- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Ne yapilirki gecen bir kızı aratmis şimdide bu
ne yapacak yani ekleyince ne oluyor ona kızdım ne gerek
Uzun süredir ikiniz de sosyal ortamdaysanız yapacak bişi yok canım ya için içini yiyecek sürekli takip edeceksin ki bu stresle baş edilmez.. Ya da en huzurlu olanı tabi sonsuz güvenin varsa eşine sosyal medyadan uzaklaşacaksınız... Face hayatınıza ne artık kattı ne eksi kattı ona göre kararınızı verin.. O yaptı ben de yapayım gibi şeyler belki ona da yanlış bişeyi yapmaya bahane olabilir..
Benim vardı yıllardır onun yoktu yeni açtı ama ben hiç aile disı eklemedim kimse yasakta koymadı bana üstelik
Ama sanki buldumcuk oldu face e bi hevesli ki sorma
artık sizde diyemem
bu şüphe yoruyor geriyor beni ve ilişkimiz de zarar veriyor
Bence konunun peşini bırakma daha 3-5 gün önce birisi kocam beni facebooktan 50 yaşında bir kadınla aldattı diye bir post vardı.
bence en güzeli..insanın içine kurt düşeceğine olmayıversin..bende kullanmıyorum çok gereksiz bişey..en iyisini yapmışsınız
Başlarda eşimi bu yönden çok eleştirirdim... 2006 da tanıştık o günden bu yana hiç sosyal medyada hiçbir yerde ne hesabı ne bi ortamı olmuştur... Bir tek hotmail hesabı var o kadar.. Ondan da haberi bile yok açmaz etmez... Şimdi şimdi çok iyi anlıyorum onu.. İyi ki hiç meraklı değilmş böyle şeylere.. Bana da asla izin vermez kendisi de kulanmaz... Gerçekten insanın kafası müthiş rahat oluyor.. Ben de o da aşırı kıskancız. Muhakkak bir tartışma vs. Çıkardı her seferinde... Yeterince sıkıntı dert oluyor bir de başkaları yüzünden tartışmaya değmez.. Gerçekten bu hesaplarla sosyal medyada ortamla cool olunmuyor... Bu devirde kullanmamak cool oldu bence artık
Yeni açtıysa hevesli olması normal : ) Bence dikkat edin yine.. Zor valla ne bileyim ben aşırı kıskanç olduğum için en ufak şeyleri kıskanıyorum
bence en güzeli..insanın içine kurt düşeceğine olmayıversin..bende kullanmıyorum çok gereksiz bişey..en iyisini yapmışsınız
Kadinada baktım genç yani
yok takipteyim
Bende asiri
Ama fazla hevesli vede bilinçsiz olmasi da korkutuyor beni
birkaç tartışmadan sonra kötüye gider bu iş ya o der Elleme bir daha telefonuma
Ya ben silceksin derim
huzurum kaçacak korkuyorum
Birde dıyorkı ben senin facesine bakıyor muyum bende rahatsizmi oldun dedim olursam söylerim diyo
Dedim bunun yanlış olmadığını dusunmusun yapmışsın demekki bende yapabilirim dedim
İnsanım hata yapabilirim dedi internetten hatayı affetmem dedim
zaten yanlış bişi görsem seninle bu konuşmayı yapmazdim dedim
Ama silme dedim yinede
arasında 1 yaş olan birine ne diye abla diyor ki.
abla deme lazım olur misali
haa bir de boşanınca eklemesi komik.
bence gereksiz bu tarz şeyler herkes kendini bildikten sonra sorun yok.Ne o öyle sen ekleyemezsin bilmem neler kısıtlamalar.
ama 2 taraf da eşit olmalı bu yönde.
İyi demişin ama bana kalırsa hiç olmaması daha iyi... Erkekler hissedecek kadının soluğunu ensesinde
eşinden ayrılınca mı faceye ekleme gereği duymuş ABLASINI sizde bir iki ABİ ekleyiverin bari..
zaten kadın kocasından ayrılınca geçmişten geleceğe tanıdığı tüm erkekler evli bekar demeden ekleme gereği duyarlarBen de şunu anlamıyorum. Reelde hiçbir paylaşımın olmayan insanlarla neden sosyal paylaşım sitelerinde arkadaş olunur ki. Bu güne kadar senin arkadaşın değildi bir şey kaybetmedin. Şimdi neden ekliyorsun. Ne gibi bir paylaşım düşünüyorsun. ben de kıskancım ama bu kıskançlık değil. Erkekler düşüncesiz oluyor bu konularda maalesef. Yada başka hesap peşinde oluyor.
Ben de şunu anlamıyorum. Reelde hiçbir paylaşımın olmayan insanlarla neden sosyal paylaşım sitelerinde arkadaş olunur ki. Bu güne kadar senin arkadaşın değildi bir şey kaybetmedin. Şimdi neden ekliyorsun. Ne gibi bir paylaşım düşünüyorsun. ben de kıskancım ama bu kıskançlık değil. Erkekler düşüncesiz oluyor bu konularda maalesef. Yada başka hesap peşinde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?