Yine doktordan hüzünlü geliş lütfen yardım :(

HuzuruM2158

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
31
25
3
28
Merhaba kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak umutlarım bitmeye başladığı için üyü olmak istedim. Ben 14 aydır evliyim ve aşırı derecede bebek sahibi olmak istiyoruz. Doktora ilk gidişimde bana kistim olduğunu söyledi ilaç kullandım soğan kürü içtim geçti. Hamile kalmak için ne ilaç kullandıysam fayda etmedi. Bugünde doktorum kistimin yeniden oluştuğunu söyledi ve sürekli adet düzensizlikleri yaşıyorum en son adetim 5 eylüldeydi hala olmadım lütfen yardımcı olun doktor rahmimin boş olduğunu söyledi ama yinede kan testi yaptı yarın sonuç çıkıcak ve ona göre tedavi yapıcak gebelikten hiç umudum yok benim gibi.bu durumda olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz hangi süreçlerden geçtiniz

Canım daha çok erken evliliğin içinde henüz birşey kaybetmiş değilsin. Bence bu kadar stres yapıp kendini yıpratma biliyorsun stres ve üzüntü de hamile kalmamada en büyük etken. Kist'in doğurganlığını etkileyen bir durumu var mı öncelikle onu sonuçlandır. Bu süreçte bir kaç doktora gitmende fayda var. Eğer sorun kistten kaynaklanıyorsa tedavi olmadan kesinlikle bebek düşünme hamileliğinde de sorun olmasın. Sonrasında da adetin düzenli olmadığı için ovulasyon testiyle takip etmeni öneririm. Çünkü yumurtlama dönemlerini değerlendiremezsen herhangi bir sorun olmasa bile hamile kalamazsın. Canını sıkma ne kadar kararlı ve dirayetli olursan bu süreci daha kolay atlatırsın.

kist için birde saraçoğlunun testere dişli aslan pençesi kürünü denemenizi tavsiye ediyorum,söz meclisten dışarı arkadaşımın köpeğindede vardı kist bu kürden uyguladı veteriner tamamen yok olmuş ne verdınız demiş

Rahim ve çevresindeki kistlere çok dikkat etmeli arkadaşlar yapılacak bir yanlış ve ya patlaması yumurtalığı tamamen kaybetmeye kadar gidebilir.Bir arkadaşımda vardı ameliyatla alınmak zorunda kaldı prof dr eğer kendi patlasaydı tamamen yumurtalığını kaybedersin dedi.Bunda tabiki kistin yeri büyüklüğü vs de etkili (onda yumurtalığın hemen yanındaydı.) Bunu kimseyi korkutmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama yeterince umursamamak sonrasında daha kötü sonuçlara sebep olabiliyor bazen.

4. Doktor değiştirişim eşim aşırı şekilde bebek sahibi olmak istediği için sürekli strese giriyorum hiç bu kadar zor olucağını düşünmemiştim yarın doktor büyük ihtimal rahim filmi çekilmemi isticek 1 senedir her ay umutlanmaktan artık sabırlı olamıyorum

Kistim sağda 5 santim miş kızlar daha öncede aynısını söylemişti şimdi farklı doktora gittim tekrar aynı şekilde oluştuğunu söyledi

Hic skinti yapma daha simdiden. Henuz rahim filmi bile cekilmemisken bosuna stres yapma. Erteleme filmi. Cok onemli o tedavi icin. Ve sakin cektirmeden hic bir tedaviye baslama.

Bende kardesime dedim hep once cektir dye. Ama onn doktoru once klomen denemek istedi. Olmadi tabki. Doktor degstrdik. Film cekildi sonuc tup kapali.... Bazi seyler kafamzi kurcaladi kendi doktoruma gotrdum tup mup tikali degil, tup baslangiclarinda polip yani et parcasi varmis. Yani anlayacagin arkadasim once esin sakin olsun seni strese sokan o. Sonra sen sira ile saglam bir uerde tedavine basla.

Ama bu sana hiç bişey kazandırmaz ki daha kötü olur bu psikolojiyle.

Canım seni çoook iyi anlıyorum. Ama inan stres etme bebek düşüncesini de at aklından. Esinle konuş oda rahatlatsın seni. Stres en büyük düşmanmış cidden. Bende 5aylık düşük yaptım. Hasretle tekrar hamile kalmayı bekledim ama hep stresle adet bile geçinirdi umutlanırdım. Sonra kendime geldim hiç kafama tkmadm üstüne düşmedim. Uğraş buldum kendime ve sonra bekledim yine ve sonunda nasip oldu. Kist zararlı mı bebeğe etkenmi o önemli. Bendede hamileyken oluşmuştu. Ama Dr un korkma iyi huylu kist tam aksi bebeği 3ay korur sonra kendliğinden kaybolur dedi. Cidden de öyle oldu. Biraz uzun oldu ama seni rahatlatmak istedim. Allah ım en yakın zamanda nasip eder inş ümitsizliğe kapılma. Allah tan ümit kesilmez. Meryem anamızı biliyosn dua et sabır göster.

Rahim filmini araştırdım zaten çekildikten sonra hamile kalma şansıda biraz olsun artıyomuş. Yalnız bide beni şaşırtan şu oldu o kadar doktora gittim kimse bu zamana kadar tedavi uygulamaya çalışmadı tedavi için 1sene gibi bi zamanın geçmesimi lazım aileden 4 kişiyle aynı ayda evlendik şuan onların çocukları kucaklarında nasıl kafamdan bu düşünceyi atıcağımı bilmiyorum şaşırdım ya tedavide sonuç vermezse

Siz dort jinekologa gitmissiniz iyi guzel de esinizin spermleri ne durumda buna hic bakildi mi ki sizi bu kadar strese sokuyor?

Allah razı olsun canım benim Allah bebeğini sağlıkla büyütmeti nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim biraz daha takmamaya düşünmemeye çalışıcam

Siz dort jinekologa gitmissiniz iyi guzel de esinizin spermleri ne durumda buna hic bakildi mi ki sizi bu kadar strese sokuyor?
Onuda belirtmek istiyorum o kadar doktora birlikte gittik ama kimse onu sormadı onun değerlerini istemedi ilk defa bugün gittiğim istedi yarın tekrar gidicez

Onuda belirtmek istiyorum o kadar doktora birlikte gittik ama kimse onu sormadı onun değerlerini istemedi ilk defa bugün gittiğim istedi yarın tekrar gidicez
Esiniz sizi zorladigi icin ona sinir oldum o yuzden insallahhhhh sorun onda cikar da agzinin payini alir demek istiyorum.Kendi Dr,Dr gezer mi acaba

Esiniz sizi zorladigi icin ona sinir oldum o yuzden insallahhhhh sorun onda cikar da agzinin payini alir demek istiyorum.Kendi Dr,Dr gezer mi acaba
( Lütfen öyle söylemeyin inşallah sorun ikimizdede çıkmaz o çok bebek istediği için bu kadar sabırsız eşim dünya tatlısıdır o muayene olmaktan çekindiği için değil sadece ondan hiç istemediler o yüzden olmadı yoksa her muayenemde benim yanımdadır o benden daha çok heycanlanır

Ha iyi o zaman .O gicik kocalardan biri sandim.Cok var bu sitede oyle anlayissiz oyle sandim.Benim kuzenimin 7 yil olmadi.8.yil birden hamile kaldi.Kocasi sigara iciyordu.Sigarayi birakmisti hemen etkiledi sperm kalitesini.Gelinimizde polikistik over vardi.Kistleri vardi hep ama hamile kaldi.Ufak tefek bir sebep vardir mutlaka.Ya da Allah icin zamani degildir henuz.Toplum baskisi stres yaratir tabi de muhim olan sizsiniz.Rahim filminde de anestezi ile olacaksa yaptirin.Obur turlu cok cani yaniyormus insanin.Kuzenime yaptilar öldüm öldüm dirildim dedi.

Yok yok insallah ikinizde de sorun cikmaz. Ciksa bile artik careler cok cok fazla. Hem Rabbimden umit kesilmez. Siz infertilite uzmanina giderseniz gerekli tetkikleri yapacaktir. Yanlis bolume gitmeyin

Ah be canım bende 4.5 sene bekledim bebegimi hem.polikistik over vardı hem polip vardı hem esimde sorun vardı tüp bebek yaptiracagımız ay hamile kaldim Allahın verdiği vakit saat vardır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…