Yine eşim lütfen bana bir akıl verin

Yahu adam kadını otobanda tek başına bırakıp gidecek kadar öküz. Sizi bıraksalar aşkından bıraktı aslında gibi görünse de gibi kalbi var mı diyeceksiniz? Ya kadına araba çarpsa. Ya biri taciz etse. Ya biri zorla arabaya bindirse. Ölünce yuva kurmanın kolay olmadığını bilmek bir işe yaramıyor. Adam yuva kurmanın önemini düşünmemiş de konu sahibi niye düşünsün?

Dayanılmayacak noktaya geldi kızlar en ufak şeyde bu şekilde kendisi bana ne hakaretler etti neler neler benim yerimde başka biri olsa yüzüne bakmazdı ama ben evliliği kurtarmaya çalıştım hala da öyleyim
Kendinizi tüketeceginiz bi evliligi kurtarmak niye

Ben sadeece actigi konuya istinaden yazdim bunu bilmem farkinda misin

Tabi boyle bi olay varsa yol vermek dusunulebilir

Evet tam o kismi okuyodum ki yol verilebilir diye yaziyodum.. ama diger turlu konu sahibinin yazdigi seye dayanarak ufak bi tartisma olabilir ya da adam ilgi istemis olabilir diye dusunulebilir
İlgi koca adamken mizmiz çocuk gibi davranarak kazanılmaz ki bence sıkıntı büyük ve bu tarz insanlar değişmez böyle gelir böyle gider malesef

İlgi koca adamken mizmiz çocuk gibi davranarak kazanılmaz ki bence sıkıntı büyük ve bu tarz insanlar değişmez böyle gelir böyle gider malesef

Evet ama bunu bile bile evlemmistir degil mi heralde adam cokkk romantiktir cok iyidir cok merhametli cok seviyodur da sonradan boyle olmamstir bunlari bile bile evlilik karari almistir illa ki

Düşünün tatile giderken çok basit bir şeyden yine beni arabayla bıraktı otobanda nereye istersen git dedi
Böyle bi adamla çocuk demek
Ben size ne olacagini anlatayim bizzat sahidim
Bi kiz cocugunuz olursa ilk yaslarda ilgili gibi gorunecek öpup sevme gibi ama onemli bir sey olunca size birakicak
Zamanla cocugunuzu korkutacak ve kendine karsi cocugunuzun sevgi zannettigi bi saygi olusturacak fakat ergenlikle beraber kopmalar basliycak ergen kizinizin sevgi dedigi saygi bitecek ve evde tartismalar olucak küslukler yasanicak ve kiziniz icin koca bi hayalkirikligi olucak. Oglan cocugunda ise size yaptiklarindan kin duyacak
Bu tarz insanlar onyargilidir kendilerine itaat edilmesini dediklerinin yapilmasini isterler size kisitli olan sey onun icin serbesttir
Mesela bi kiz cocugunu disariya bile yalniz gondermezken oglan icin her sey mubahtir bizzat ornegini goruyorum ve artik saygi diye bi sey yok bende zaten sevgi hic olmamisti sadece nefret var

Yazmayım yazmayım dedim ama olmuyor.İlerde başınıza ne gelecekse bunları hak ediyorsunuz.Bile isteye böyle adama çocuk yapacam demek hayatımda duyduğum en saçma şey.. Bir de çocuğu kendim için istiyorum diye sözde mantıklı açıklama yapmışsınız.Bakalım yapmaya uğraştığınız çocuk böyle bir adamın babası olmasını istiyor mu,bu ne bencilliktir ya Rabbi.Hatta ölmek istiyorum diyen bir anne de ister mi bilmem.Düşen ağlamaz demişler,aynen devam.

Canım merhaba, öncelikle bazı yorumları çok acımasız buldum lütfen kendini daha da üzme. Şu an sinirlerin yeterince bozuk zaten. Eski yazdığın konulara, mesajlara, profiline baktım şimdi. Genelde eşinle ilgili şeyler yazmışsın.

Çocuk sahibi olamayanlar olarak çok fazla istiyoruz hatta belki de hırs yapıyoruz bazen ama eşin anlattığın gibiyse gerçekten bu insandan çocuk yapmaya değer mi sence? Sana saygısı yok belli ki. İleride yaşayacağın zorlukları bir düşün derim. Çocuğu bir şekilde yaptın diyelim, sonrası ne olur biliyor musun? En ufak bir şey de “senin çocuğun” der zeytinyağı gibi çıkar üste. ne ilgi gösterir ne sevgi. O çocuğun anası da sen olursun babası da. Hem eşinin ilgisizliği hem çocuğun sorumluluğu daha da yük bindirir omuzlarına.

evlenmek de zor, boşanmak da. Bize davulun sesi uzaktan hoş gelir. Boşan da deriz, devam et de deriz. Aynı evin içinde olan sensin. İyice ölçüp tartsan mı? bence ikiniz el ele tutuşup aile danışmanına gidin. Evliliğini kurtar mı istiyorsun yoksa bitirmek mi? İyi düşün. Lütfen çocuk için acele etme. Akademisyen yazmışsın mesleğine, çalışıyor musun? Eğer mesleğin varsa kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin. Kocana muhtaç değilsin. Yaşın da 33 ise, hiçbir şey için geç değil canım benim. Lütfen yarın çocuk için doktora gitme.

Dile bir özürse istediği yok yine tavır yaparsa 3-5 gün görmezden gel onu aklı başına gelir.

Kurtarmaya çalışıyorum evliliği evet gerçekten çok fedakarlık yaptım boşanmak istemiyorum ama en ufak şeyde benle bu şekilde küsmesi beni kendinden soğutuyor evet çok fazla şey yaşadık çok yazdım buraya bende stresli olabilirim çünkü çocuk olayı çok. Moralimi bozuyor.zaten olmasada sorun bende sen b..K çocuk yaparsın diyor daha önce vajinismusken sürekli söylerdi

Haklısınız

Eşim benden başka herkese karşı çok iyi dışarda da bana karşı çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…