- Konu Sahibi butterfly83
-
ailem üzülmesin diye saklıyorum da ne demek?!! hemen ailene söylemelisin ...eşin alkol mü alıyor ya da hasta mı bunu merak ettim doğrusu?5 sene az değil nasıl sabrettin?ailenden saklama ve ilk fırsatta uygun bir dille çektiklerini anlat bence..
eşim alkol vs kullanmıyor..aksine 5 vakit namaz kılıyor....
cok ılgınc acaba sızın bır hatanız mı var durduk yere neden dovsun namaz kıldıgına gore ınanclı bırı ve kadın dovmekte sevap degıl heralde
cok ılgınc acaba sızın bır hatanız mı var durduk yere neden dovsun namaz kıldıgına gore ınanclı bırı ve kadın dovmekte sevap degıl heralde
cevabınız için tşk ederim...annemle babam çok yaşlı vede hastalar...onların tek kızıyım...beni bugünlere çok zor şartlarda getirdiler ...üzerime titrediler...şimdi böyle bir şeyi nasıl söylerim ...dünyaları yıkılır...
pardon ama dayağın ne haklı sebebi olabilir, dayak atacak kadar nefret ediyosa gitsin boşansın, karısını dövmek için ellerini boşa yormasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?