Yine doktordan hüzünlü geliş lütfen yardım :(

Evet canım öyle düşündüğünü anladım bende gıcık oluyorum o tip insanlara Allahım onları islah etsin benim eşim sokakta bi bebek görse durup öpen cinsten bende onu çok sevdiğim için dayanamıyorum onun bu haline bi an önce olsun istiyorum :) gerçekten acıtıyomuymuş ya internetten araştırdım alttan muayene edilince ne hissediliyosa o kadar acısı var yazıyodu biraz tedirgin oldum şimdi yarın mutlaka sorucam

Hayir hic de oyle degilmis.Kuzenim rahmimi parcaliyorlar sandim yok boyle bir aci dedi.

Hayir hic de oyle degilmis.Kuzenim rahmimi parcaliyorlar sandim yok boyle bir aci dedi.
Gerçekten mi ya herkese göre değiştiğine göre bu işte önemli bi nokta var galiba doğru doktoru ve makinayı bulmk lazım çünkü bazılarıda korkulucak hiçbişey olmadığını söylüyor

Benim kuzenim Ankara Ozel Ufuk hastanesinde cektirdi rahim filmini ki aci esigi de yuksektir aynen dedigim gibi anlatti.Belki Dr eli hafifligi,agirligi farkediyordur o kismi bilemem.İs arkadasimin gorumcesi de cektirmisti o da cok kotu anlatmisti.Ben hic cektirmedim bilmiyorum ama yakinlarimdan iyi seyler duymadigim icin anestezi olmadan yaptirmam ihtiyac duyulmasi halinde.Film cektirdikten sonra neler yasadiginizi da yazarsaniz herkese bir tecrube olur.

Tatlim anestezi iste xok korkuyorsan hicbirsey hissetmiyorsun uyanincada hafif adet sancisi gibi biseh oluyo 5 10 kadr o yani bide o kist surekli olurki ben kendimi.bildim bileli olusuyo zaman zamn bende pko var mesela pko kotu bisey deil sadece normal bir kadindan cok yumurtaliklarim oluyo duzensiz catlama oluyo buda adet duzensiligine sebeb oliyo ama her ayda adet olursun. Bende 4 senedir ugrasiyom 2 sendir koru korune ilac tedavisj oldum iyi doktor bulana kadar anam agladi gurbet elde yer bilmem kimseyi tanimam flan ugrada ugrasa buldum simdi bu doktorum diger doktorlarin bulamadigu herseyi buldu rahmim.egriymis yumurtaliklardan bagimsiz hoc gitmeyen kistim var rahim filmi cektik rahomde sekil bozuklugu cikti sıkısıkmis amaliyat oldum bunlar hep engelmis bu zamana kadr bosa kurek cekmisim tabi orasini Allah bilir ama simdi asilama yaptridim.pruzleri orTdan kaldirinca bakalim.ins olursa umut olayim sana seni cok iyi anliyorum benim esimin sokakta cocuklara bir bakisi var hasret hasret kahroluyorum onda sorun yok ama benm.pskolojim alt ust oldu bence biran once silkelen kendini topla lutfen

Ayni alttan muayne olur gibi oluyosun bir sivi gonderilio rahime o tikaliysa kanallari yapisikliklari acio kendinj kasmican adet sancisi gibi bisey oluyo panik yapacak hicbirsey yok gercekten bak benim rahim.egri oldugundan adetlerim sancilidir iliskide zaman zamn agri cekerim. Muaynedw sag yumurtaligima bakilinca agri cekerim cunku rahim sag tarafa dönükmus biraz ondan ama rahim filmini doktoruma anestezi olsun dedim nasil ostersen gerek yok ama dedi dusun beni bilio tanio muaynede biraz zorlandigimi bana bile gerek yok dedi o kadar basit bi islm ben biraz tedirgin oldum bilmedigimden israrla istedim anestziyi

Ben 1 senedir evliyim ve çocukları aşırı seviyoruz bende eşimde o yüzden sürekli böyle aklımda biliyorum düşünmemek umutsuzlanmamak lazım fakat sadece biliyorum uygulayamıyorum kuzum ya bende bu zamana kadar değişik doktorların elinden değişik ilaçlar kullandım hiçbiride bi işe yaramadı şimdi bende gurbete geldim istanbuldan antalyaya taşındık hiçbiyer bilmiyorum durumumuzda Allaha çok şükürler olsun ama pekte iyi değil özel hastanelere gidicek kadar eşimle antalyada bugün bi özele gittik 150 tl sadece muayene parası istedi geri çıktık umutsuzca eve yürürken başka bi yer gördük orda muayene oldum Allahım hepimizin karşısına vicdanlı insanlar çıkarsın inşallah bazıları sırf para için insanın sağlığıyla oynuyo sende bi an önce bebeğine kavuşursun inşallah kuzum benim Allahım yardımcın olsun

Kiz antalyada bi teyze varmis bi gidemedim ben ona o bisey yapiomus kasiklarina yaki yapistryomus kim gittiyse cocugu olmus. Bakiomus gobegine senin mesela senin cocugun olur sukadar yumurtan var flan diyomus benim arkadsimn ablasi 7 senedir ugraaiodu olmadi onada bi arkadslari zorlamis neolur gelin die bizim oldu sizedw baktiralim demis gittiler oldu hatta ikinciye hamile kadin para almiyo kürt bi kadjn yasliymis bi git neolur sadece bi hediye alirsiniz kadina zor kabulediyomus oyle hediyeyi flanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…