- 7 Aralık 2018
- 7.319
- 18.872
- 248
- 28
Böyle sapıklar yüzünden balkon yıkamaya korkar olduk. Muhafazakarlar hep böyle.Evet kadın iş yerinin karşı apartmanın da. Sordum niye çektin diye yeminler etti biran da oldu ve izlemedgni. İzlesem kesn silerdim flan demişti
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz gerçekten? Eşiniz bildiğin sapık !Sizde haberi bile olmadan röntgenlenen masum bir kadını ki haberi olsa eşinizi en iyi ihtimalle mahkemelerde süründürecek bir kadını sırf kiskanliktan aşagiliyorsunuzŞehvetten ayak öpmesi değil hamile idim kramplar oluyor bacakta o durumu yaşadığım an. Zaten ben ona da dedim bana da bakan oluyordur diye. Ki güzelliğim fiziğim gerçekten çok iyi. Çektiği kadın çok kötüydü. Ben asla anlamıyorum ve asla hak vermiyorum. Dediğim gibi bekliyorum öylece.. Bişi olursa dünyası yıkılan ben olmayacağım bu sefer. Sağolun yorumlar için benim içim dolup taşıyor hep anlatmak istedim
Adamın sapıklığı konusunda haklısınız fakat muhafazakârlar hep böyle demeniz yanlış olmuş.. genelleme yapıyorsunuz. Her kesimden çıkabiliyor bu tipler,bütün muhafazakar insanları zan altında bırakmayınBöyle sapıklar yüzünden balkon yıkamaya korkar olduk. Muhafazakarlar hep böyle.
Dindarlığın da anasını sattınız nasıl bir devirdeyiz ya?
Daha üç kulhu bi elham nedir bilmezler tutturmuşlar bir erkek nefsi erkek nefsi
Erkekten daha çok erkeği savunuyorlar ya
Madem bu kadar dindarsınız şunu da bilin balkon bir evin odası kadar mahremdir, bırakın fotoğraf video çekmeyi yolda yürürken dahi balkona bakılmaz, odayı gözetlemekle eşdeğerdir hükmünü vermişlerdir çağdaş alimler.
Yettiniz be.
Nazardan öleni duydum da sapık olanı ilk defa duyuyorum . Daha neler duyacağız acaba !Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin , böyle şeyler nazardanda olur evinde her hafta bi kaç gün boyunca defne yaprağı yak nazara çok iyi geliyor ben denedim gerçekten
Abisine anlatmışsınız sonra affedip çocuk yapmışsınız belli ki epey uzun zaman geçmiş üstünden şimdi biz evet kötü affetmekle kötü yapmışsınız desek ne olacak?Bu arada madem affettiniz neden devamlı yüzünü vuruyorsunuz?Kızlar aslında olay olalı çok oldu ama aklımdan çıkmıyor. 4 ay vajinismus yaşadım. 4. Ay evlendikten sonra eşim uyurken gece teline baktım galeriye şifre koymuştu. Kırdım şifreyi.. Bir video çekmiş şort ve büstiyer li balkon yıkayan bir kadını. 3 dkya yakın.
O kadar kötü olmuştum ki 7 sene flört sonucu evlendik eşim sözde muhafazakardı. İnanır mısınız kendimden çok güvenirdm. Neyse uyuyordu uyandırdım bağırdım neden evlendin dedim. Sadece sustu bişi demedi inkar edemedi. Evliliğin bittiğini söyledim. Başka odaya gittim ağladım
Yanıma geldi bnmle ağladı. Hiç konusmuyordu sadece basiretm bağlandı diyebildi. Savunmadı öyle bir haklılığıda yoktu. Anneme gidecektim ancak farklı ildeydim ve bir hafta sonra annem yanıma gelecekti. Annem gelip gittikten sonra bitecekti. Gece uyudum ağlayarak uyumuşum gözümü açtım yatağın yanında oturmus başı dizimde uyumus kalktım namaz kıldım sabah namazı. Dua ettim. Hava almak için dışarı çıktım eve geldim banyo yaptığını kuran okuduğunu namaz kıldığını gördüm. Anladım yani önümde yapmadı. Gidecek misin dedi evet dedim. Bir şans dedi tek bir şans. Tabi ben abisine yalnız söyledim abisinin tepkisi de ben şoktayım asla yapmaz seni çok severdi dedi. Araycktı konuşmak için kabul etmedim bitti dedim. Neyse şans istedi. İşe gitmedi 2 gün ruh gibiydik evde. Ertesi gün gitti sabah giderken ağlıyordu bana bakıp asla yapmayacam dedi. Tek bir şans. Bende düşündüm temas konusma olmadıgı için peki dedim amaa yine bu tarz bişi görürsem giderim dedim bana mektup yazmış olursa bunu yüzüme vurursun diye. Neyse o olaydan sonra çok dha ilgili oldu hep alttan alan taraf oldu. Gece uyurken o sersemlkle elimi arar bulur öper uyurdu hiç unutmam ayağımı öptüğünü bilirim yakınında iken. Çok harika şeyler yaptı. Hep yüzüne vururum olayı. Aradan bir bucuk sene geçti. Güven yok o da biliyor. Hep uğraşıyor bişi sorsam ss alıp atar teli hep ortada şifresini bilirim hiç sosyal değil hep evde. Ve çok ilgili bir baba. Çocuk oldu çünkü fiilen aldatmdgı için ve onu çok sevdiğim için istedim oğlumuzu aşırı seviyor. İşten sonra hemen eve gelip oynuyor.
Hayatım şuan böyle ama güven duygum yok.
Sizce affetmekle kötü mü ettim
Allah aşkına yapmayın şunu ya..Erkekte nefis var kadında yok öyle mi...Siz gibi düşünen kadınlar yüzünden zaten erkeğin nefsidir elinde değildir yapar mantığı türedi...Eşinin yaptığı düpedüz sapıklık affetmissin o tamamen senin kararın çocukta olmuş üstüne aradan da 1.5 yil geçmiş...Şimdi sorgulamanizin anlamı ne...Bari savunup iyice batirmayin çünkü savunulacak hiçbir tarafı yokEşinizi çırılçıplak kadınların arasına koyup asla bişi olmaz garantisi verir misiniz ben kendi nefsim dahil kimsenin nefsine kefil olmam o yüzden böyle diyorum hele erkeklerin nefsi ayetlerle sabit
Onunla ibadet etmeye devam edin o zaman.Ya lütfen şu namaz,ibadet olaylarını katmayın şöle işlere.Başınızdan bir olay geçmiş olayı anlatın yok sabah namazına kalkmış,yok başka bayanların suratına bakmazmış.He birde Kuran’da da yazıyormuş nefis olayı oldu peki o zaman sorun yok.Bunları dile getiren insan da bana göre hastalıklı ruhtur.Daha yazacak çok şey var bu konu ile ilgili ama neyse....Yengeye bakmaz ama elin karısının kızının videosunu çeker pis sapık.Bilmiyorum çünkü eşim gerçekten farklıydı ben onunla ibadeti sevdim düşünün bakışımı değiştirdi. Yengeleri ile bile konusmayan insan gözlerine bakamıyor abisi şok geçirdi. Bağırdı kızdı ona da aynısını dedi yeminler etti basiret bağlılığı üzerine. Yaparım canım teşekkür ediyorum inşallah olmaz inşallah Rabbım kimsenin canını yakmasın
Kadın büstiyerle balkon mu yıkıyormuş, çok ilginç bir konuEvet kadın iş yerinin karşı apartmanın da. Sordum niye çektin diye yeminler etti biran da oldu ve izlemedgni. İzlesem kesn silerdim flan demişti
Öyle deme yahu, bende kombi açmaya falan yarım atlet şortla çıkıyorumKadın büstiyerle balkon mu yıkıyormuş, çok ilginç bir konu
Olabilir tabi ki de konu genel olarak absürt geldi yoksa çıkan da tuhaflık yokÖyle deme yahu, bende kombi açmaya falan yarım atlet şortla çıkıyorumgayet normal birşey hele sıcaklarda..
Normal olmayan adamın bundan etkilenip videoya alması.
Boş yapmaya iyi oku yazdigimiNazardan öleni duydum da sapık olanı ilk defa duyuyorum . Daha neler duyacağız acaba !
Canın üzülüyorsun biliyorum konduramazsın ama demek eşin kadınları izleyebiliyor süzebiliyor dikkatini çektiğindeSayfaya giremiodm şifre yüzünden
Aklımdan çıkmadı bugune kadar. Hep tekrar yapar mı diyorum. Gideceğimi biliyor. Mesleğim var eyvallahmn olmicağını. Yanlış mı ettim diye fikir almak istedim bnm yermde başkası olsa ne yapardı öğrenmek istedim
Ben iyice okudum yazdığını bence bir de sen tekrar oku yazdığını ve bizi de aydınlat . Tam olarak bu adamın neresine nazar değmiş?!Boş yapmaya iyi oku yazdigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?