Yahu adam kadını otobanda tek başına bırakıp gidecek kadar öküz. Sizi bıraksalar aşkından bıraktı aslındaNeden insanlarin aklina illaki en ufak seylerde bosanma meselesini sokmaya calisiyosunuz.. Ortada aman aman buyutecek ne var ki hemen bosan kelimesini yapistiriyosunz.. Yuva kurmak ve bosanmak kolay sey mi? Evet cokk ciddi meseleler olur tabi ki bosanmak mantikli olan dersiniz ama neden bu kadar normallestirilmeye calisiliyor bu bosanma meselesi anlamis degilim.. Daha ilimli yaklasabiliriz degil mi daha yol gosterici daha olumlu seyler dusunmelerini saglayabilirz
Kendinizi tüketeceginiz bi evliligi kurtarmak niyeDayanılmayacak noktaya geldi kızlar en ufak şeyde bu şekilde kendisi bana ne hakaretler etti neler neler benim yerimde başka biri olsa yüzüne bakmazdı ama ben evliliği kurtarmaya çalıştım hala da öyleyim
Yahu adam kadını otobanda tek başına bırakıp gidecek kadar öküz. Sizi bıraksalar aşkından bıraktı aslındagibi görünse de gibi kalbi var mı diyeceksiniz? Ya kadına araba çarpsa. Ya biri taciz etse. Ya biri zorla arabaya bindirse. Ölünce yuva kurmanın kolay olmadığını bilmek bir işe yaramıyor. Adam yuva kurmanın önemini düşünmemiş de konu sahibi niye düşünsün?
İlgi koca adamken mizmiz çocuk gibi davranarak kazanılmaz ki bence sıkıntı büyük ve bu tarz insanlar değişmez böyle gelir böyle gider malesefTabi boyle bi olay varsa yol vermek dusunulebilir
Evet tam o kismi okuyodum ki yol verilebilir diye yaziyodum.. ama diger turlu konu sahibinin yazdigi seye dayanarak ufak bi tartisma olabilir ya da adam ilgi istemis olabilir diye dusunulebilir
İlgi koca adamken mizmiz çocuk gibi davranarak kazanılmaz ki bence sıkıntı büyük ve bu tarz insanlar değişmez böyle gelir böyle gider malesef
Böyle bi adamla çocuk demekDüşünün tatile giderken çok basit bir şeyden yine beni arabayla bıraktı otobanda nereye istersen git dedi
Valla hepimize lazım iyi kafa yapıyor belli kiKocanıza dayanamadığınızı söyleyip doktora gidip bebek sahibi olma peşindesiniz doğru anladım değil mi ?
Ne içiyorsanız ondan bende istiyorum...
Dile bir özürse istediği yok yine tavır yaparsa 3-5 gün görmezden gel onu aklı başına gelir.Kızlar artık tükendim bittim yoruldum neyle mücadele edece m şaşırdım kaldım.eşim hiç ama hiç önemli olmayan bir mesele yüzümden bana küstü benim yüzüme bakmayacamış konuşmayacakmış özür dile diyip duruyor yoksa senin yüzüne bakmayacağım diyor artık neyle savaşayım doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum yarına gün aldım ona da gelmez bunun la mi uğraşayım ölsem de kurtulsam
Hayır ben seviyorum çocuklarıEvet çocuk yapıp evliliğinizi kurtaracaksınız hımmm anladım
Kurtarmaya çalışıyorum evliliği evet gerçekten çok fedakarlık yaptım boşanmak istemiyorum ama en ufak şeyde benle bu şekilde küsmesi beni kendinden soğutuyor evet çok fazla şey yaşadık çok yazdım buraya bende stresli olabilirim çünkü çocuk olayı çok. Moralimi bozuyor.zaten olmasada sorun bende sen b..K çocuk yaparsın diyor daha önce vajinismusken sürekli söylerdiCanım merhaba, öncelikle bazı yorumları çok acımasız buldum lütfen kendini daha da üzme. Şu an sinirlerin yeterince bozuk zaten. Eski yazdığın konulara, mesajlara, profiline baktım şimdi. Genelde eşinle ilgili şeyler yazmışsın.
Çocuk sahibi olamayanlar olarak çok fazla istiyoruz hatta belki de hırs yapıyoruz bazen ama eşin anlattığın gibiyse gerçekten bu insandan çocuk yapmaya değer mi sence? Sana saygısı yok belli ki. İleride yaşayacağın zorlukları bir düşün derim. Çocuğu bir şekilde yaptın diyelim, sonrası ne olur biliyor musun? En ufak bir şey de “senin çocuğun” der zeytinyağı gibi çıkar üste. ne ilgi gösterir ne sevgi. O çocuğun anası da sen olursun babası da. Hem eşinin ilgisizliği hem çocuğun sorumluluğu daha da yük bindirir omuzlarına.
evlenmek de zor, boşanmak da. Bize davulun sesi uzaktan hoş gelir. Boşan da deriz, devam et de deriz. Aynı evin içinde olan sensin. İyice ölçüp tartsan mı? bence ikiniz el ele tutuşup aile danışmanına gidin. Evliliğini kurtar mı istiyorsun yoksa bitirmek mi? İyi düşün. Lütfen çocuk için acele etme. Akademisyen yazmışsın mesleğine, çalışıyor musun? Eğer mesleğin varsa kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin. Kocana muhtaç değilsin. Yaşın da 33 ise, hiçbir şey için geç değil canım benim. Lütfen yarın çocuk için doktora gitme.
HaklısınızBakın evlat hasreti çekiyor olabilirsiniz anlıyorum. Ama bu çocuğu kendim için istiyorum lafını hiç ama hiç anlamıyorum. Siz çocuğu kendiniz için istiyorsunuz da bakalım o çocuk büyüyünce yalnızca anne sevgisiyle yetinmek isteyecek mi? Ben elimizle ilişkiniz konusunda yorum yapmıyorum.
BilmiyorumKendinizi tüketeceginiz bi evliligi kurtarmak niye
Eşim benden başka herkese karşı çok iyi dışarda da bana karşı çok iyiYazmayım yazmayım dedim ama olmuyor.İlerde başınıza ne gelecekse bunları hak ediyorsunuz.Bile isteye böyle adama çocuk yapacam demek hayatımda duyduğum en saçma şey.. Bir de çocuğu kendim için istiyorum diye sözde mantıklı açıklama yapmışsınız.Bakalım yapmaya uğraştığınız çocuk böyle bir adamın babası olmasını istiyor mu,bu ne bencilliktir ya Rabbi.Hatta ölmek istiyorum diyen bir anne de ister mi bilmem.Düşen ağlamaz demişler,aynen devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?