- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi butterfly83
-
söylenecek cok söz var ama bir yazsam sanırım desten olur demekkı hersey namaz abdestle bitmiyormus demekkı ınsanlık mühimmiş. bosan kardesim calısıyorum demıssın Allah korusun eşim bı tokat atsa ne yaparım dıye dusunurken hergun dayak yazık sana kardeşim sal gitsin ne hali varsa görsün
Öyle tabiki. Bu iş ibadetle filan olsaydı dedemin dünyadaki en iyi insanlardan biri olması lazımdı çünkü kendisi hafız. Ama zamanında babaannemi palaska denen deri, demir tokalı o ağır kemerlerle döver, kendi çocuklarını ceza olsun diye eksi bilmem kaç derecede karın üstünde yalın ayak yürütürmüş. Boşuna dememişler parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye.
devlete atanabilmem için kpss sınavını vermem gerek..oda çocukla çook zor...sınav her gecen yıl dahada zorlaşıyor...umudum kalmadı hiç....başka yerdemde çalışmama müsade etmiyor eşim....kendi ayaklarımın üstünde duramıyorum...durabilseydim bir dakika vakit kaybetmezdiim burda( herşeyi akışına bıraktım artık....fazla bir beklentim yok hayattan....annemi babamı birde kızımı düşünüyorum..annem ve babam öğretmen olabilmem için az uğraşmadılar..yokluk içinde büyüdüm ..onlara çok şey borçluyum...mutlu etmek yerine daha da yaralayamam...
Canım seni çok iyi anlıyorum ben ilk evlendiğimde dayak yoktu ama korkunç bir psikolojik şiddet ve arada tartaklama vardı aileme söylemiyordum bende de sedef hastalığı çıktı sonra bir gün tepem attı sen bana bir yaparsan ben de sana yarım yaparım diye düşündüm sanırım gözüm karardı o benim üstüme yürürken çarptım 2 tane arkasından da yüzüğü tepesine fırlatıp boşanıyoruz çekemem seni dedim hemen de annemi arayıp anne boşanıyorum gel dedim. Bir anda nevri döndü ne yapacağını şaşırdı önce annemi aradı bin bir yemin özür falan anlık bir tartışmamış gibi sonra benden özür dilemeler falan o gün bu gün de hiç bir şekilde üzerime yürüyemedi... Şimdi mutluyuz :))) Ondan vazgeçebileceğimi görmek ona yetti çaresizliğimmiş onu bu kadar pervasız yapan bunu gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?