Yine bir erkek konusu

Şişmanım. Ondan mı oluyor bilmiyorum. Terapist dedi ki zayıf olsan da olmazdı. Onay ihtiyacım çok fazla olduğu için insanlar o umutsuz havayı ve kendileriyle gerçekten ilgilenmediğimi anlıyormuş açıklaması o. ☹
Şişmanlık bir kriter değil tatlım ben eşimle tanıştığımda 100 kg üstüydüm, inanılmaz bir aşk ile evlendik. Zamanla 150 kgları bile gördüm 😞 obezite ameliyatı oldum ama kendim için eşimin bir kez bile kg konusunu actıgını bilmem. 17 yıl oldu hala ask konusunda aynıyız. Ben hiç bunu takmadım oda takmadı. Üçüncü bebeğimi bekliyorum 37 yasındayım, sabah dagınık saclarımla uyandıgımda bile 6 aylık hamile 95 kg larda bir kadına gülen gözlerle bakıyor. Bende sabah aynaya baktığımda sesli sekilde bugünde çok güzelim diyorum. He öyle ahım sahım değilim, tipim kaydı iyice en son sacımı 4 yıl önce boyattım beyazlar burdayım diyor. Makyajda pandemiden beri hiç yapmıyorum. Güler yüz tüm kapıları açar, en çokta kalp kapılarını. Neden bukadar anlattım kendine haksızlık eden herkese kızıyorum yapmayın lütfen🥰

Şişmanım. Ondan mı oluyor bilmiyorum. Terapist dedi ki zayıf olsan da olmazdı. Onay ihtiyacım çok fazla olduğu için insanlar o umutsuz havayı ve kendileriyle gerçekten ilgilenmediğimi anlıyormuş açıklaması o. ☹
Şu terapistin dediğini biraz bana ufalayabilir misin ?
Yani ne yapmak gerekiyormuş acaba ?
Benim de kilo sorunum vardı onu çözdüm hala aynı tas aynı hamam. Yaşadıklarınız da benimle aynı gibi çünkü.
Konunu sabote etmek istemiyorum ama herkes ekmeğinin peşinde işte:KK48:

Merhabalar. Biliyorum ucana kaçana yazma artık diyeceksiniz. Ben de cool olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. Çok uzun süredir sevgilim yok. Ciddi bir ilişki isteğim veya evlenmek isteğim yok. Cocuk doğurma isteğim sıfır. Ama erkek arkadaşım olsun istiyorum kısa veya uzun süreli bilmiyorum. Sadece o hissi özledim. Ve ısrarla olmuyor, olmuyor.

Geçen is çevresinden birileri ile yemeğe çıktım açık havada bir yerde. Daha önce gördüğüm bir bey vardı ilk görüşümde "ne tatlı çocuk" demiştim. Hatta sonrasında biraz stalklamistim. Ama çaktırmadim. (Yani inşallah caktirmamisimdir. Umarım bu kadar arayista olduğumu kimse anlamıyordur yani.) Neyse bu geldi herkese selam verdi bana da selam verdi. Patronum dedi ki a siz tanışıyor musunuz. Ben de dedim geçen şu eğitimde tanıştık. Patronum dedi ki "vallahi bu kız çok akıllı bir gördüğünü bir daha unutmuyor". (Acaba laf mı soktu onu da anlamadım ki, ama isyerinde kendisinin yanında hiçbir erkekle ilgili bir şey de demedim yani). Neyse adam yanıma oturdu gece boyunca konuştuk. Ve sürekli güldürdü beni çok tatlı ve komik biriymiş. Ben diyetteyim diye az yiyordum bana sürekli "hayatın tadını çıkar bence bırak diyeti" filan dedi. Sanki flortoz bir tavrı varmis gibi hissettim ama muhtemelen öyle de değil. Evli değil sevgilisi yok bu arada bakın bu sefer en azından bu kesin.

Benim anlamadığım ben sürekli insanları yanlış anlıyorum okey ama kimse mi arayista değil ya? Herkes mi sevgilisi olmamasından memnun??? Herkesin mi 1287 tane hobisi var? Benim arayista olmam bu kadar mı garip? İşin gücün yok mu diyeceksiniz isim var çok da güzel yapıyorum işimi. Hobim de var sayılır haftada 3 kere birebir reformer pilates dersi alıyorum, yürüyüş yapıyorum, aşırı kötü de çalsam akşamları iki gitar tingirdatir, kitap okur, podcast dinlerim, oyun hamuru ile oynar yemek yaparım, kkda takılırım, yasaklar kalktı müzeleri gezdim. Bu şehirde hiç arkadaşım yok ama uzakta olan bir sürü arkadaşım var. Yani başka şeylere odaklan filan tamam bir yere kadar. Cinsel hayata yardımcı olacak ekipmanım da var. Ama erkek arkadaşım yok. Ben bunu dile getirince neden kucumseniyorum? Neden itici bulunuyorum? Benim beğendiklerim beni neden beğenmiyor? Hepsinin topuna lanet girsin artık ya. Yalnızlıktan kafayı yedim bile.
Eleştirilcek bi halin yok bence yalnız hissediyosun ve kendine bi arkadaş arıyosun duygusal manada. Akışına bırak ve tek odağın bu konu olmasın konuşanla konuşursun akışına bırakırsın sonra bi bakmışsın olmuş. Mesele senin enerjin bence çok fazla istediğin için karşı tarafa da bu enerji yansıyo elbet ve sıkıcı bi hal alıyo durum

Ya sizin terapistiniz de biraz fazla mı direkt konuşuyor? Zayıf olsan da olmaz falan. Bir şeyi söylemenin on farklı türü var yani. Onunla da mı dostça bir iletişiminiz var?

Cinsel hayata yardımcı ekipman deyince aklıma kelepçe falan geldi ilk başta, sonra mevzuya uyandım 🤭 Yeni nişanlanmış kişiler gibi konuşmak istemem ama bu sevgili işleri cidden beklemediğin anda olur. Sevgili yapmak da çocuk yapmak gibidir, ne zaman umudu kesersin o zaman olur. Aslında hayatta her şey böyle. Yani pratikte zor olsa da akışına bırakabilmeyi öğrenmek gerekiyor. Bir de çok ararsan saçma sapan tipleri bulursun. Ayrıca aslında bir çok kişi hayatında birini istiyor fakat sen nasıl cool durmaya çalışıyorsan, onlar da aynı şeyi yaptığı için bu durum dışardan belli olmayabiliyor. Sonuç olarak kendine zaman vermelisin ve olayları akışına bırakmalısın 😊

tabi ki de yerden arşa kadar haklısın
ben de anlamıyorum, hobi edinmişmişmiş
sanki tüm evlilerin harika hobileri var
yok kendi kendine yetmeyi öğren
sanki tüm evlenenler öncesinde kendi kendine yetebiliyordu
ben mesela 87 hobi edinip içsel yolculuğumu tibette tamamlayarak evlendim
ve çocuk gelişimi üzerine master degree yaptıktan sonra çocuk doğurdum
çevremdeki herkes de böyle çünkü...
ayy geç evlenen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum

Soruyorum çoğu zaman istemiyorlar. Elektrik aldıklarım hoşlandıklarım beni beğenmiyor itici buluyor. Çok yakışıklıları da beğenmiyorum. Cidden en son hoşlandığım çocuk benden kısa çelimsiz. Havalı mı desen hayır benim maaşım isim daha iyiydi. Yani bunlar önemli diye değil çok mu ulaşılmaz erkekleri beğeniyorsun diye sorarsınız diye dedim. Mesela bu Bey de kel ve göbekli idi ama güzel bir enerji aldım. Ama eminim ki yüzde 100 beni begenmemistir.
Kendinle barışıp akişına bırakmayı denesen?
Kel ve göbekli diyorsun ama beni beğenmemiştir diye ekliyorsun. Yapma bunu kendine bence.
Bu şey gibi,hamile kalmak istersin,kafaya takarsın(kk dan örnek veriyorum bolca okumuşsundur bu tip konular)olmaz olmaz,ne zaman ben vazgeçtim artık,boşver olmazsa olmasin dersin bir bakmışsin hamilesin. O hesap.
Ben eşimle evlenmeden hiç niyetim yoktu evleneyim diye,erkek arkadaşımda olsun istemiyordum,bir anda oldu bitti herşey,1 sene icinde evli buldum kendimi.
Bu konularda çok kafaya takıp,şartlanmamak gerektiğini düşünenlerdenim. Elbette seninde karşına biri/birileri çıkacak,flört mü etmek istiyorsun et,oluyorsa yürütürsün,olmuyorsa sallar yoluna bakarsın,kime ne ki? Bekarsın yani. İlk karşına çıkan insan olmaz bakarsin ama bir sonraki olur. Bilemezsin yani,bu işler böyle yürür.

İnternetten falan tanış amacın takılmaksa ne bilim ben bu bulamıyorum diyenlere çok şaşırıyorum
Bir sürü arkadaşlık sitesi var istesem 5 dakka da 25 tane adam bulurum amaç evlilik ciddi ilişki değilse öyle demişsin ya ona istinaden söylüyorum
Ayrıca bir erkeğin sevgilisi olup olmadığını sadece sosyal medyadan stalklayarak öğrenmezsin
Herkes paylaşmaz çoğu insan paylaşmaz zaten
Ben asla paylaşmam mesela gerek yok
Belki bir gün evlenirsem anca o zaman
Afişe etmek istemem ilişkilerimi

tabi ki de yerden arşa kadar haklısın
ben de anlamıyorum, hobi edinmişmişmiş
sanki tüm evlilerin harika hobileri var
yok kendi kendine yetmeyi öğren
sanki tüm evlenenler öncesinde kendi kendine yetebiliyordu
ben mesela 87 hobi edinip içsel yolculuğumu tibette tamamlayarak evlendim
ve çocuk gelişimi üzerine master degree yaptıktan sonra çocuk doğurdum
çevremdeki herkes de böyle çünkü...
ayy geç evlenen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
İyide insanlar ne desin ki
Odak noktan erkek arayışı olmasın diyorlar
Oturup ağla kaderine bak kaç yaşına gelmişsin bir ilişkin yok vah vah mu desin?
Hobi edin yeni insanlarla tanış diyorlar onlarda
Yani bu tip konu çok var burda .çözüm önerisi getirilebilecek birşey değil
Kader kısmet işleri
Bu kadar kafaya takma başka şeylere odaklan diyorlar ne denilir ki başka
35 yaşında bekar bir insan olarak yazıyorum bunu bu arada:)

İnternetten falan tanış amacın takılmaksa ne bilim ben bu bulamıyorum diyenlere çok şaşırıyorum
Bir sürü arkadaşlık sitesi var istesem 5 dakka da 25 tane adam bulurum amaç evlilik ciddi ilişki değilse öyle demişsin ya ona istinaden söylüyorum
Ayrıca bir erkeğin sevgilisi olup olmadığını sadece sosyal medyadan stalklayarak öğrenmezsin
Herkes paylaşmaz çoğu insan paylaşmaz zaten
Ben asla paylaşmam mesela gerek yok
Belki bir gün evlenirsem anca o zaman
Afişe etmek istemem ilişkilerimi
İyi de konu sahibi evlilik amacıyla yola çıkmasa da duygusal yoğunluğu olan bi ilişki arayışında. Ne yapacak internetten 5 dakikada düşen 25 adamla 😂

İyi de konu sahibi evlilik amacıyla yola çıkmasa da duygusal yoğunluğu olan bi ilişki arayışında. Ne yapacak internetten 5 dakikada düşen 25 adamla 😂
Duygusal bir ilişki de olur niye olmasın
Benim son ilişkim netten tanıştığım bir adamdı
Gayet aşık olduk birbirimize
Sonra anlaşamadık bitti
Netten tanıştık diye adamın koynuna girmedik hemen
Öyle mi sanıyorsunuz
Bu kadar yalnızlıktan yakınıp cinsel ihtiyacı için ekipman bulunduracak kadarsa olay 33 yaşında bir kadının bu kadar yalnız olması çok saçma geliyor bana
Duygusal ilişki olayı tehlikeli hem
Birini sevince evlenmek istersin doğal olarak bağlanırsın kopmak istemezsin evlilik formalite zaten
Hem duygusal ilişki arıyorum gem evlenmek istemiyorum olayı inandırıcı değil
Konu sahibi hayatı paylaşacak birini arıyor Buda doğal birşey zaten

Back
X