Yine bugün savaş var

Ben abisi tarafından tecavüze uğrayan bir kadını tanıyorum. Tacize uğrayan bir erkeği de. Bu metres hayatı bir kenara dursun: Böyle birseyi söylüyorsa ciddi alın lütfen ve bu konuda yardım almasına ikna edin. Metres olayına az sonra değinmek istiyorum, ama ilk önce: Lütfen ailenizden herhangi birisi (hangi durumda olursa olsun) taciz edildiğini veya tecavüze uğradığını iddia ediyorsa bu ciddiye alın ve el uzatin. Yukarda bahsettiğim iki kişidede aileler durumu örtbas etti. Olan mağdurlara oldu.

Ben aktif bu metres durumuna birşey yapılır mi cidden bilmiyorum. Karşı tarafın ağzını gözünü dağıtsaniz yine sizin başınıza iş açılır. Karşı tarafı ifşa etseniz size veya kardeşinize zarar verebilir. Ne tür manyak olduğunu bilmiyoruz. Bence tekrar bir psikologa danisin. Gercekten bir taciz olayı varsa (heleki yaşça büyük bir tarafından) o zaman ortada manipülasyonu ihtimali de doğar bence. Simdi herseyi detaylı yazmak fazla zaman alır ama profesyonel biri daha iyi anlar.

Babanız erkek kardeşiniz falan yokmu. Adamı bulup anladığı dilden konuşsunlar. Anneniz adına üzüldüm. Evladın da hayırlısı
Babam böyle bişeyi öğrenirse çok kötü şeyler olabilir. Sonuçta bunu sadece adama yükleyemeyiz ki, 18 yaşından küçük olsa direk dava ederiz ama bu durumda bişey yapamıyoruz

Ne güzel yazmışsınız, teşekkür ederim

Haberi oldu zaten karısının, ama boşanmadı.
yani kardeşiniz de koskoca kadın, liseli çocuğunuz gibi böyle takipler falan da yapılmaz ki , yapsanız da o yolunu bulur.yani siz biraz acımasız belki ama senin yaşam şeklin bize uymuyo hoşçakal diye hayatınızdan geri almamak şartıyla çıkartacaksınız ya da onu da böyle kabul edeceksiniz.artık pek bi şans kalmamış gibi

Dövmüyoruz, yanlış anlamışsınız. Annem sinir krizi geçirdi, dövmedi. Ben annemi öyle görünce gidip vurdum. Yüzüne falan canını yakacak şekilde de değil, sinirime hakim olamadım sadece

Bu konuda söz sahibi kişi annem, o da evladı sonuçta ne kadar kızsa da bişi yapamıyor.

Konu sahıbı yasaklar herzaman ınsana daha tatlı gelir.yapmayın bunu daha cok o adama itiyosunuz farkında degılsınız

Kaç yaşında bir kadın sağlıklı bir psikoloji değil kimse böyle olsun istemez bence. Zamanla inşallah anlar o da.

Çok konuştuk güzellikle, aradan 2 yıl geçti. Psikoloğa gitti bir dönem, tamam dedi ama olmadı. O ise bu durumu normal görüyor. Bir arkadaş ortamında ben evli bir adamla beraberim diyebiliyor. Herkes 28 yaşında koca kız demiş ama okumuyor çalışmıyor, gidecek yeri yok. Daha ne yapalım bilmiyorum

Belki haklısın mune, annemin evinde değil dışarda yaşasa diyecek bişi yok. Ama öğrendik ki o adamı bu eve getirmiş. Annem buna bir daha nasıl engel olacak. Çalışıyor, bazı geceler evde yok, babam zaten başka yerde çalışıyo sadece haftasonu bizde.
Sokağa atayım dese anne yüreği işte, kıyamıyor. Kimse onu dövmüyo zaten ben vurdum dedim sadece, annemi üzdüğü için, o kadar söylememize rağmen hala o adamın telefonu onda olduğu için.
Ben anneme bişi olmasın derdindeyim, artık ona anlatacak tek bir cümlem yok, dışarda istediğini yapsın. Eve getirmesin yeter ki, kamera bu yüzden...

2 yıl oldu, hep anlattık ama bize inanmıyor. O adam iyi biriymiş, onu kullanmıyormuş. Anlatılacak o kadar çok şey var ki anlatamıyorum, artık tükenmiş durumdayız. Benim haricim diğer kardeşim, teyzem, annem hepimiz anlattık. Psikoloğa gönderdik, olmadı. Babamla sorunları olabilir, evet babam biraz öfkeli bir adam çabuk sinirlenir. Babamızla çok özel bir bağımız var diyemem, ama yine de buna haklı sebep göremiyorum.

Kimseye vurmaya hakkınız yok.
Belli ki psikolojisi normal değil, velevki normal ve bu yönde tercih yapıyor, insanlara hatalarının bedelini ödemesine izin verin.
Varsayalım hamile kaldı, kim öder onun bedelini? Sadece kendisi mi? Ya da babam öğrendi bir şekilde, gitti vurdu adamı hapise girdi. Kim ödedi bedelini? Sadece kardeşim mi?
Benim sakin sessiz annem gözümün önünde sinir krizi geçirdi. Kendini yerden yere attı. Sağlığına birşey olsa kim ödeyecek bedelini? Bana neden vurdun diyorlar. Vurdum çünkü benim annem herkesten daha değerli benim için, o kadına bişi olursa ben dünyayı yakarım. Kardeş falan tanımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…