- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Reklam amaçlı açmadım, cidden yeni keşfettim siteyi. Yazılanlar da dikkatimi çekti.
http://www.suslusozluk.net/b/kadınlar-kulübü
ama ne yalan söyleyeyim, bir hesap açtım süslü kokona olarak.
Reklam yapmak gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmedi. Sadece paylaşmak istedim.Kafamiza taksak eksi sozlukteki yorumlari takariz, kiytirik bi sozluk ahalisinden bize ne. Reklam kasiyosaniz da bosa caba
Ben aslında onlar için yazmaya gerek dahi görmüyorum
2 laflarından 1i küfür genelinin çünkü.
gerek yok yani takmaya.. işi gücü olmayan insan dedikodu yapar elbette
Ben de süse püse düşkün biri olarak bir hesap açtım, ne yalan söyleyeyim. Ama burası kadar sık girmem oraya, sanmıyorum. Çok fazla makyaj malzemem yok zaten.reklam gibi olmasın demişsin ama baya reklam olmuş ben ufaktan kayıyorum galiba oraya doğru
şaka bi yana fena site değilmiş ama şimdi yalan değil. burasının yeri ayrı tabi
Ben de süse püse düşkün biri olarak bir hesap açtım, ne yalan söyleyeyim. Ama burası kadar sık girmem oraya, sanmıyorum. Çok fazla makyaj malzemem yok zaten.
Reklam şeklinde laf olmasından da acayip huzursuzum ama linki kaldırmak için ilk mesajımı düzenleyemiyorum. Mune siler belki.
edit: aa dur buldum düzenleme yerini.
Bilmiyorum ki, ben de bugün bulmuştum siteyi. Ne biliyorsan onu biliyorum. Maybelline tattoo far yorumu ararken karşıma çıktı. Çıkmaz olaydı, alışveriş masrafım katlanacak şimdi.ben de üye oldum. peki bilgin var mı konu kapanmadan sorayım, yeni bi site gibi duruyor? çok az konu ve yorum var ve açıkcası benim hosuma gitti. buradan iyi olmasın ama sözlük formatında olusunu çok sevdim
Madem içeriği sileceksiniz neden konu açıp insanların zamanlarını çalıyorsunuz
Konunuzu kibledim.
diğer sayfalara baktın mı hiç?
bakmadan kiblediysen azcık ayıp oldu bence ki bakmamışsın..
Her şekilde içerik silmek yasak değil mi?
Sonuçta okumak için konuyu açıyorsunuz karşınıza gelen yazı içerik silindi.
Ne olursa olsun hiç hoş değil.
Link paylaşımı yasak ise hiç konu açılmasın daha iyi sonradan silmektense..
Hayır değilim.
Henüz silinmediğine göre görmemişler demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?