- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
- Konu Sahibi Kizilgonca
Sor bakalım bulaşıkları sırayla mı yikayacaksiniz?salona yemek masası tabi ki gerekli misafir gelince başka nerde yenecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın burdan anlayın ne kadar sevindiklerini. Oğullarının parasını rahatça yiyecekler. Evladını para için harcayan insan size neler yapmaz. Oğulları güdülmeye alışmış zaten.Kizlar berbat bı durumdayım gözyaşlarım durmuyor onun ailesinden ne arayıp ne soran olmadı nasıl alışacağım bu duruma işten izin aldım bugün çok kötü bir haldeyim
İkna edilmeyi bekliyorsun belli ki.Kizlar berbat bı durumdayım gözyaşlarım durmuyor onun ailesinden ne arayıp ne soran olmadı nasıl alışacağım bu duruma işten izin aldım bugün çok kötü bir haldeyim
Annem aradı şimdi. İşkurda ismi çıkmış. Eğer onu zorlamayacak bir iş olursa girecek güzel annemle yaşayıp gideriz gerekirse ömür boyu... Zaten babam bile beni sevmedi abim desen sadece elimizde avucumuzdakileri yemekle meşgul. Elin ailesi beni kırmamak için neden çabalasın ki?
Bu adamla nasıl evlilik düşünüyorsunuz. Babası şimdi böyleyse sen yandın aklın varsa evlenme çok üzülecek gibi duruyorsun.Evlendikten sonra da alacağının bir garantisi yok. Babası demiş ki sen nişanlandıktan sonra çok değiştin paranı kızılgoncaya yediriyorsun... Çok zoruma gitti
Bulaşık makinesi istiyorum diye gözünden düştüğüm nişanlı. Evlerden uzak ya.Nişanlı çok mu önemli? O kim de konu Sahibi gözünden düşüyor. Bulaşığı kadıncağız yıkayacak, tabi almayalım der adam. Hayatı birlikte göğüsleyecek hayat arkadaşı bulamamış ki. Bulaşık makinesi bile almayalım diyor. Evlendikten sonra hiç almazlar. Biraz kadını düşünerek yorumlasanız keşke.
Pazar günü akşam bize geldiler. Tabi herkesin suratı 5 karış. Kaynanam olacak insan kıyafetime kadar laf söyledi, bayramda bize geldiklerinde elbise giymiştim boyu dizimin altında bu aradaArayan soran yok mu K Kizilgonca
Allah korumuş sizi böyle bir aileden.Pazar günü akşam bize geldiler. Tabi herkesin suratı 5 karış. Kaynanam olacak insan kıyafetime kadar laf söyledi, bayramda bize geldiklerinde elbise giymiştim boyu dizimin altında bu aradaAbim de evdeydi, babası biz karışırız falan diye konuşunca abim kimse kimseye karışamaz diye girişti. Öyle gergin bir ortam oldu. Nişanlım geldi sonra ilk defa ailesine karşı benim arkamda durdu. Ama her neyse verildi yüzükler bitti öylece. Çok kötü günler geçiriyorum çok.
Aileniz arkanızda, ne güzel.Pazar günü akşam bize geldiler. Tabi herkesin suratı 5 karış. Kaynanam olacak insan kıyafetime kadar laf söyledi, bayramda bize geldiklerinde elbise giymiştim boyu dizimin altında bu aradaAbim de evdeydi, babası biz karışırız falan diye konuşunca abim kimse kimseye karışamaz diye girişti. Öyle gergin bir ortam oldu. Nişanlım geldi sonra ilk defa ailesine karşı benim arkamda durdu. Ama her neyse verildi yüzükler bitti öylece. Çok kötü günler geçiriyorum çok.
Nisanlininizin kendine ait bi geliri yok mu herseyi ailesine gore yapiyorsunuz. Eger geliri var ve ailesi yonetiyorsa evlenme evlendikten sonrada yonetmeye devam edecekler. Eger geliri yok ve ailesinden yardim alacaksaniz yine evlenme . Nisanlilik doneminde yasananlar evlendikten sonraki hayatinizin fragmani aklinizi kullanin koca her zaman bulunur . Giden yillar cekilen cile kirilan kalp duzelmez.Merhaba hanımlar hepinize günaydın, konuma geçiyorum.
4 aylık nişanlıyım eski konularımı okuyanlar bilir şimdi başka bir derdimle başınızı ağrıtmaya geldim. 31 ekimde nikahım var düğün yapmıyoruz sade nikahla evleneceğiz. Şimdi şöyle benim ailemin durumu yok zaten ben annem ve kız kardeşim yaşıyoruz ben asgari ücretle onlara bakıyorum. Karşı taraf beni istemeye geldiğinde benim annem bekleyelim hem kovid azalır belki hemde ben kızımın çeyizini yetiştiremem bu kadar sürede durumumuz yok falan dedi onlar da siz hiçbirşeyi düşünmeyin herşeyi biz yaparız dediler. Annem sağolsun kenarda duran iki kuruş birikmişiyle herşeyimi dört dörtlük hazırladı. Şimdi demişler ki yemek masası takımı falan almayın gereksiz, bulaşık makinesi almayın zaten iki ikişisiniz ne gerek var falan. Anlamadığım benim hiç mi misafirim gelmeyecek onlara yer sofrası mı kurucam, işten yorgun argın gelince bulaşık mı yıkamam lazım... Ha alamayacak durumları olsa amenna ama zaten varlıklılar. Dün nişanlımla babası telefonda kavga etmişler ve bayağı küfürlü bağırış çağırışmalı. Benim nişanlım zaten ailesini dinleyen birisi, şimdi de diyor ki almayalım evlendikten bir ay sonra alırız, balayına gidersek yine laf edecekler falan. Ben ne yapmalıyım sizce?
Aileye bak kabus gibi verilmis sadakaniz varmis. Gecmis olsunPazar günü akşam bize geldiler. Tabi herkesin suratı 5 karış. Kaynanam olacak insan kıyafetime kadar laf söyledi, bayramda bize geldiklerinde elbise giymiştim boyu dizimin altında bu aradaAbim de evdeydi, babası biz karışırız falan diye konuşunca abim kimse kimseye karışamaz diye girişti. Öyle gergin bir ortam oldu. Nişanlım geldi sonra ilk defa ailesine karşı benim arkamda durdu. Ama her neyse verildi yüzükler bitti öylece. Çok kötü günler geçiriyorum çok.
Allah kurtarmış valla...evlenseniz ailesinin elinde kukla olacaktin. Varlık içinde yokluk cektirecekti sana...Pazar günü akşam bize geldiler. Tabi herkesin suratı 5 karış. Kaynanam olacak insan kıyafetime kadar laf söyledi, bayramda bize geldiklerinde elbise giymiştim boyu dizimin altında bu aradaAbim de evdeydi, babası biz karışırız falan diye konuşunca abim kimse kimseye karışamaz diye girişti. Öyle gergin bir ortam oldu. Nişanlım geldi sonra ilk defa ailesine karşı benim arkamda durdu. Ama her neyse verildi yüzükler bitti öylece. Çok kötü günler geçiriyorum çok.