- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Merhaba hanımlar hepinize günaydın, konuma geçiyorum.
4 aylık nişanlıyım eski konularımı okuyanlar bilir şimdi başka bir derdimle başınızı ağrıtmaya geldim. 31 ekimde nikahım var düğün yapmıyoruz sade nikahla evleneceğiz. Şimdi şöyle benim ailemin durumu yok zaten ben annem ve kız kardeşim yaşıyoruz ben asgari ücretle onlara bakıyorum. Karşı taraf beni istemeye geldiğinde benim annem bekleyelim hem kovid azalır belki hemde ben kızımın çeyizini yetiştiremem bu kadar sürede durumumuz yok falan dedi onlar da siz hiçbirşeyi düşünmeyin herşeyi biz yaparız dediler. Annem sağolsun kenarda duran iki kuruş birikmişiyle herşeyimi dört dörtlük hazırladı. Şimdi demişler ki yemek masası takımı falan almayın gereksiz, bulaşık makinesi almayın zaten iki ikişisiniz ne gerek var falan. Anlamadığım benim hiç mi misafirim gelmeyecek onlara yer sofrası mı kurucam, işten yorgun argın gelince bulaşık mı yıkamam lazım... Ha alamayacak durumları olsa amenna ama zaten varlıklılar. Dün nişanlımla babası telefonda kavga etmişler ve bayağı küfürlü bağırış çağırışmalı. Benim nişanlım zaten ailesini dinleyen birisi, şimdi de diyor ki almayalım evlendikten bir ay sonra alırız, balayına gidersek yine laf edecekler falan. Ben ne yapmalıyım sizce?
Nişanlım yıllarca çalışıp ailesine ve kız kardeşine gönderdi bir tl biriktiremedi. Babası söz vermişti çünkü sen evlendiğinde her şeyini ben yapacağım diye. Onun parasını almasalar çok rahat yapabilirdik biz de hreşeyimizi. Onlara güvendik. Aradım annesi ve ablası ile konuştum artık istemediğimi belirttim nişan atılıyor. Bu saatten sonra psikolojim nasıl kaldırır bilmiyorum bana dua edin.
...sen nişanlandıktan sonra çok değiştin paranı kızılgoncaya yediriyorsun... Çok zoruma gitti
Şimdiden hastaların karşısında gözlerim dolu dolu çalışıyorum. Annemi aradım olanları anlattım o da benim bahtım ne ki kızımın ne olsun dedi...
Felaket bir tavir, çok igrenc. Kendinizi azicik seviyorsanız atın nişanı.Evlendikten sonra da alacağının bir garantisi yok. Babası demiş ki sen nişanlandıktan sonra çok değiştin paranı kızılgoncaya yediriyorsun... Çok zoruma gitti
Ailesine düşkün bir erkekten size iyi bir eş olamaz. O aile çamaşır makinesi almayın dese, onu da mı alamayacaksınız?Merhaba hanımlar hepinize günaydın, konuma geçiyorum.
4 aylık nişanlıyım eski konularımı okuyanlar bilir şimdi başka bir derdimle başınızı ağrıtmaya geldim. 31 ekimde nikahım var düğün yapmıyoruz sade nikahla evleneceğiz. Şimdi şöyle benim ailemin durumu yok zaten ben annem ve kız kardeşim yaşıyoruz ben asgari ücretle onlara bakıyorum. Karşı taraf beni istemeye geldiğinde benim annem bekleyelim hem kovid azalır belki hemde ben kızımın çeyizini yetiştiremem bu kadar sürede durumumuz yok falan dedi onlar da siz hiçbirşeyi düşünmeyin herşeyi biz yaparız dediler. Annem sağolsun kenarda duran iki kuruş birikmişiyle herşeyimi dört dörtlük hazırladı. Şimdi demişler ki yemek masası takımı falan almayın gereksiz, bulaşık makinesi almayın zaten iki ikişisiniz ne gerek var falan. Anlamadığım benim hiç mi misafirim gelmeyecek onlara yer sofrası mı kurucam, işten yorgun argın gelince bulaşık mı yıkamam lazım... Ha alamayacak durumları olsa amenna ama zaten varlıklılar. Dün nişanlımla babası telefonda kavga etmişler ve bayağı küfürlü bağırış çağırışmalı. Benim nişanlım zaten ailesini dinleyen birisi, şimdi de diyor ki almayalım evlendikten bir ay sonra alırız, balayına gidersek yine laf edecekler falan. Ben ne yapmalıyım sizce?
Yok artık ya. Nişanlın ne dıyor. Bulasık makınesı olur muMerhaba hanımlar hepinize günaydın, konuma geçiyorum.
Birşeyi yaptırmak için de bu yol bence pek iyi bi yol değil. Herhangi bi tartışmada" önceden kabul ettin bile isteye tamam dedin"lere uzanıyor mevzuAlsınlar diye diretmeyin. Evlendikten sonra tatlı tatlı davranarak aldırırsınız eşinize. Şimdi tutturursanız nişanlınızın gözünden düşersiniz. Önemli olan çul çaput değil hayatı birlikte göğüsleyecek hayat arkadaşı bulmak. Bulduğunuzu düşünüyorsanız boşverin. Her şey alınır zamanla.
Şu cümle öyle fena ki!Babası demiş ki sen nişanlandıktan sonra çok değiştin paranı kızılgoncaya yediriyorsun..
Merhaba hanımlar hepinize günaydın, konuma geçiyorum.
parasini o odeyecek ondan karisiyor. en iyisi her seyi yavas yavas kendin yapmak.Kv ye ne ya evindeki masaya bulaşık makinesine karışıyor?
Evlenme.
Ana kuzusu anasında kalsın.
Evlendikten sonra da alacağının bir garantisi yok. Babası demiş ki sen nişanlandıktan sonra çok değiştin paranı kızılgoncaya yediriyorsun... Çok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?