• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine dayak...yaşamak istemiyorum...

evet asıl mesleğim ingilizce öğretmenliği...atanamadım henüz...ama çocuğumda bende bu adamın elinde telef oluyoruz..ilgi yok alaka yok sevgi yok....ailemden başka kimsem yok...

Annem, babam üzülmesin diye mi katlanıyorsunuz bu erkek müsveddesine? Peki ya çocuğunuz ne olacak, hak ediyor mu böyle bir ortamda büyümeyi? Sizin psikolojiniz kötü durumda, bir de onu, onda oluşacak kalıcı etkileri düşünün.
Çalışıyor musunuz merak ettim? Çalışmıyorsanız, yapmanız gereken şey biran önce kendi ayaklarınızın üstünde durup, ailenize de haber vererek, bu adamdan kurtulmanız. Eminim yuvanız dağılıyor diye üzülecekler ama sizin şiddet görmenizden daha çok üzüleceklerini sanmıyorum. Kendinizi de, çocuğunuzu da kurtarın o gerginlik yuvasından.

Atanmayı beklediğinizi yeni okudum. Çok güzel bir mesleğiniz var. Atanana kadar geçici bir iş bulma şansınız var mı peki? Şu durumda başka çare gelmiyor aklıma.

pardon ama dayağın ne haklı sebebi olabilir, dayak atacak kadar nefret ediyosa gitsin boşansın, karısını dövmek için ellerini boşa yormasın

Aynı şeyi ben söyleyecektim ama hazır söylenmişi varmış.

Son düzenleme:
ne zannediyor bu adamlar kendini :41:çok sinirlyim şuan söyleyecek kelime yok şuan hepimiz orda yanında olmak isterdik emin ol!! sakın üzülme mesleğinde varmış lütfen evliliğini tekrar gözden geçir eksileri artılarından fazlaysa durma daha fazla dicem ama hakkında hayırlısı olsun..

Cnm dayak kadar kotu birsey olamaz.... Nasil kiyiyor sana yaa!!!!

Nasil biri o soylesene ona "bir kez gönül yıktın ise bu kıldığın namaz değil"!!!!

5 yilin adi var hesabi yok... iyi kotu ona onca yil hanimlik etmissin hic mi pisman olmuyor???

Nasil bir yapisi var ki? cok mu merhametiz? severek mi evlendiniz?? cocugunuz var mi? calisiyormusun?

Nasil meydani bos bulur boyle? cekinecegi birileri yok mu?

Aslinda parayla adam tutup evire cevire dovdurecen boylelerini :47::47:

Allah sabir versin canim, hakkinda hayirlisi olsun... Bos gec diyemem cunkui yuva kurmak kolay degil 5 yillik emeyin var... Bilmiyorum cok zor birsey soyliye bilmek!!! :50:

çocuğunda sen de Allahın izniyle o adamın elinde telef olmazsınız. önce atanmaya bakacan. branşın güzel, eninde sonunda atanırsın Allahın izniyle. zaten mesleğini eline aldıktan sonra sana bir güç gelir psikolojin düzelir kocan olacak adam da seni telef edemez merak etme.bir şey ne kadar iyi ya da ne kadar kötü olursa olsun ortak bir nokta vardır o şey değişecektir. şu anki durumun kötü gözüküyor ama aynı kalmayacak hiçbirşey aynı kalmaz. daha iyi günler göreceksin meslekdaşım biraz gayret :61::61:

siz ailenize söylemedikce daha doğrusu arkanızda kapı gibi aileniz yoksa malesef dayaklar devam eder.bence ailenizle konusun nereye kadar sürecek sizce en azından bir mesleğiniz var atanırsınız inşallah allah yardımcınız olsun

evet asıl mesleğim ingilizce öğretmenliği...atanamadım henüz...ama çocuğumda bende bu adamın elinde telef oluyoruz..ilgi yok alaka yok sevgi yok....ailemden başka kimsem yok...

anne babadan baska daha kimin destegi ihtiyacin olabilirki?ne mutlu sana ki senin mutlulugun icin cabalamislar bu zamana kadar.Ailesi olupta varligini hissedemeyen insanlar var! O zaman cok daha zor olurdu...

devlete atanabilmem için kpss sınavını vermem gerek..oda çocukla çook zor...sınav her gecen yıl dahada zorlaşıyor...umudum kalmadı hiç....başka yerdemde çalışmama müsade etmiyor eşim....kendi ayaklarımın üstünde duramıyorum...durabilseydim bir dakika vakit kaybetmezdiim burda:(( herşeyi akışına bıraktım artık....fazla bir beklentim yok hayattan....annemi babamı birde kızımı düşünüyorum..annem ve babam öğretmen olabilmem için az uğraşmadılar..yokluk içinde büyüdüm ..onlara çok şey borçluyum...mutlu etmek yerine daha da yaralayamam...

Allahim boyle tipleri ne yapmali,nasil dovdurursunuz kendinizi yahuuu, inanamiyorum boyle birseye, elleri kopsun o erkek bozmasininda....:41:

Pardon ama sizin abiniz,ablaniz yakinlarinizdami yok bunlari anlatabilicek madem annem,babam yasli diyorsunuz en yakininizla gorusseniz?

Cok uzuldum durumunuza:(

.

bugüne kadar size el kaldiran yarin kiziniza da kaldirir

iyi düsünün islerinizi ayarlayin ve o adamdan kurtulun bence

aileniz eninde sonunda ögrenecek, siz söylemesinizde cocugunuz birgün mutlaka agzindan kaciracak babm annemi dövüyor diye

ve o cocugun da piskolojisi saglikli olmayacak

Allah yardimciniz olsun
.

5 yıldır dayak yemek ve buna katlanmakta ne demek? Arkadaşım biran bile düşünme al çocuğunu git annenin babanın yanına.

dayak nedir yaa, haketmiyoruz biz bu muameleyi, üstelik 5 sene olmuş artık, ohhh ne ala!!

bu adam (!) karısını etinden sütünden faydalancak bi canlı olarak görüyor bence. yemeğimi yapsın, çocuklara baksın, çamaşırımı yıkasın evi temizlesin, canım sıkılırsada 2 tokat patlatırım stres atarım diyor sanırım !!!

terket bu adamı acilen arkadaşım, hiç durma!!

şimdi kimisi çıkıcak hemen boşan diyorsunuz , ne kolay dimi diye karşı çıkıcak biliyorum.

bekarken boşan derdim, bekara karı boşamak kolay diye karşı çıkarlardı.

evliyim boşan diyorum, çocuğun yok anlayamazsın diyorlar.

çocuğum olunca yine boşan diyeceğim, ozamanda 2-3 çocuğun olmadan anlayamazsın diyecekler sanırım.

evet aldatılıp hala evli kalmayı tercih edeni, dayak yiyip hala evli kalmayı tercih edeni anlamadım, anlamıyorum, anlamıycamda. inşallah bu durumların hiçbirini yaşamam, yaşamayız ama olursada beni kimse tutamaz.

üzgünüm ben diğer arkadaşlar gibi size direk boşanın demiyeceğim...emin olun bunları ne ilk ne son yaşayan sizsiniz...problemin kökü önemli...önemli olan eşiniz size vurduktan sonra pişman oluyormu...bazı insanlarda bu psikolojik bir durum...eğer pişman olup ağlayabiliyor siziden özür diliorsa bence düzelme şansı var...ama bunu kendide istemeli...bir ikincisi gerçekten son noktaya gelince ailenize söyleyin çünkü bir kere söylersiniz aileniz konuşur affeder sonra bir daha olur bir daha affederlerse arada saygı kalmaz ...gerçekten boşanmayı kesinleştireceğiniz zaman söyleyin...yoksa onları daha çok üzmenin manası olmaz...çoğu arkadaş işin olsaydı daha rahat boşanırdın düşüncesinde ...asla yanlış bir düşünce o zaman etrafınızdaki insanlardan da rahatsız olursunuz yani boşanmaktan çekineceğiniz problemlerinizi bilmelerini istemeyeceğiniz bir grup daha insan olur...daha zor olur...bayanlar herşey maddi özgürlük değil yanlış bir düşünce bu...eğer siz yapamayacağınıza inanıyorsanız ozaman ayrılın ayrıca eminim aileniz size kucak açar hem kızınıza bakarlar hemde siz çalışabilirsiniz..ben sadece gerçekçi konuşmak istedim...dayağı kabullenmeyin asla ama arkanızda ailenizin olduğunu hisssettirin...inanın eşinizden ayrılıp başka biriyle evlenseniz hayat çooooook farklı olmaz belki onun dayağı olmaz daha kötü şeyleri olur...o sebeple eğer düzelme ihtimali varsa bence o noktaya eğilin...Allah size sabır versin...sizi çok iyi anlayabiliyorum... inanın siz doğru adım atmasını bilirseniz herşey güzele döner Allah'ın izniyle

5 yıldır dayak yemek ve buna katlanmakta ne demek? Arkadaşım biran bile düşünme al çocuğunu git annenin babanın yanına.

dayak nedir yaa, haketmiyoruz biz bu muameleyi, üstelik 5 sene olmuş artık, ohhh ne ala!!

bu adam (!) karısını etinden sütünden faydalancak bi canlı olarak görüyor bence. yemeğimi yapsın, çocuklara baksın, çamaşırımı yıkasın evi temizlesin, canım sıkılırsada 2 tokat patlatırım stres atarım diyor sanırım !!!

terket bu adamı acilen arkadaşım, hiç durma!!

şimdi kimisi çıkıcak hemen boşan diyorsunuz , ne kolay dimi diye karşı çıkıcak biliyorum.

bekarken boşan derdim, bekara karı boşamak kolay diye karşı çıkarlardı.

evliyim boşan diyorum, çocuğun yok anlayamazsın diyorlar.

çocuğum olunca yine boşan diyeceğim, ozamanda 2-3 çocuğun olmadan anlayamazsın diyecekler sanırım.

evet aldatılıp hala evli kalmayı tercih edeni, dayak yiyip hala evli kalmayı tercih edeni anlamadım, anlamıyorum, anlamıycamda. inşallah bu durumların hiçbirini yaşamam, yaşamayız ama olursada beni kimse tutamaz.

yukarıda yazılanları onaylıyorum bazı yörede kadın istesede boşanamıyor ne tür engeller var acaba?

cok ılgınc acaba sızın bır hatanız mı var durduk yere neden dovsun namaz kıldıgına gore ınanclı bırı ve kadın dovmekte sevap degıl heralde:68:

Ne kadar iyimser yaklaşmışsınız dayakçı kocaya =)) sanki yeryüzünde bir erkeğin beş senedir düzenli olarak eşini dövmesini haklı çıkartacak bir sebep olabilirmiş gibi. Umarım ben yanlış anlamışımdır bu yorumu.

Konu sahibi arkadaşım, kadın dövmek psikolojisi düzgün bir insanın yapacağı birşey değildir. Eşinin problemli olduğu gün gibi ortada. Yaşlı ve hasta bir anne babaya bunu açıklamak çok zor olabilir haklısın ama bir de kendini onların yerine koy. Avatarının üzerindeki yazıda kızının adı var. Allah muhafaza onun başına aynı şey gelse ve sana beş sene söylemese bunu öğrendiğinde ne hissederdin? Onlar senin annen ve baban, ne kadar hasta ve yaşlı da olsalar ellerinden geldiği kadar arkanda durmaya çalışacaklarına inanıyorum. Önce bir uzmana gidip yardım almanız için eşini ikna etmeye çalışabilirsin. Tabiki bir yuva kolay kurulmuyor ve dağılması da çok acı verici bir süreç ama en kötü senaryo bile dayak yemek kadar alçaltıcı olamaz sonuçta. Burada düşünmen gereken en önemli şey (kızın olduğunu sadece avatarının üzerindeki yazıdan çıkarıyorum bilmiyorum yanılıyor muyum) boşanırken kızının velayetini alabileceğinden emin olman. Bu konuda da bir avukata danışmanda fayda var. Hukuki bilgim yok ama kocanın seni dövdüğüne dair rapor alıp, mahkemede sunarsan belki işe yarayabilir. Sonuçta seni dövüyorsa ilerde kızını da dövme ihtimali var. Umarım herşey düzelir ve yuvanı dağıtmak zorunda kalmazsın ama bu şekilde yaşamayı da hiçbir kadın haketmiyor.

boşan demek herkes için kolay ama insanlar alışkanlıklarından cok zor vazgeçer bence onu sensızlığe bırak ailenın yanına gıtt ama onlara dayak yedığın için değilde farklı bır durum olustur ve eşin sensiz olan oo evde nasıl yaşanabıldığını ve sensın kıymetını anlasın sen tepki vermezsen zaten oo bende kopmaz anne ve babasına demez dıyıp güç kazanır bır arkadas vardı o da sen gıbı hep dayak varmıs 10 yıl yaşadıı beraber calıştığımız halde bıze hiç soylemezdıı sonun da patladı10 yıl sonra bosandı... ama bana soyledığı sey cok dıkkatımı cekmıstı keske onu yanlızlığımla imtihan etseydım şimdi bu durumda olmazdıı demeştıı kararı sen vereceksın hersey adına hayırlı olsun dua ett bekara karı bosamak kolay derler gercekten insan evlenınce ve cocukta varsa cok farklı düşünüyor ama değişmiyorsa mücadelene rağmen fazla yıpranma......

bazı yorumları bir kadının yazdığına inanmak istemiyorum!

facebookta bi video paylaşılmıştı, çocuğuna flüt alamadığı için meyhaneye gidip 2 ufak rakının dibine vuran İbrahim Tatlıses filmlerinden biri. adamın çocuğuna flüt alacak parası yok, ama meyhanede içecek parası var. işte bunun kadar tezat geliyor bana bu yorumlar.:kkk:

madem evlendiğinizden beri fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorsunuz (dayak+sevgisizlik) neden çocuk yaptınız?

hadi Allah vergisi yavrunuz var tamam. annesinin dayak yediği bir ortamda ne kadar sağlıklı büyür? ya da babası ilerde onu da döverse ne yaparsınız?

ingilizce öğretmeniymişsiniz. atanamayabilirsiniz tamam ama sözlemeli çalışırsınız, özelde çalışırsınız, bir şekilde tutunabilirsiniz hayata.. millet ilkokul mezunu haliyle şiddete baş kaldırıyor, kendini ezdirmiyor, alnının teriyle ev işlerine gidip 3 kuruş 5 kuruş neyse geçimini temin ediyor. aileniz size bu adama kul köle olun diye mi emek verdi? sizin kızınızı kocası dövse, sırf sizi üzmemek için o adamla evli kalsa, iyi birşey yapmış mı olur sizce?

madem boşanmıyorsunuz, o zaman o adamı yok sayın. sizi döven adama yemek yapmayın, kadınlık yapmayın. kendi kendinize yaşayın evde ev arkadaşı gibi.

söylenecek cok söz var ama bir yazsam sanırım desten olur demekkı hersey namaz abdestle bitmiyormus demekkı ınsanlık mühimmiş. bosan kardesim calısıyorum demıssın Allah korusun eşim bı tokat atsa ne yaparım dıye dusunurken hergun dayak yazık sana kardeşim sal gitsin ne hali varsa görsün

eşim alkol vs kullanmıyor..aksine 5 vakit namaz kılıyor....
eşiminde akrabası namaz kılıyor ama yeni evlendiği eşini sürekli dövüyor ev yakın olunca kız hergün şikayete gelirdi bir gün kıza bavulunu hazırla annenin evine bırakacağım dedi artık eşimi çağırdım akrabasını yola getirsin diye ,namaz kılanda dövemez diye birşey yok şimdi bunların iki oğlu var adam sonra dövmekten vazgeçti ayy ama çok dil döktük

Back
X