Yine çok üzgünüm..

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
103
Arkadaşlar canım çok sıkkın bir vaziyette eve geldim. Zaten dün geceden konu açmıştım eşimle ilgili. Hastayım hala. Zorla ayakta duruyorum. Öğlen aradı, hayret verici bir şekilde yemeğe davet etti. Gittik. Yemek boyunca benim tüm yorgunluğuna ve kendimi kötü hissediyor olmama rağmen fazlaca neşeliydi. Sebebini bile sordum hatta. İyi bir haber falan mı aldın diye..bir sıkıntı yok, sana vakit ayırmak istedim dedi. Yer Kalabalıktı öğlen saati dolayısıyla. Bazı insanlar ayakta bekliyordu. Bense henüz salatamı ve tatlımı bitirmemişken, ayakta bekleyen iki adamı (hastanede dr. Muş, işi düşüyormuş falan) masaya davet etti ve biz kalkıyoruz buyurun dedi. Kalkmak zorunda kaldım. Ağzımda lokmamı çiğneyerek kalktım sandalyeden. Adamlar farkettiler durumu, siz devam edin falan dediler ama eşim ısrar etti. Bozuntuya vermedim. Kalktım. Bir kafeye telafisi için çay içmeye ve tatlı yemeye götürdü. Tamam dedim. Tepki verecek Halim yoktu gerçekten. Ama gerçekten çok bozuldum. Üzgünüm. Eşime olumsuz şeyler söyleyerek teselli etmeyin lütfen. Bana iyi şeyler söyleyin. Olumlu çekim gücümü kaybettim sanki bu aralar :(

Bu durumun neresine olumlu yorum yapayım bilemedim valla.
Bu kadar hödük olmayı nasıl başarıyorlar hayret ediyoriediyorum gercekten.
Peki eşinize yaptığının yanlış olduğunu söylemediniz mi?

Tepki vermene gerek yok zaten anlamaz!
Bidahaki davetinde lafı sokarsın ve davetini kabul etmezsin

Kesinlikle haklısınız kabalık bencillik etmiş ama acaba gerçekten çok önemli belki işini yapan insanlardı ikisi o şekilde davranmasaydı zor durumda mı kalırdı acaba? aklıma sadece bu geldi

Kesinlikle haklısınız kabalık bencillik etmiş ama acaba gerçekten çok önemli belki işini yapan insanlardı ikisi o şekilde davranmasaydı zor durumda mı kalırdı acaba? aklıma sadece bu geldi
O kadar da değil tabii ki. Kimse için kendinden, en yakınından taviz vermeye değmez hayatta. Hem, Kim yemeği devam ederken bize yer vermediler diye sıkıntı çıkarabilir? Kaldı ki iki sandalye de boştu, oturabilirler, ve sohbet etme fırsatı da olabilirdi.

O kadar da değil tabii ki. Kimse için kendinden, en yakınından taviz vermeye değmez hayatta. Hem, Kim yemeği devam ederken bize yer vermediler diye sıkıntı çıkarabilir? Kaldı ki iki sandalye de boştu, oturabilirler, ve sohbet etme fırsatı da olabilirdi.
haklısınız malesef erkekler böyle..

tatlı ve salata için bu kadar dert etmezdim ben olsam. orada siz de bi tanıdığınızı görseniz masanızı verebilirdiniz.

Bu kadar sorun edecek ne var bunda? Öyle ufak seyleri dert ediyorsunuz ki hayretle okuyorum.. Onları davet ettiginde tatlım bitince kalkarız deseydiniz hayır mı diyecekti sanki?😪

Bu kadar sorun edecek ne var bunda? Öyle ufak seyleri dert ediyorsunuz ki hayretle okuyorum.. Onları davet ettiginde tatlım bitince kalkarız deseydiniz hayır mı diyecekti sanki?😪
Bilemiyorum birilerine dert gibi gelmeyebilir, bu aralar hem çok hassasım, hem de gerçekten bozuldum eşimin bu davranışına. Ayrıca dert değil gibi dedikleriniz hep üst üste.. üst üste artarak büyüyor bazen

tatlı ve salata için bu kadar dert etmezdim ben olsam. orada siz de bi tanıdığınızı görseniz masanızı verebilirdiniz.
Tatlı ve salata için değil tabii ki, hareketine bozuldum eşimin. Ben kalkmadan biz zaten kalkıyorduk diye ayağa kalktı. Oysa çatalım elimde, ağzımda lokma.. kalkma gibi bir niyetim de yoktu. Apar topar böyle masadan kaldırılsanız sanırım siz de böyle hissederdiniz

Bilemiyorum birilerine dert gibi gelmeyebilir, bu aralar hem çok hassasım, hem de gerçekten bozuldum eşimin bu davranışına. Ayrıca dert değil gibi dedikleriniz hep üst üste.. üst üste artarak büyüyor bazen
bazen bizde yasıyoruz böyle. Benimde basıma geldi yemegimi bitirdikten sonra kalktık gittik. Böyle ufak seyleri takmayın lıtfen canınızı sıkmayın😇

Bunda konu açacak kadar dert edilecek bir durum göremedim. Evet bozulmuş olabilirsiniz biraz düşüncesiz bir hareket ama eşinize rahatsızlığınızı söyleyin bitsin gitsin. Böyle ufacık şeyleri kafaya takıp kendinize yük edersiniz hayat geçmez size de karşınızdakine de yazık.

konunuzun basligina bi bakiverdim de, gercekten kendini COK uzmek icin degen bisey mi?
kaldi ki adam sizi telafisi icin tatliciya goturmus, telafi etmis. 'hayatim bidaha yapma oyle emi' dersiniz, olur biter.

bazi kadinlari memnuniyetsizlikten haz aliyor sanki.

Önceki konuyu bilmiyorum.
Ancak ben bu konuda gayet sıkıntılı yorum yapacağım, kusura bakma.
Eşin senin yemeğini yemeni bekleyemeyecekti madem, neden seni böyle bir aktiviteye davet etti en başında?
Tuhaf yani.

Hödüklüğün de bu kadarı.
Anlatsan anlar mı bilmiyorum, ancak ben o an çok tepki verirdim.
Tabii ben verirdim, sizi bilemem.
Gaza da getirmek istemiyorum.
Ama anlayışsız, kendine odaklı bir eşiniz var, buradan bunu çıkartıyorum ben.

Haklısınız da bunu neden içinize attınız?
Söylesenize eşinize, böyle içinize atmayın.

heyecanlanmış düşünememiş(dr ları gördüğünde) sonrasında dank ettiği için çaya getirmiş.Buda iyi birşey

Back
X