Yine eşim ve facebook

Ne yapilirki gecen bir kızı aratmis şimdide bu
ne yapacak yani ekleyince ne oluyor ona kızdım ne gerek

Uzun süredir ikiniz de sosyal ortamdaysanız yapacak bişi yok canım ya için içini yiyecek sürekli takip edeceksin ki bu stresle baş edilmez.. Ya da en huzurlu olanı tabi sonsuz güvenin varsa eşine sosyal medyadan uzaklaşacaksınız... Face hayatınıza ne artık kattı ne eksi kattı ona göre kararınızı verin.. O yaptı ben de yapayım gibi şeyler belki ona da yanlış bişeyi yapmaya bahane olabilir..

Benim vardı yıllardır onun yoktu yeni açtı ama ben hiç aile disı eklemedim kimse yasakta koymadı bana üstelik

Ama sanki buldumcuk oldu face e bi hevesli ki sorma
artık sizde diyemem
bu şüphe yoruyor geriyor beni ve ilişkimiz de zarar veriyor

Yeni açtıysa hevesli olması normal : ) Bence dikkat edin yine.. Zor valla ne bileyim ben aşırı kıskanç olduğum için en ufak şeyleri kıskanıyorum

bence en güzeli..insanın içine kurt düşeceğine olmayıversin..bende kullanmıyorum çok gereksiz bişey..en iyisini yapmışsınız

Yeni açtıysa hevesli olması normal : ) Bence dikkat edin yine.. Zor valla ne bileyim ben aşırı kıskanç olduğum için en ufak şeyleri kıskanıyorum

Bende asiri
Ama fazla hevesli vede bilinçsiz olmasi da korkutuyor beni
birkaç tartışmadan sonra kötüye gider bu iş ya o der Elleme bir daha telefonuma

Ya ben silceksin derim
huzurum kaçacak korkuyorum

Anlaşılan bana atilan.mesajlardan size atmamislar herkez karismanin normal oldugunu demis eger tanidigi birisisye bence dursun yinede takipde olun bende cok kiskancim bana mesaj yazanlar sizede yazsaydi kesin takintili esine guvenmeyen birisi olurdunuz

Kadinada baktım genç yani
yok takipteyim

Helal bacım kaptırdı kadını elin kadınına
Çok rahatsız oluyorsan gizlice sil facebooktan engelle. Eşin bilmiyorsa o kısımlara bakmayı
Hem bir de genç bir de dul... Gerekirse olay yarat kendi eliyle silsin.
Baktın böbürleniyor iyi madem ben de ekliyim madem çocukluk arkadaşın çağır eve gelsin, tanışalım görüşelim hep beraber de

bence en güzeli..insanın içine kurt düşeceğine olmayıversin..bende kullanmıyorum çok gereksiz bişey..en iyisini yapmışsınız

Bende artık öyle düşünüyorum canım gençlikte çok heves ederdim neden bizim yok diye şimdi anlıyorum eşimi.. İyi ki olmamış..

Bende asiri
Ama fazla hevesli vede bilinçsiz olmasi da korkutuyor beni
birkaç tartışmadan sonra kötüye gider bu iş ya o der Elleme bir daha telefonuma

Ya ben silceksin derim
huzurum kaçacak korkuyorum

Kaçacak mı... Bence huzurunuz çoktan kaçmış canım...

arasında 1 yaş olan birine ne diye abla diyor ki.
abla deme lazım olur misali

haa bir de boşanınca eklemesi komik.

bence gereksiz bu tarz şeyler herkes kendini bildikten sonra sorun yok.Ne o öyle sen ekleyemezsin bilmem neler kısıtlamalar.
ama 2 taraf da eşit olmalı bu yönde.

İyi demişin ama bana kalırsa hiç olmaması daha iyi... Erkekler hissedecek kadının soluğunu ensesinde

Yok cnm yıllar önce ayrilmis kocasından yeni bulmuşlar birbirlerini
önce çocukluk arkadasim dedi ben de çocukluk arkadaşlarımı ekleyeyim deyince o bizim ablamiz dedi

eşinden ayrılınca mı faceye ekleme gereği duymuş ABLASINI sizde bir iki ABİ ekleyiverin bari..

Olay söyle eski sitesinde bu bir erkek ve o kız arkadasmis çocukken
erkek eşimi buldu kız erkekte ekliymis esimde vakit kaybetmeden kıza istek yollamış
eşime senin dediğini dedim silcem demeye başladı bende silme dedim hatami ettim ki

Şimdi baktım bütün paylasimlarini beğeniyor kız eşimin

Son düzenleme:
Ben de şunu anlamıyorum. Reelde hiçbir paylaşımın olmayan insanlarla neden sosyal paylaşım sitelerinde arkadaş olunur ki. Bu güne kadar senin arkadaşın değildi bir şey kaybetmedin. Şimdi neden ekliyorsun. Ne gibi bir paylaşım düşünüyorsun. ben de kıskancım ama bu kıskançlık değil. Erkekler düşüncesiz oluyor bu konularda maalesef. Yada başka hesap peşinde oluyor.

zaten kadın kocasından ayrılınca geçmişten geleceğe tanıdığı tüm erkekler evli bekar demeden ekleme gereği duyarlar

Hah hislerime tercüman olmuşsun ellerine yüreğine sağlık
dedim napican yani oyunmu oynucan napcan muhabbetse ne konuscan bana ters dedim
elin coluk çocuk sahibi kadınına ne istek yolluyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…