Yine eşim lütfen bana bir akıl verin

Kendisi de yürüyerek gitti sonra bir kamyoncu nerdeyse duracaktı da işlerden kola koşa geldi başıma birsey gelecek diye

ölmek boşanmaktan daha kolay çünkü sende hiç bir şey bilmiyon ha
evet ya ben hiç bilmiyorum ki yalvarılmadı da kocanın ayaklarına kapanılmalı sanırım bir düzine çocuk yapılmalı zaten kocamsız yaşamaktansa
kendileri daha büyümemişler ki yazdığı yorumları da gördüm şimdi, eline oyuncak bebek koysan evcilik olucak takılıcaklar öyle.o çocuk ola ki olursa açıcağı konuları tahmin etmek zor değil şimdiden.ille yakıcak küçücük çocuğu da kendi "ama ben çocuk istiyorum banane banane" tavrıyla.

Dayanılmayacak noktaya geldi kızlar en ufak şeyde bu şekilde kendisi bana ne hakaretler etti neler neler benim yerimde başka biri olsa yüzüne bakmazdı ama ben evliliği kurtarmaya çalıştım hala da öyleyim
Evet çocuk yapıp evliliğinizi kurtaracaksınız hımmm anladım

Yeter ki Boşanmayım da ölsem de olur diyorsunuz yani. Kocanızın hangi özelliği sizin canınızı daha değersiz hale getiriyor. Kocanız Kıvanç Tatlıtuğ mu? ( bu adamı da her konuya yazıyorum ama hoş adam beee. )
Ayrıca bugün size küser, yarın Çocuğunuza küser. Sonra siz ona küsersiniz. Sonra çocuğunuz size küser. Sonra hep beraber uşağa...

Çok istiyorum bir
Çocuğum olsun konuşmama sebebi de basit birsey. Yanina gittim sarıldım öptüm özür dile yoksa asla konuşmam diyor kalbim çok kırık
Boşanın,belki bu kez çocuk yapmaya değer birini bulabilirsiniz ama ille de bu adamdan yapıcam derseniz sizin daha cook konunuzu okuruz burda

Kendisi de yürüyerek gitti sonra bir kamyoncu nerdeyse duracaktı da işlerden kola koşa geldi başıma birsey gelecek diye
Beni yolun ortasında bırakan adamın bir tarafına bariyerleri yama yaparım diyemediniz mi? Biz boşananlarda mı akıl yok yoksa erkekler çok mu kıymetli oldu ben anlayamadım

Çok zor gerçekten çocuğu kendim için istiyorum çocuk hayalim var yarında gelmezse kendim giderim

Bakın evlat hasreti çekiyor olabilirsiniz anlıyorum. Ama bu çocuğu kendim için istiyorum lafını hiç ama hiç anlamıyorum. Siz çocuğu kendiniz için istiyorsunuz da bakalım o çocuk büyüyünce yalnızca anne sevgisiyle yetinmek isteyecek mi? Ben elimizle ilişkiniz konusunda yorum yapmıyorum.

İletişim kuramıyorsunuz sanırım. İletişim çoğu evlilikte büyük sıkıntıymış.

Boşanmayı düşünmez misiniz? ADAM olabilmiş biriyle yeniden denersiniz belki? Çocuk olmamış işte Allah gösteriyor ne diye zorluyorsunuz?

Neden insanlarin aklina illaki en ufak seylerde bosanma meselesini sokmaya calisiyosunuz.. Ortada aman aman buyutecek ne var ki hemen bosan kelimesini yapistiriyosunz.. Yuva kurmak ve bosanmak kolay sey mi? Evet cokk ciddi meseleler olur tabi ki bosanmak mantikli olan dersiniz ama neden bu kadar normallestirilmeye calisiliyor bu bosanma meselesi anlamis degilim.. Daha ilimli yaklasabiliriz degil mi daha yol gosterici daha olumlu seyler dusunmelerini saglayabilirz

Boşanmak diye bir şey duydunuz mu

Ufak bir şey yok ki ortada adam evine ailesine bakmıyor zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor ayrıca otobanda nereye gidersen git diye kadın bırakan adamla hangi evlilik yani

Düşünün tatile giderken çok basit bir şeyden yine beni arabayla bıraktı otobanda nereye istersen git dedi

Tabi boyle bi olay varsa yol vermek dusunulebilir
Ufak bir şey yok ki ortada adam evine ailesine bakmıyor zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor ayrıca otobanda nereye gidersen git diye kadın bırakan adamla hangi evlilik yani

Evet tam o kismi okuyodum ki yol verilebilir diye yaziyodum.. ama diger turlu konu sahibinin yazdigi seye dayanarak ufak bi tartisma olabilir ya da adam ilgi istemis olabilir diye dusunulebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…