- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Bazen sorun bende mi düşünüyorum sonrasında pişman olmaktan korkuyorumNeden boşanmıyorsunuz? Boşanmak için iki tarafın birbirinden izin alması gerekmiyor diye biliyorum. Bu şekilde yaşamayı siz de istiyorsunuz sanırım ya da bu zamana kadar istediniz. Oturup bir karar verin bence.
Kolay vazgeçemiyorum ama ömrümden de yıllar geçip gidiyorBoşan o zaman.olmuyorsa zorlamanın anlamı nedir anlamıyorum ki ben
Ben kararsızlık yaşıyorumBitirelim diyorum ama o istemiyor demek aslında ben de bitirmeye çok da gönüllü değilim demektir. Boşanan her çiftte erkek istiyor mu sanki boşanmayı? Bu kadar mutsuzsanız ayrılın.
Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ki? Düzeltmek için evlilik terapistini düşündünüz mü hiç?Eşimle senelerdir anlaşamıyoruz o ve ben farklı dünyaların insanlarıyız , o kendi istediği olsun istiyor ben kendi istediğim ve her konuda güçler çatışması yaşadığımızdan o da beni bastıramadığından arada sevgi saygı hiçbir şey kalmadı..
Bitirelim istiyorum buna da yanaşmıyor, çocuk da yok..
Dün akşam akrabaların düğünündeydik, yine en güzel maskelerimi takıp mutluluk pozları verdim ama bunlar hep sahte mutluluklar ve ben gerçekten bu sahte hayattan çok yoruldum..
Vazgecemiyorsan sikayet etme,bu durumla barışık yaşamaya alıştır kendini o zaman.ne diyebiliriz kiKolay vazgeçemiyorum ama ömrümden de yıllar geçip gidiyor
Konu açarken açabilir miyim diye sormayacağım rahatsız oluyorsanız kimse size oku yorum yap nolur diye yalvarmıyorEş ile boşanmaya kesin karar kıldığınızda konu açın. Tüm konularınızda o kadar negatifliğe rağmen bir boşanamadınız.
Evlenmeden önce böyle değildi yani gerçek yüzünü hep gizliyordu evlendikten sonra asıl geçimsizlikler başladı herşeye karışmaya herşeyi kısıtlamaya başladıNeden ayrilmaya yanasmiyor .seni seviyosa eger bir orta yol bulunur neden bu inat hayatinizi mahfetmeyin. Eger birbirinize karsi bi aldatma siddet vs yk ise sankibu evliliksansi hakediyo gibime geliyo yani o alttan almiyorsa sen biraz al sen alnca oda alir belki.bir sorum daha evlenemden ocne nasildi anlasablyor mydnz ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?