- Konu Sahibi butterfly83
evet asıl mesleğim ingilizce öğretmenliği...atanamadım henüz...ama çocuğumda bende bu adamın elinde telef oluyoruz..ilgi yok alaka yok sevgi yok....ailemden başka kimsem yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon ama dayağın ne haklı sebebi olabilir, dayak atacak kadar nefret ediyosa gitsin boşansın, karısını dövmek için ellerini boşa yormasın
evet asıl mesleğim ingilizce öğretmenliği...atanamadım henüz...ama çocuğumda bende bu adamın elinde telef oluyoruz..ilgi yok alaka yok sevgi yok....ailemden başka kimsem yok...
5 yıldır dayak yemek ve buna katlanmakta ne demek? Arkadaşım biran bile düşünme al çocuğunu git annenin babanın yanına.
dayak nedir yaa, haketmiyoruz biz bu muameleyi, üstelik 5 sene olmuş artık, ohhh ne ala!!
bu adam (!) karısını etinden sütünden faydalancak bi canlı olarak görüyor bence. yemeğimi yapsın, çocuklara baksın, çamaşırımı yıkasın evi temizlesin, canım sıkılırsada 2 tokat patlatırım stres atarım diyor sanırım !!!
terket bu adamı acilen arkadaşım, hiç durma!!
şimdi kimisi çıkıcak hemen boşan diyorsunuz , ne kolay dimi diye karşı çıkıcak biliyorum.
bekarken boşan derdim, bekara karı boşamak kolay diye karşı çıkarlardı.
evliyim boşan diyorum, çocuğun yok anlayamazsın diyorlar.
çocuğum olunca yine boşan diyeceğim, ozamanda 2-3 çocuğun olmadan anlayamazsın diyecekler sanırım.
evet aldatılıp hala evli kalmayı tercih edeni, dayak yiyip hala evli kalmayı tercih edeni anlamadım, anlamıyorum, anlamıycamda. inşallah bu durumların hiçbirini yaşamam, yaşamayız ama olursada beni kimse tutamaz.
cok ılgınc acaba sızın bır hatanız mı var durduk yere neden dovsun namaz kıldıgına gore ınanclı bırı ve kadın dovmekte sevap degıl heralde![]()
eşiminde akrabası namaz kılıyor ama yeni evlendiği eşini sürekli dövüyor ev yakın olunca kız hergün şikayete gelirdi bir gün kıza bavulunu hazırla annenin evine bırakacağım dedi artık eşimi çağırdım akrabasını yola getirsin diye ,namaz kılanda dövemez diye birşey yok şimdi bunların iki oğlu var adam sonra dövmekten vazgeçti ayy ama çok dil döktükeşim alkol vs kullanmıyor..aksine 5 vakit namaz kılıyor....