictigi kahveyi kocasiyla icmek lüks demek ki onun icin.ama benim icin oyle mi🤷istedigimle istedigim zaman kahve icebiliyom🤣🤣🤣
Saka saka isteyen istedigini paylassin naail mutluysaniz öle yasayin

Back
X