- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
Kadınlar ne kadar okusa da kendinin hicbir şey hak etmediğini düşünüyor sanırım.Ben yazdım sandım yazdıklarımı sildim yazarken sinir bastı,öyle vahim durumdayız ki mesleğin kariyerin bir önemi yok şiddet hakaret hep var hayatımızda nedir bu erkekleri bu kadar üstün yapan bir pipi her haltı yemeye hak kazandırıyor mantık bu galiba
Allah kahretsin mutlu kaya kizimizda böyle mahvolmadimi daha onun gibi kaç kadın gitti
Öyle üzülüyorum ki aileler ne umutla yetiştiriyor elin beş para etmez adamı işkence ediyor daha fazla yazmayim ben ban yemek istemiyorum
Çok üzgünüm bekleki adalet yerini bulsun... Nasıl bulacak oda tartışılır.....
vericeğinden demedi onu ama isterse versin nasılsa bişey çıkmaz benim açımdanNasıl yani.. niye mahkeme veriyor? Hakaret edilmemiş ki..
Çok şaşkınım.
En son devam ediyor muydu ilişkisi?
Kız ben inanıyorum, etrafımda görüyorum erkeğin bir adım gerisinden gidiyorlar okumuş etmiş kadınlar. O çocuk o kızı almasın kimi alsın. Kız doktor olacak, ne yapsa gık demiyor, tamam aşkım derhal aşkım diyor.yok beee o adam zaten onunla evlenmez ki eğer gerçekten öyle biri varsa açtığı konuları bi okusana baştan, ben onun gerçek biri olduğuna da inanmıyorum açıkçası burda sinir zıplatmak için saçma sapan konular açan biri.o olaylar tıp fakültesinde geçiyor olamaz, olmamalı.o... kelimesi bugüne kadar yuttuklarının yanında hafif bile.
he ama böyle kadınlar gerçek hayatta yok mu? var malesef.Umutumut82 bi örnek vermiş mesela.ruh hastası manyaklara seviyorum lafı altında kendine her eziyeti yaptıran (ki bence bu da bi psikolojik probleme işaret) kadınlar ne yazık ki var.bu kader değil ya bu tamamen başka bişey
Ben o lafa susmam. '' Oğul değil paşa yetiştirmişsiniz, az uğraşmadım '' derim. İyi yapıyorsunuz, siz sağlıklıyken bakarsınız tamam da, sonra el kızı çekecekti.
öyle kadınları görünce çok acıyorum o verilen emeklere, "önce ben" olmayı öğretemiyo bazı aileler sanırım.küçüklükten kafaya yanlış mı kodlanıyo birşeyler acabaKız ben inanıyorum, etrafımda görüyorum erkeğin bir adım gerisinden gidiyorlar okumuş etmiş kadınlar. O çocuk o kızı almasın kimi alsın. Kız doktor olacak, ne yapsa gık demiyor, tamam aşkım derhal aşkım diyor.
Babası da öyle ise beyni o modeli '' Seven erkek, sevilecek erkek. '' diye kodlamıştır.öyle kadınları görünce çok acıyorum o verilen emeklere, "önce ben" olmayı öğretemiyo bazı aileler sanırım.küçüklükten kafaya yanlış mı kodlanıyo birşeyler acaba
Şeyma Subaşı olayından sonra arsa değdi bu laflar.
Yengemin binada kiz 20 yaşında 50lik adamla aynı binada oynaşıyor kadın o kızı ve anasını apartmana rezil etti rezil ama kız hala adamla niye adam zengin ve hep kızın cebini dolduruyor. Kız bile bile kadının önüne çıkıp duruyor ben gencim güzelim diye!
Kız bir yüzsüz bir yüzsüz adam azmış teke Allah ıslah etsin boyleleri, yengem evi satıyor bu ahlaksizlar yüzünden
Haklısınız ama şu an bizim gibi olaya ortadan bakan yok gibiİste her durum da bana ne demek olmuyor... ahlaksıza ahlaksız,hırsıza hırsız,katile de katil denilecek... biz aman adam olsaymışta karısını aldatmasaymış 3.kişiyi bağlamaz demicez ...evi soyulan insana evinde dursaymışta evini soydurmasaymış hırsızın suçu ne demediğimiz gibi
Okudum..Okumadınız mı konudaki mesajları baştan sona? Orada da dediler '' Sevgilini de vercen mi mahkemeye? '' diye. Evet, ediyormuş.
Tıp fakültesinde böyle tuhaf insanlar olduğuna inanmak istemiyorum.Okudum..
Sanırım sevgilisi de doktor..
Saygı duyulmadığın bir ilişkiye neden devam edersin ki..
Şikayet edeceğinden değil ya atıp tutuyor işte. O konu sahibinin doktor olduguna zerre inanmıyorum.Nasıl yani.. niye mahkeme veriyor? Hakaret edilmemiş ki..
Çok şaşkınım.
En son devam ediyor muydu ilişkisi?
Sosyal medyada
Evli adamla gezmiş
Su testisi su yolunda yazan insanlıklarını kaybetmişler zaten gram kalmayan umudumu iyice yok ediyor.
Kimi erkek katille kendini bağdaştırıyor
kimi kadın aldatılmanın hesabını kocalarından soramamın ezikliğinin etkisiyle kadına saldırıyor.
Yahu kadın rahatsız olmasaydı ayrılmaya çalışmasaydı şu an yaşıyordu.
Kaç tane kadın örneği gösteririm başka birinin yuvasını yıkmış sevgilisinden ayırmış ama ayağına taş değmemiş mutlu mesut yaşayan
Ayrıca ne malum adamın doğru söylediği?
Ne malum en az cezayı alabilecek şekilde konuşmadığı?
Katillerin laflarıyla kaç tane kurbanın ailelerinin canı iki kat yandı.
Aynı şey zavallı Şule çetede yapıldı.
Her zaman kadının bir suçu var
Kiminin dili uzundur adamı delirtmiştir.
Kimi kısa giymiştir.
Kimi boşanmak istemiyordur kimi boşanmak istiyordur.
Kimi ters bakmıştır
Hem o canilerin nedenleri var hep kadın sorgulanıyor
C
Ahahha bizimkiler bu.ya ilkokulda artik anneme zorla beni okula goturmemesini aglaya aglaya soyledim.sonra universiteye basladim babam okula goturduOkdr üzgünüm ki. Gerçekten nasıl bir dünya bilemiyorm. O aile ne haldedir çocuklarımıza gençlerimize şuraya gitme şunu yapma dediğimiz zaman ne olmuş hangi devirde yaşıyoruz. Ben böyle istedim öyle yapacağım diyorlar ya. İşte bizde korkuyorz . Biri konu açmıştı babam hep hayatıma karışıyor utanıyorm beni okula bırakıyor diye. İnanın O hale geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?