Bizleri banlatmaya çalışıyorsun dimi doğru söyle?? Hadi hadi kızmıcam söz doğruyu söyle bizi banlatmak için geldin dimiÇok zor gerçekten çocuğu kendim için istiyorum çocuk hayalim var yarında gelmezse kendim giderim
Hayır tabiki ne dediğimi bilmiyorum şuan psikolojim bozukBizleri banlatmaya çalışıyorsun dimi doğru söyle?? Hadi hadi kızmıcam söz doğruyu söyle bizi banlatmak için geldin dimi
evet ya ben hiç bilmiyorum ki yalvarılmadı da kocanın ayaklarına kapanılmalı sanırım bir düzine çocuk yapılmalı zaten kocamsız yaşamaktansaölmek boşanmaktan daha kolay çünkü sende hiç bir şey bilmiyon ha
Evet çocuk yapıp evliliğinizi kurtaracaksınız hımmm anladımDayanılmayacak noktaya geldi kızlar en ufak şeyde bu şekilde kendisi bana ne hakaretler etti neler neler benim yerimde başka biri olsa yüzüne bakmazdı ama ben evliliği kurtarmaya çalıştım hala da öyleyim
Yeter ki Boşanmayım da ölsem de olur diyorsunuz yani. Kocanızın hangi özelliği sizin canınızı daha değersiz hale getiriyor. Kocanız Kıvanç Tatlıtuğ mu? ( bu adamı da her konuya yazıyorum ama hoş adam beee. )Kızlar artık tükendim bittim yoruldum neyle mücadele edece m şaşırdım kaldım.eşim hiç ama hiç önemli olmayan bir mesele yüzümden bana küstü benim yüzüme bakmayacamış konuşmayacakmış özür dile diyip duruyor yoksa senin yüzüne bakmayacağım diyor artık neyle savaşayım doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum yarına gün aldım ona da gelmez bunun la mi uğraşayım ölsem de kurtulsam
Boşanın,belki bu kez çocuk yapmaya değer birini bulabilirsiniz ama ille de bu adamdan yapıcam derseniz sizin daha cook konunuzu okuruz burdaÇok istiyorum bir
Çocuğum olsun konuşmama sebebi de basit birsey. Yanina gittim sarıldım öptüm özür dile yoksa asla konuşmam diyor kalbim çok kırık
Oyuncak mı bu Allah aşkına? Kendim için istiyorum diyorsunuz. Eşiniz yarın da gelmezse kendiniz gidip kimden çocuk yapacaksınız?Çok zor gerçekten çocuğu kendim için istiyorum çocuk hayalim var yarında gelmezse kendim giderim
Beni yolun ortasında bırakan adamın bir tarafına bariyerleri yama yaparım diyemediniz mi? Biz boşananlarda mı akıl yok yoksa erkekler çok mu kıymetli oldu ben anlayamadımKendisi de yürüyerek gitti sonra bir kamyoncu nerdeyse duracaktı da işlerden kola koşa geldi başıma birsey gelecek diye
Çok zor gerçekten çocuğu kendim için istiyorum çocuk hayalim var yarında gelmezse kendim giderim
İletişim kuramıyorsunuz sanırım. İletişim çoğu evlilikte büyük sıkıntıymış.İki gün önce yemek hazırladım çağırdım. Sabah kendime hazırladım onu çağırmadım.kendim yedim.çünkü erkenden kalkmış oyun oynuyor gelip Sormuyor ki ekmek alayım mi kahvaltı yapalım diye
Gitseydiniz siz de neden gitmediniz ki burda Şaşip kaldığım sizsiniz yanlışlık olmasınDüşünün tatile giderken çok basit bir şeyden yine beni arabayla bıraktı otobanda nereye istersen git dedi
Adam ortada yok ama siz kendi kendinize kendiniz için çocuk yapmaya gidin,çocuğu da ilerde senin anan da baban da benim yavrum dersinizÇok zor gerçekten çocuğu kendim için istiyorum çocuk hayalim var yarında gelmezse kendim giderim
Boşanmayı düşünmez misiniz? ADAM olabilmiş biriyle yeniden denersiniz belki? Çocuk olmamış işte Allah gösteriyor ne diye zorluyorsunuz?
Boşanmak diye bir şey duydunuz muKızlar artık tükendim bittim yoruldum neyle mücadele edece m şaşırdım kaldım.eşim hiç ama hiç önemli olmayan bir mesele yüzümden bana küstü benim yüzüme bakmayacamış konuşmayacakmış özür dile diyip duruyor yoksa senin yüzüne bakmayacağım diyor artık neyle savaşayım doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum yarına gün aldım ona da gelmez bunun la mi uğraşayım ölsem de kurtulsam
Ufak bir şey yok ki ortada adam evine ailesine bakmıyor zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor ayrıca otobanda nereye gidersen git diye kadın bırakan adamla hangi evlilik yaniNeden insanlarin aklina illaki en ufak seylerde bosanma meselesini sokmaya calisiyosunuz.. Ortada aman aman buyutecek ne var ki hemen bosan kelimesini yapistiriyosunz.. Yuva kurmak ve bosanmak kolay sey mi? Evet cokk ciddi meseleler olur tabi ki bosanmak mantikli olan dersiniz ama neden bu kadar normallestirilmeye calisiliyor bu bosanma meselesi anlamis degilim.. Daha ilimli yaklasabiliriz degil mi daha yol gosterici daha olumlu seyler dusunmelerini saglayabilirz
Düşünün tatile giderken çok basit bir şeyden yine beni arabayla bıraktı otobanda nereye istersen git dedi
Ufak bir şey yok ki ortada adam evine ailesine bakmıyor zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor ayrıca otobanda nereye gidersen git diye kadın bırakan adamla hangi evlilik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?