Neden ölüp kurtulacaksın hayat kocandan mı ibaret? Hayatı yaşanabilir yapan tek şey koan mı? Bırak gelmesin belki hayırlıdır, sana ölümü düşündüren adamdan çocuk mu yapacaksın bir de. Neden dünyada son insan o gibi davranıyorsunuz. Sizi üzüyorsa, bırakın gitsin. Çok seviyorsun mücadele ettin, düzelmiyor sa bırakın gitsin. Aşktan kimse ölmüyor inanın.Kızlar artık tükendim bittim yoruldum neyle mücadele edece m şaşırdım kaldım.eşim hiç ama hiç önemli olmayan bir mesele yüzümden bana küstü benim yüzüme bakmayacamış konuşmayacakmış özür dile diyip duruyor yoksa senin yüzüne bakmayacağım diyor artık neyle savaşayım doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum yarına gün aldım ona da gelmez bunun la mi uğraşayım ölsem de kurtulsam
İki gün önce yemek hazırladım çağırdım. Sabah kendime hazırladım onu çağırmadım.kendim yedim.çünkü erkenden kalkmış oyun oynuyor gelip Sormuyor ki ekmek alayım mi kahvaltı yapalım diyeNeden ölüp kurtulacaksın hayat kocandan mı ibaret? Hayatı yaşanabilir yapan tek şey koan mı? Bırak gelmesin belki hayırlıdır, sana ölümü düşündüren adamdan çocuk mu yapacaksın bir de. Neden dünyada son insan o gibi davranıyorsunuz. Sizi üzüyorsa, bırakın gitsin. Çok seviyorsun mücadele ettin, düzelmiyor sa bırakın gitsin. Aşktan kimse ölmüyor inanın.
Çok istiyorum bir
Çocuğum olsun konuşmama sebebi de basit birsey. Yanina gittim sarıldım öptüm özür dile yoksa asla konuşmam diyor kalbim çok kırık
Siz daha çocuk sunuz çocuk mu istiyorsunuzİki gün önce yemek hazırladım çağırdım. Sabah kendime hazırladım onu çağırmadım.kendim yedim.çünkü erkenden kalkmış oyun oynuyor gelip Sormuyor ki ekmek alayım mi kahvaltı yapalım diye
ölsem de kurtulsam , anormal koca, ama tedaviyle çocuk.aslında doğrusu yazdığın paragrafta "boşanmak" olmalıydı benimle yarın çocuk randevusuna gelmez bu mu derdi ya? kendini yaktın kurtarmıyosun he bi de ille çocuk yapıp onu da yakıcam mı diyosun?Kızlar artık tükendim bittim yoruldum neyle mücadele edece m şaşırdım kaldım.eşim hiç ama hiç önemli olmayan bir mesele yüzümden bana küstü benim yüzüme bakmayacamış konuşmayacakmış özür dile diyip duruyor yoksa senin yüzüne bakmayacağım diyor artık neyle savaşayım doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum yarına gün aldım ona da gelmez bunun la mi uğraşayım ölsem de kurtulsam
ölsem de kurtulsam , anormal koca, ama tedaviyle çocuk.aslında doğrusu yazdığın paragrafta "boşanmak" olmalıydı benimle yarın çocuk randevusuna gelmez bu mu derdi ya? kendini yaktın kurtarmıyosun he bi de ille çocuk yapıp onu da yakıcam mı diyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?