yine dayak...yaşamak istemiyorum...

Sevgili konu sahibi arkadaşım! Size söylenebilecek herşeyi zaten arkadaşlarım söylemişler. Yapmanız gerekenler belli, sorun yapıp yapmamaya karar vermeniz!

Gelelim yorumlara. Artık kk'da beni şaşırtan olayların başında yazılan konular değilde yorumlar geliyor.

Burda bayan arkadaş yazmış, eşim 5 senedir beni dövüyor diye. Gelelim yorumlara;

-----Aaaa namaz kılıyormuş o zaman boş yere dövmez.

-----Aaaa adam durduk yere dövüyormuş bir kabahatin vardır elbet.

-----Ananın evine git 3 gün gözdağı ver gel.

-----Azıcık sesini kıs birşey deme.

Allahtan size bu bayanın yaşadıklarının aynısını yaşamanızı temenni ediyorum! Hayır bu bir beddua değil, bu Kuraan da da olan birşey; kısasa kısas!

Madem dayak hak ediliyor, siz de hak edecek şeyler yapın. Ezik ezik hak ettim diye ağlayıp gidin kocalarınızdan özür dileyin!

Siz varya siz, dayak atan o adamlardan çok daha eziksiniz benim gözümde! Bir kadının yaptığı herhangi birşeye, dayağa yakıştırıyorsunuz.

Siz kimsiniz ki Kuraan da bile kaldı ki kötü kadınlar için, 1 önce o kadınları uyarın 2 odalarınızı ayırın 3 hala devam ederlerse yollarınızı ayırın yazıyor. Onlar ne hak ve cesaretle dövüyorlar?????Siz bunu hangi akılla savunuyorsunuz?

Size yazıklar olsun diyorum. Ve ne yazıkki bir kadının düşmanı yine bir kadın oluyor!

Son düzenleme:
2009 senesinden Beri 3-4 konu açip dayak yediğini anlatmışsın.. sonra da konularını kapattırmışsın.. ne diyelim ki sevgili meslektaşım.. ne diyelim.. kocandır döver de sever de mi diyelim.. anan Baban üzülmesin diye anlatmıyosun.. onlar seni dayak ye diye mi Büyüttü.. ananın dizinin dibinde Büyüt kızını.. canının her gün yanmasından daha iyidir.. hayat Bu mu ? otur çaliş kpss ye.. tamam zor Ben de atanamamış Bi ing. öğretmeniyim.. ama imkansız değil.. Bu huzursuz mutsuz ortamda tabi çalişamazsın. git ananın yanında derslerine çaliş.. çıkar şu adamı hayatından ? seni tutan ne anlamıyorum valla Billa anlamıyorum.. anlamicam da.. sana üzülmüyorum sadece kızıyorum.. niye üzüleyim ki ? eğitimci Bi kadınsın.. yeterince acı çekmişsin.. istesen hayatını değiştirip kurtulursun.. senin elinde.. Biz ne diyelim güzel kardeşim.. ne diyelim..

Bu konuları okudukça içim burkuluyor çok üzülüyorum dayak şiddet olunca aynı evin içinde kalmak bile ağır geliyordur bn evli değilim ama eşinden şiddet gören çok kadın var Allah yardımcınız olsun tez zamanda yaralarını sarsın inşallah çok vefalıymıssın 5 sene bu devirde şiddet görüp susan biri görmedim sizde susmayın sustukça bu böyle devam eder..

herkes ne kadarda rahat söylemiş boşan git annenlerin evine diye maalesef hanımlar herşey okadar basit değil bakın arkadaşımız ne diyor ailem beni yoklukla büyüttü ve yaşlılar bi düşünün ailesinin evinde maddi sıkıntı çekmeyecekmi sizce.Birde işin toplusal yönü var ailesinin yaşadığı yeri bilmiyorum fakat çevre baskısı malüm ülkemizde zamanında benim annem bizimle beraber anneannemlerin evine geldiğimiz günleri hiç unutmuyorum anneannem bize anama teselli vereceğine elalem ne der demişti.
o yüzden herşey bu kadr basit değil git annanın evine die kestirip atmak olmaz.tabiiki dayak yiyerek bi ömür geçmez belliki eşinin psikolojik bi rahatsızlığı var bi uzmandan yardım alabilirsiniz çevrenizde arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz eşinizle görüşüp belki aklını bi şekilde yerine getirirler bunlarla beraber sizde mutlaka bi uzmana gidin iyi gelecektir emin olun...

Ya sen bi de hamileydin di mi, hatta doğum yapmış olman lazım.
O zamanda aynıydı durum görüldüğü üzere halen aynı, yani bundan bir sene sonra da 5 sene sonra da değişmeyecek farkında değil misin?
Annemler üzülür diyorsun ama senin durumunu öğrendiklerinde çok daha fazla üzülüp kahrolacaklar.
Silkelenip kendine gel artık.

Bana kızmanı istemem ama geçmiş konularına bi baktım. sen hamilemisin yada 2. çocuğun dünyaya geldi mi?
hep konu açmışsın belli ki hep aynı sorunlar devam ediyor ama sen bu adamı bu sorunlarla sineye çeke çeke devam ediyosun hayatına.
gel sana yapılan yorumları bi oku bi dertleşelim bi yazılanlardan yola çıkarak bişeyler yapmaya çalış bakalım o ağam paşam kocan napacak ha.
ne demek dövmek aşağlamak hepimizin sorunları var ama dayak olayı ayrı bir tokatta bence aynı tekme tokatta aynı asla buna göz yumma

Atanamasan da ne güzel mesleğin varmış. Belediyelerin kadın koruma dernekleri var, sığınma evleri var. Oralara başvur iş bulmanda yardımcı olurlar, özel okullarda iş bulabilirsin, çocuğunu da kreşe verirsin...

Ve çözüme ulaşmayacaksan sadece ağlamak için forumu açtıysan lütfen sildir boşuna konuşmayalım. Okumuş insansın, çocuğunun yanında bile seni döven adama nasıl katlanırsın? her şeyden önce çocuğunu düşün böyle bir ortamda büyümeyi haketmiyor. 5 yıldır döven adam asla düzelmez....

Kadınlar Klübü sayfaları eşinden fiziksel yada duygusal şiddet gören,aldatılan bir sürü kadınla doldu ama ben sizin kadar kaderine razı olan bir kadın görmedim burada..

Bir mesleği olmayan kadınlar bile kurtuldular hayatlarını çürüten adamlar..siz ki öğretmensiniz,atanamamışsınız ama özelde iş bulabilirsiniz pekala...

Biraz hayata tutunma azmi lazım size,lütfen artık ezdirmeyin kendinizi...

Benim kızım ben üzülürüm diye senelerce dayak yediğini gizlese ve ben bunu öğrensem üzülürüm ama neye üzülürüm biliyor musun ben ne hata yaptım da böyle pısırık bir kız yetiştirdim diye üzülürüm.Acilen psikolojik destek al çünkü mantıklı düşünemiyorsun malesef.

Kimseye kolay kolay boşan demem, ama şiddet dolu 5 sene için söylerim, şiddetten ötürü bir sürü kadın kocaları tarafından öldürülüyor, işte bu vebali almamak için otur sabret demem ben, sizde çok rahat tedavi olsun bitsin diyorsunuz. Tedavi olmayı kabul edecek bilinçte adam daha ilk tokatta öfkemi kontrol edemiyorum diye psikoloğa falan giderdi, 5 sene boyunca karısına dayak atmazdı. Ananın babanın dırdırı, ekonomik sıkıntı, sürekli çocuğunun yanında dayak yemekten ezilmekten bin kat iyidir. Geçenlerde belediyeye ait bir merkeze gittim, orada bulunan broşürlerden aldım, dayak yiyen kadınlar için o kadar çok başvurulacak yer var ki, birinden muhakkak bir fayda görülür. Hiç olmazsa şu reklamlarda dönen aile içi şiddete son numarasını arayıp akıl danışsın, oturduğun yerde ağlamakla düzelmiyor o adamlar, harekete geçmek lazım...

Aile içi şiddet yardım hattı;
0212-656 96 96,
0549-656 96 96

Son düzenleme:
Çalıştığım işyerinin önünde ağlayan bir kadın gördüm geçenlerde,aldık içeri derdini sorduk..kadın 5 yıldır eşinden şiddet görüyormuş,zaten eli kolu morluk içinde idi..

bütün kadın sığınma evlerini aradım,belediyeleri vs..bazıları sığınma evimiz yok deyip başlarından attılar,bazıları ise o belediyede daha önce oturma şartı istediler..

Sonunda bir tanesine patladım ve kadını zorla da olsa bir yere yerleştirdik...Ama maalesef bu ülkede bazı şeyler sadece lafta var..Devlette yeterince sahip çıkmıyor

maalesef,yine kişinin kendisine kalıyor kurtulmak

canım ailene durumu açmalısın... tek başına çözüm bulamazsın... ikinizinde güvendiği bi büyüğün eşinle konuşup doğru yolu göstermesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…