Merhabalar. Biliyorum ucana kaçana yazma artık diyeceksiniz. Ben de cool olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. Çok uzun süredir sevgilim yok. Ciddi bir ilişki isteğim veya evlenmek isteğim yok. Cocuk doğurma isteğim sıfır. Ama erkek arkadaşım olsun istiyorum kısa veya uzun süreli bilmiyorum. Sadece o hissi özledim. Ve ısrarla olmuyor, olmuyor.
Geçen is çevresinden birileri ile yemeğe çıktım açık havada bir yerde. Daha önce gördüğüm bir bey vardı ilk görüşümde "ne tatlı çocuk" demiştim. Hatta sonrasında biraz stalklamistim. Ama çaktırmadim. (Yani inşallah caktirmamisimdir. Umarım bu kadar arayista olduğumu kimse anlamıyordur yani.) Neyse bu geldi herkese selam verdi bana da selam verdi. Patronum dedi ki a siz tanışıyor musunuz. Ben de dedim geçen şu eğitimde tanıştık. Patronum dedi ki "vallahi bu kız çok akıllı bir gördüğünü bir daha unutmuyor". (Acaba laf mı soktu onu da anlamadım ki, ama isyerinde kendisinin yanında hiçbir erkekle ilgili bir şey de demedim yani). Neyse adam yanıma oturdu gece boyunca konuştuk. Ve sürekli güldürdü beni çok tatlı ve komik biriymiş. Ben diyetteyim diye az yiyordum bana sürekli "hayatın tadını çıkar bence bırak diyeti" filan dedi. Sanki flortoz bir tavrı varmis gibi hissettim ama muhtemelen öyle de değil. Evli değil sevgilisi yok bu arada bakın bu sefer en azından bu kesin.
Benim anlamadığım ben sürekli insanları yanlış anlıyorum okey ama kimse mi arayista değil ya? Herkes mi sevgilisi olmamasından memnun??? Herkesin mi 1287 tane hobisi var? Benim arayista olmam bu kadar mı garip? İşin gücün yok mu diyeceksiniz isim var çok da güzel yapıyorum işimi. Hobim de var sayılır haftada 3 kere birebir reformer pilates dersi alıyorum, yürüyüş yapıyorum, aşırı kötü de çalsam akşamları iki gitar tingirdatir, kitap okur, podcast dinlerim, oyun hamuru ile oynar yemek yaparım, kkda takılırım, yasaklar kalktı müzeleri gezdim. Bu şehirde hiç arkadaşım yok ama uzakta olan bir sürü arkadaşım var. Yani başka şeylere odaklan filan tamam bir yere kadar. Cinsel hayata yardımcı olacak ekipmanım da var. Ama erkek arkadaşım yok. Ben bunu dile getirince neden kucumseniyorum? Neden itici bulunuyorum? Benim beğendiklerim beni neden beğenmiyor? Hepsinin topuna lanet girsin artık ya. Yalnızlıktan kafayı yedim bile.