- 1 Nisan 2022
- 2.857
- 1.669
- 83
- 38
Kızlar durum biraz farklı . Yanımda Çalışan bi abla var 32 yıldır burada . Benim patronum elinde büyümüş o kadar düşünün bu yüzden doğal olarak ona saygısı var birazda dinliyor . Şimdi bu ablanın eşi rahatsız zaten emekli ben artık kaldıramıyorum bunaldım çıkacağım dedi tamam abla dedim benimde durumumu biliyor . O da diyor bazen hiç bir şey senden değerli değil . Bi çıkacağım yeter dayanamıyorum bu adama diyor ( patronum için) bi çalışacağım borcum var diyor .. ben martın içinde hamile olacağımı söyleyeceğim abla dedim patrona çıkarır çıkarmaz onun bileceği iş dedim . Şimdi gelmiş senden sonra ben konuşayım seni benim yerime alsın kendine başka asistan bulsun hem sen burada rahat edersin dedi başta iyi geldi düşüncesi ama sonra düşündüm yine patrona bağlı çalışacağım tamam asistan gibi yurtiçisatış ta o kadar fazla muhatap değilim ama yine ona bağlı olacağım hem yerine gelen asistana da yardım edersin ben yönlendiririm onu beni
Dinler dedi .. ya sonra düşündüm sen bu adamdan büyüksün seni dinliyor saygı gösteriyor aynısını bana yapmaz ki şimdi yapmayan adam .. ve düşündüm ben burada çalışmak istemiyorum stres aynı stres başkasına bağırsa off gene ne oluyor diyoruz .. eşim sen çalışmak istemiyorsan konu kapanır dedi . Abla önce ben söyleyeyim sen söylersen she hamile diye çıkarmaz abla nereye gidiyorsun der dedi iyi dedim sonra söylesemde aynı olacak abla önce söyleyeyim ben dedim . Şimdi ya hamile olduğumu söylerken ben bebeğimi büyütmek istiyorum işten ayrılacağım desem yoksa hamileyim ben zaman ne gösterir bilemem hamileliğim konusunda mi desem .. kararsız kaldım arkadaşlar .. adam aynı adam değişmeyecek . Şuan abla ile saygısından büyük olduğu için uğraşmıyor ama söz konusu ben olunca durum değişecek .. asistan gibi zırt Pırt olmayacağım ama gene bilemedim . Bi tık daha rahat ama stres yine aynı ..
Dinler dedi .. ya sonra düşündüm sen bu adamdan büyüksün seni dinliyor saygı gösteriyor aynısını bana yapmaz ki şimdi yapmayan adam .. ve düşündüm ben burada çalışmak istemiyorum stres aynı stres başkasına bağırsa off gene ne oluyor diyoruz .. eşim sen çalışmak istemiyorsan konu kapanır dedi . Abla önce ben söyleyeyim sen söylersen she hamile diye çıkarmaz abla nereye gidiyorsun der dedi iyi dedim sonra söylesemde aynı olacak abla önce söyleyeyim ben dedim . Şimdi ya hamile olduğumu söylerken ben bebeğimi büyütmek istiyorum işten ayrılacağım desem yoksa hamileyim ben zaman ne gösterir bilemem hamileliğim konusunda mi desem .. kararsız kaldım arkadaşlar .. adam aynı adam değişmeyecek . Şuan abla ile saygısından büyük olduğu için uğraşmıyor ama söz konusu ben olunca durum değişecek .. asistan gibi zırt Pırt olmayacağım ama gene bilemedim . Bi tık daha rahat ama stres yine aynı ..