KaraYaşayan sizsiniz, hayat sizin siz kararsızsınız bilmiyorsunuz ne yapacağını. Biz hiç bilemeyiz ki
Kararsızım evet . Böyle sanki bir şeyler oluyor herkes yol yapıyor kendini düşünüyor gibi valla be yapacağımı bilemedim . Şimdi bile gereksiz ders vermeler başladı patron tarafından ..Yaşayan sizsiniz, hayat sizin siz kararsızsınız bilmiyorsunuz ne yapacağını. Biz hiç bilemeyiz ki
Yani ayrılacaksınız derken hamilelik izni için mi dediniz .. çünkü ben ayrılmak istiyorum demesem kimse bir şey yapmaz eğer patron kendi çıkarmaz ise.. sadece hamile olduğumu söylemem gerekecek patrona o kadar .Hamilesiniz bikac ay sonra ayrilacaksiniz isten. Hic bisey demeyin derim ben. Ayni sistem devam edin
Evet dogum izni icin demistimYani ayrılacaksınız derken hamilelik izni için mi dediniz .. çünkü ben ayrılmak istiyorum demesem kimse bir şey yapmaz eğer patron kendi çıkarmaz ise.. sadece hamile olduğumu söylemem gerekecek patrona o kadar .
Anladım canım haklısın aslında eşim de aynı şeyi söyledi sen şimdi git patronuna hamile olduğunu söyle sadece dedi . Git işte Ali bey vs neyse ben hamileyim size bilgi vermek istedim önce o sana sorar zaten dedi çıkmayı mi düşünüyorsun diye sende hayır ama hamileliğin verdiği bir sorun olmaz ise devam edeceğim dersin bu notu da söyle . Hamilesin zaten rapor alma halkına sahipsin . Sonrasında doğum izni var . Tamam işte dedi . Rapor alınca kendi çıkarmak istiyorsa çıkarır . Yanında ki abla da bir şey diyemez raporun var sonuçta dedi .. Sağlık bu nasılsa dedi.Evet dogum izni icin demistim
Kanunen çıkartamaz cezası varAnladım canım haklısın aslında eşim de aynı şeyi söyledi sen şimdi git patronuna hamile olduğunu söyle sadece dedi . Git işte Ali bey vs neyse ben hamileyim size bilgi vermek istedim önce o sana sorar zaten dedi çıkmayı mi düşünüyorsun diye sende hayır ama hamileliğin verdiği bir sorun olmaz ise devam edeceğim dersin bu notu da söyle . Hamilesin zaten rapor alma halkına sahipsin . Sonrasında doğum izni var . Tamam işte dedi . Rapor alınca kendi çıkarmak istiyorsa çıkarır . Yanında ki abla da bir şey diyemez raporun var sonuçta dedi .. Sağlık bu nasılsa dedi.
Raporluyken mi evet bencede ama keşke çıkarsa . Peki doğum izninde çıkarabilir mi ? Zaten ardından doğum iznine çıkarım artık bunaldım olmuyor adamla üzerime oynuyor çıkayım diye . Artık benden bir şey istemiyor yanımda ki abladan istiyor bana gelince tepsiyi al onu çağır vs ayak işleriKanunen çıkartamaz cezası var
Yazınız biraz karışık geldi şuan hamilemisiniz yoksa hamilelik planı mi yapiyorsunuz martta hamile olacağımı söyleyeceğim demişsiniz.Yani ayrılacaksınız derken hamilelik izni için mi dediniz .. çünkü ben ayrılmak istiyorum demesem kimse bir şey yapmaz eğer patron kendi çıkarmaz ise.. sadece hamile olduğumu söylemem gerekecek patrona o kadar .
Doğum izninde de çıkartamaz. Kendiniz neden istifa etmiyorsunuz?Raporluyken mi evet bencede ama keşke çıkarsa . Peki doğum izninde çıkarabilir mi ? Zaten ardından doğum iznine çıkarım artık bunaldım olmuyor adamla üzerime oynuyor çıkayım diye . Artık benden bir şey istemiyor yanımda ki abladan istiyor bana gelince tepsiyi al onu çağır vs ayak işlerizaten sürekli sen böyle asistan olamazsın anca sekreter olursun dedi memnun değilseniz çıkarın o zaman demiştim bende bir şey demedi . Hamile kısmımı bahane etmiyorum ama öncelik bebeğimde ..
Şuan hamileyim 3aylık martta da hamileyim ben diyeceğim bilsin o yüzden . Yani çıkarır ise çıkartır kendisi tazminatımı verip ama yok çıkarmazsa rapor almayı düşünüyorum ve sonrasında da doğum izni zaten . Kararım bu yönde . Çünkü bariz benim çalışmamı istemiyor bezdirme yapıyor .Yazınız biraz karışık geldi şuan hamilemisiniz yoksa hamilelik planı mi yapiyorsunuz martta hamile olacağımı söyleyeceğim demişsiniz.
Hamile iseniz ve dogumunuz yakınsa zaten patronunuz izne ayrılacağınızi bilir ki işten çıkaramaz kanunen suç.
Eğer ortada bir hamilelik yoksa şimdiden söylemeye gerek yok bence.
İş için de kendi kararınızı kendiniz verin başkasının kararına bırakmayın.
Çünkü 1,5 yıldır kahrını çektim ve tazminatımı almadan çıkmak istemiyorum. Şimdide kendisinin onay verdiği şeyleri kabul etmiyor yada unutuyor yada işine gelmiyor bilemem . Gelmiş bana otellerle ilgili fiyat listesi çıkar dedi çıkardım tutup keserse benden kabul etmeyeceğim . Sözlü onay aldığım için ispat edemem sadece . Ama tutup bana sen yaptın diyor aklı sıra ceza verecek ..Doğum izninde de çıkartamaz. Kendiniz neden istifa etmiyorsunuz?
Yani elbette kimse bilemez sadece bunaldığım için içimi dökmek istedim akıl almak gibi bir şey bu . Çok üzerime geliniyor çıkmam için tazminatımı yakmak istemiyorum sadece 1 yıllıkta olsa hakkım . Yani ezilmek , ego uğraşmaktan gına geldi .. lafta anlamıyor dinlemiyor .iş yerinde neler yaşıyorsunuz bilemeyiz bunun kararını en iyi siz vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?