O kadar da değil tabii ki. Kimse için kendinden, en yakınından taviz vermeye değmez hayatta. Hem, Kim yemeği devam ederken bize yer vermediler diye sıkıntı çıkarabilir? Kaldı ki iki sandalye de boştu, oturabilirler, ve sohbet etme fırsatı da olabilirdi.Kesinlikle haklısınız kabalık bencillik etmiş ama acaba gerçekten çok önemli belki işini yapan insanlardı ikisi o şekilde davranmasaydı zor durumda mı kalırdı acaba? aklıma sadece bu geldi
haklısınız malesef erkekler böyle..O kadar da değil tabii ki. Kimse için kendinden, en yakınından taviz vermeye değmez hayatta. Hem, Kim yemeği devam ederken bize yer vermediler diye sıkıntı çıkarabilir? Kaldı ki iki sandalye de boştu, oturabilirler, ve sohbet etme fırsatı da olabilirdi.
Bilemiyorum birilerine dert gibi gelmeyebilir, bu aralar hem çok hassasım, hem de gerçekten bozuldum eşimin bu davranışına. Ayrıca dert değil gibi dedikleriniz hep üst üste.. üst üste artarak büyüyor bazenBu kadar sorun edecek ne var bunda? Öyle ufak seyleri dert ediyorsunuz ki hayretle okuyorum.. Onları davet ettiginde tatlım bitince kalkarız deseydiniz hayır mı diyecekti sanki?
Tatlı ve salata için değil tabii ki, hareketine bozuldum eşimin. Ben kalkmadan biz zaten kalkıyorduk diye ayağa kalktı. Oysa çatalım elimde, ağzımda lokma.. kalkma gibi bir niyetim de yoktu. Apar topar böyle masadan kaldırılsanız sanırım siz de böyle hissederdiniztatlı ve salata için bu kadar dert etmezdim ben olsam. orada siz de bi tanıdığınızı görseniz masanızı verebilirdiniz.
bazen bizde yasıyoruz böyle. Benimde basıma geldi yemegimi bitirdikten sonra kalktık gittik. Böyle ufak seyleri takmayın lıtfen canınızı sıkmayınBilemiyorum birilerine dert gibi gelmeyebilir, bu aralar hem çok hassasım, hem de gerçekten bozuldum eşimin bu davranışına. Ayrıca dert değil gibi dedikleriniz hep üst üste.. üst üste artarak büyüyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?