Yine bir sorun. Bana yardımcı olabilir misiniz..Takıntılar.

Merhaba ben biraz geç araştırmaya girdim şuan durumunuz nasıl bende sizin gibi benzeri şeyler var doktora gitmeyi düşünüyorum önceden rahatça yapabildiğim şeyler şuan işkence geliyor aslında hangi konuda hassas isek o konuda takıntılar başlıyor mutfakta bende öyleyim yemek yapınca sanki her yerim yağ oluyor duş almasam rahat edemem gardrobuma kimse dokunmasın istiyorum çamaşır makineme kıyafet atarken ellerimi yıkıyoru sürekli makinenin kenarlarını siliyorum sanki kirli çamaşır oralarıda kirletmiştir çıkarırken temiz çamaşırı kirletmesin diye saatlerimi alıyor bu durum eşim ben yapıyım diyor ama benden başka kimseye izin vermiyorum mutfakta yağ şişesine bakınca bile kirlendiğimi düşünür oldum bende 8. Aylık hamileyken başladı sonra kendiliğinden geçti biraz işime başlamıştım çünkü ama yıllar sonra bu böyle hal aldı stres uykusuzluk olumsuzluklar yaşadım onların tediklediğini düşünüyorum eşimlede aram o ara iyi değildi sürekli kaygılı boşanma düşünceleri beni buraya sürükledi eşimle aram düzeldi şükür iyiz ama ben kendimi nasıl toparlıcam bilmiyorum yapmasam rahatlayamıyorum çünkü

Eline 1 kömür parçası al sürekli onunla uğraş bir yerde okumuştum dünyaca ünlü bir prof bir hastasına ilk bunu önermişti

Kız epeski konuymuş ya neyse inşallah iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…