yine cinayet, yine yine yine!!!

Niye bana saldirdiniz ki??
Burada bazıları zavallı kız bilmiyordur belki demiste ben ondan dedim!
Ayrıca karısı olup başka kadınlara bakan erkeğe ne kadar güvenilir?? Kızlarımıza bunu öğretelim.

Ayrıca karısı olup başka kadınlara bakan erkeğe ne kadar güvenilir?? Kızlarımıza bunu öğretelim.

Yok saldirmadim estagfurullah bana yazdigin icin yazdim. niye saldırıyim.

Basireti bağlanmış belli ki. O vakitte şiddetten terkettiği sevgilisinin özel mülküne gidecek kadar basireti bağlanmış

İnstaya yahut facebooka girip yorum falan okumayın, kanser olursunuz. Ben katlanamıyorum şahsen.

Yok saldirmadim estagfurullah bana yazdigin icin yazdim. niye saldırıyim.
Kusura bakma !

Ben biraz dar görüşlü goruluyorum buranın insanlarına göre ama hamdolsun bu gorusmle gurur duyuyorum.
Bu hayvanlara madem birsey yapamıyoruz bizde elimizdekileri duzeltmeliyiz !
Kızlarımıza, ogullarimiza dogruyu göstermeliyiz. Anlatmalıyız. Vah vah ah ah la hiçbir şey olmuyor.

Bende bir önceki yazimda yazdim aynisini. zaten haberi okudugumdan beri suratım uyustu birde adamin resmini koymuslar kader kurbani gibi hep tepem attı. Birde sabah 2 gelinine 8 yıl tecavüz eden bir adamin haberini okudum hepten sinirlerim altüst oldu.

gizemliasli ona psikolojisi bozuk dedi diye mahkemeye verecekmiş hanfendi, kendisine o.... diyen kekoya gıkı çıkmıyor ama. Evlensin onunla ya, iki de çocuk yapsın, sonra gelir, kocam iş dışında burnumu pencereden çıkartmıyor diye konu açar.

Hanımlar, yanlış anlaşılmak kesinlikle istemiyorum. Katledilen genç kadını kaybolduğu günden beri de takip ediyorum. Katleden cani, herşeyden önce eşine, çocuğuna sorumlulugu olan bir eş, babaydi ama o farklı heyecanlar peşinde koştu.

Katledilen kadını o mu ayartti yoksa katledilen kadın bunu bilerek mi ilişkiye başladı bilmiyorum ama kabul etmek lazım, genc kadın evli bir erkekle iliski yaşayarak hem kendi hayatının hem de o eşin ve çocuğunun hayatının mahvolmasin da rol oynadı ama her ne olursa olsun kimse böyle vahşice katledilmeyi haketmezdi. Adamın suçu yok mu diyecekler lütfen demeyin, adam zaten başlı başına suçlu. Çok üzgünüm.

Son düzenleme:

Pozitif ayrımcılık yapmadan gerçeği konuşmak
Parmaklarınıza sağlık...
Bu yüzden herkes önce kendi kapısının önünu supursun, herkes aşkın ne olduğunu evlatlarına doğruca anlatsın. Aşk, bir kaçamak değildir, sadece haz değildir, aşk makam atlama aracı değildir... Saygılar size

Bir arkadasim vardi kız evlendikten sonra yüzünü göremedik. 6 sene sonra kız 2 cocukluydu ve hapse girdi. Eşi pencere perde actirmiyormus. Bakkala markete gitmek istese kendinimi göstermek istiyorsun diyormus kıza parfüm bile sürmesine izin vermiyormus.herseyi internetten aliyormus. ilk 3 yil kocami seviyorum ayrilamam demis ,son 3 yıl cocuklarimi seviyorum ayrilamam demis 6.yilin sonunda bunalima girip kavga anında kocasıni yaralamis . sonrada kader diyoruz

Bu ülkede
Kadına
Çocuğa
Hayvana
Ağaca
Değer verilmedikçe hergün böyle kötü haberleri duymaya devam edicez ne yazıkki
O yüzden hep bağırıyorum erkek evlatlarınıza paşam yapar onu beğenmediysen başkası olur aslanım oyum buyum diye yetiştirmeyin
Kadına değer veren bir erkek evlat yetiştirin ki büyüdüğünde eşini mutlu etmek için çabalasın öldürmek için değil..

Kesinlikle çok doğru ifade ettmişsiniz. Kadınlarımızı bilinçlendirmemiz lazım başta.
Son yemek diye şiddet görüp ayrıldığın bir adam seninle yeniden başlamak için yemek istiyorsa neden kabul ediyorsun ki? Orda sana bir şey yapıcak belli. Normal bir yerde de yemek yememiş ki adam şehirden uzak bir yere plan yapmış pislik.

Tamamen katiliyorum. Benim esim evlendigimizde cikarttigini yere birakirdi .sonra 1 2 böyle devam edince bende carladım bende calışiyorum diye. Sonra alıştı herisime yardim ediyor. 6 yasinda oglum var sen erkeksin sen adamsin diye sevdirmiyorum. Önce insan olsun. k.validem kizıyor bazen ben oğlumun liseye kadar çoraplarını giydirdim ayakkabisini bağladım diye.

Anneme de kızıyorum. Kardeşim 25 yaşına girdi, çalışıyor eli ekmek tutuyor. Kazık kadar adam oldu. Hala gidip onun evini temizliyor.

Nasıl yani.. niye mahkeme veriyor? Hakaret edilmemiş ki..
Çok şaşkınım.

En son devam ediyor muydu ilişkisi?

Nasıl yani.. niye mahkeme veriyor? Hakaret edilmemiş ki..
Çok şaşkınım.

En son devam ediyor muydu ilişkisi?
Okumadınız mı konudaki mesajları baştan sona? Orada da dediler '' Sevgilini de vercen mi mahkemeye? '' diye. Evet, ediyormuş.

Anneme de kızıyorum. Kardeşim 25 yaşına girdi, çalışıyor eli ekmek tutuyor. Kazık kadar adam oldu. Hala gidip onun evini temizliyor.

Benim 6 yasindaki oglum kendi yatagini kendi topluyor.evi temizlerken süpürgeyi veriyorum kendi odasini oyun odasini kendi süpürüyor,ben camasirlarini katlarsam o dolabina yerlestiriyor,birlikte sofra kurup kaldiriyoruz.elbette kucücük cicugun yaptigi ise ihtiyacim yok ama ögrendigi kendine. Ama aile büyükleri kızıyor bana KIZ GİBİ is yaptiriyorsun diyorlar. Iste bu lafa gıcık oluyorum.

yok beee o adam zaten onunla evlenmez ki eğer gerçekten öyle biri varsa açtığı konuları bi okusana baştan, ben onun gerçek biri olduğuna da inanmıyorum açıkçası burda sinir zıplatmak için saçma sapan konular açan biri.o olaylar tıp fakültesinde geçiyor olamaz, olmamalı.o... kelimesi bugüne kadar yuttuklarının yanında hafif bile.
he ama böyle kadınlar gerçek hayatta yok mu? var malesef. Umutumut82 bi örnek vermiş mesela.ruh hastası manyaklara seviyorum lafı altında kendine her eziyeti yaptıran (ki bence bu da bi psikolojik probleme işaret) kadınlar ne yazık ki var.bu kader değil ya bu tamamen başka bişey

Ben o lafa susmam. '' Oğul değil paşa yetiştirmişsiniz, az uğraşmadım '' derim. İyi yapıyorsunuz, siz sağlıklıyken bakarsınız tamam da, sonra el kızı çekecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…