Yine bir eş yine aldatma meyilli

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz gerçekten? Eşiniz bildiğin sapık !Sizde haberi bile olmadan röntgenlenen masum bir kadını ki haberi olsa eşinizi en iyi ihtimalle mahkemelerde süründürecek bir kadını sırf kiskanliktan aşagiliyorsunuz Farkındaysanız kadının fiziğini güzelliğini konuşmuyoruz eşinizin ş.......ligini konuşuyoruz.Adamı bırakmamışsınız üstüne bir de baba yapmışsınız aradan 1,5sene geçmiş siz mutlu eşiniz mutlu biz burdan size ne söyleyebiliriz ki bu saatten sonra.Bu kadar şeyden sonra konuşmanız gereken en son konu madur kadının fiziğini ve güzelliğini sorgulamak olur.

Böyle sapıklar yüzünden balkon yıkamaya korkar olduk. Muhafazakarlar hep böyle.
Adamın sapıklığı konusunda haklısınız fakat muhafazakârlar hep böyle demeniz yanlış olmuş.. genelleme yapıyorsunuz. Her kesimden çıkabiliyor bu tipler,bütün muhafazakar insanları zan altında bırakmayın

Oooooo dur şimdi orada kardes, yazık değil mi erkeğe? Nefsine hakim olamıyor gariban..
Biz 21. Yy insanı olarak bunu doğal ve hoş görmeliyiz...
Şimdi bu satırlara ne küfürler sığardı ama işin ucunda cayır cayır ban yemek olduğu için susuyorum sen anla..
bundan aylar evvel dini bir dernekte erkek çocuklarına yapılanları duymuşsundur.
SUAN devir bunun devri. Her türlü günahı işleyip ama erkektir nefsi yerinde durmaz deyip bi de bunu ayetlerle sabit diye süsleyip.
Sorduğun da ise hangi ayet ya o? Dediğinde cevap alamadın sahte hurafeci müslüman devrindeyiz.
Emin ol evde temizlik yaparken bile sırf bu zihniyet vb insanlar yüzünden gunesligi kapatır hale geleceğiz. Çünkü nefs bastirilmadan inanılan her dinde ve her inançta bu gibi ahlaksızca şeyleri görmemiz kaçınılmaz.
Daha dur tecavüzü mesrulastiracaklar bile bu tip kadınlar erkeğin nefsi diye öyle leş öyle lanet bi döneme giriyoruz.
Allah inananı da inanmayani da böyle pisliklerden korusun.

Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin , böyle şeyler nazardanda olur evinde her hafta bi kaç gün boyunca defne yaprağı yak nazara çok iyi geliyor ben denedim gerçekten
Nazardan öleni duydum da sapık olanı ilk defa duyuyorum . Daha neler duyacağız acaba !

bizim orada derler ki geçen yıl ki düğüne şimdi göbek atıyosun, 1,5 yıl uzun bir süre bacım bunun muhasebesini yapmak için çok geç, kaybettiğin güven duygusu da hiç bir zaman gelmeyecek Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları, Allah ın emaneti diye alırlar, emanete de işte böyle sahip çıkarlar..... kadın yapsa adı or...... erkek yapınca basiret bağlanır pes

Abisine anlatmışsınız sonra affedip çocuk yapmışsınız belli ki epey uzun zaman geçmiş üstünden şimdi biz evet kötü affetmekle kötü yapmışsınız desek ne olacak?Bu arada madem affettiniz neden devamlı yüzünü vuruyorsunuz?

Eşinizi çırılçıplak kadınların arasına koyup asla bişi olmaz garantisi verir misiniz ben kendi nefsim dahil kimsenin nefsine kefil olmam o yüzden böyle diyorum hele erkeklerin nefsi ayetlerle sabit
Allah aşkına yapmayın şunu ya..Erkekte nefis var kadında yok öyle mi...Siz gibi düşünen kadınlar yüzünden zaten erkeğin nefsidir elinde değildir yapar mantığı türedi...Eşinin yaptığı düpedüz sapıklık affetmissin o tamamen senin kararın çocukta olmuş üstüne aradan da 1.5 yil geçmiş...Şimdi sorgulamanizin anlamı ne...Bari savunup iyice batirmayin çünkü savunulacak hiçbir tarafı yok

Onunla ibadet etmeye devam edin o zaman.Ya lütfen şu namaz,ibadet olaylarını katmayın şöle işlere.Başınızdan bir olay geçmiş olayı anlatın yok sabah namazına kalkmış,yok başka bayanların suratına bakmazmış.He birde Kuran’da da yazıyormuş nefis olayı oldu peki o zaman sorun yok.Bunları dile getiren insan da bana göre hastalıklı ruhtur.Daha yazacak çok şey var bu konu ile ilgili ama neyse....Yengeye bakmaz ama elin karısının kızının videosunu çeker pis sapık.

Affettiyseniz artık başına kakmaktan vazgeçin.

ayy daha neler okuycam ya bende yazın şortla fln çamaşır asıyorum elalem de çekiyor mudur acaba böyle eşim de çok ısrarcı olmasa bile dışarı çıkınca dikkat et fln der gıcık olurum ne karışıyo gibisnden dediğimi de yapmam adam haklı valla bu durumda

Kadın büstiyerle balkon mu yıkıyormuş, çok ilginç bir konu
Öyle deme yahu, bende kombi açmaya falan yarım atlet şortla çıkıyorum gayet normal birşey hele sıcaklarda..
Normal olmayan adamın bundan etkilenip videoya alması.

Öyle deme yahu, bende kombi açmaya falan yarım atlet şortla çıkıyorum gayet normal birşey hele sıcaklarda..
Normal olmayan adamın bundan etkilenip videoya alması.
Olabilir tabi ki de konu genel olarak absürt geldi yoksa çıkan da tuhaflık yok

İşte erkeklere hic bir zaman tam anlamıyla güvenmemeliyiz birşey oluyor bunlara rezil olacaklarını hiç düşünmüyorlar güven olmadan hic birşey yürümüyor cok zor

Canın üzülüyorsun biliyorum konduramazsın ama demek eşin kadınları izleyebiliyor süzebiliyor dikkatini çektiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…