- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Sabredemicem sanırım
benim fikrime değer verse silerdi
Allah allah burda herkez melek kesilmis kocasini sucluyorlar ne oldu canlarim beni sucluyordunuz takintiliyim diye ya ne varda bunda eger yeni actiysa face eklemis arkadasini demi yani bunda yalnis anlaşılacak birsey yok fazla takinti haline getirmeyin bu defa daha fazlasini yapar bu defa gizliden takip eder ne paylasmis diye bence dursun
Allah allah burda herkez melek kesilmis kocasini sucluyorlar ne oldu canlarim beni sucluyordunuz takintiliyim diye ya ne varda bunda eger yeni actiysa face eklemis arkadasini demi yani bunda yalnis anlaşılacak birsey yok fazla takinti haline getirmeyin bu defa daha fazlasini yapar bu defa gizliden takip eder ne paylasmis diye bence dursun
Sagolun tesekkur ederim yok burda herkez kocasini sucluyorda ben esimin tanidiklarina izin veriyorum birsey demem sadece yabancılar a anlam veremiyorum yani burdada erkek taniyormus sonucta sifresini biliyorsan ne olacak daBen senin konunu da okumustum cnm. Ben hak veriyorum sana da. Gecmiste yasadigin bi takim durumlar olmasa boyle dusuncelerin olmazdi diye dusunuyorum. Umarim duzelir bu durumlariniz.
Bende konu bitmezkiCnm ne oldu yaaa
konunu hatirlamadim
Sagolun tesekkur ederim yok burda herkez kocasini sucluyorda ben esimin tanidiklarina izin veriyorum birsey demem sadece yabancılar a anlam veremiyorum yani burdada erkek taniyormus sonucta sifresini biliyorsan ne olacak da
Gizliden takip ederse daha caniniz sikilmiyacakmiEklemesin efendim ben ekliyormuyum
Sagolun tesekkur ederim yok burda herkez kocasini sucluyorda ben esimin tanidiklarina izin veriyorum birsey demem sadece yabancılar a anlam veremiyorum yani burdada erkek taniyormus sonucta sifresini biliyorsan ne olacak da
Bu sosyal medya olayi ister istemez esler arasinda sorun olmasina neden olabiliyor. Herkes ayni fikirde olmak zorunda degil tabbiki ama bence en iyisi kullanmamak. Eksikligi insana birsey kaybettirmiyor neticede.
Çok canımı sikarsa kapatalım faceleri derim de işte gizli açarsa korkum var
şimdi en azından şifre var bakiyom
Aynen öyleİyi demişin ama bana kalırsa hiç olmaması daha iyi... Erkekler hissedecek kadının soluğunu ensesinde
Merhaba arkadaşlar daha önce eşimin facebook arama geçmişinde bir kızı arattigini görmüştüm ve eşime soylememistim
Dün akşam baktım eşim bir bayan eklemiş facesine kim dedim çocukken oturduğumuz siteden çocukluk arkadaşım bir ablamiz dedi kadın bir yaş büyük
Bende çocukluk arkadaşlarımı ekleyeyim ben sen sorun edersin diye yıllardır aile dışı erkek arkadaş eklemedim dedim
Oda o benim ablam dedi ne ablası bir yaş var dedim hem kocası ne der sen istek yollamissin dedim
eşinden ayrıldı dedi
Bende napcan oyunmu oynucan çocukluk bitti dedim
Şimdide karismakla hatami ettim diye içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?