Yine eşim ve facebook

Allah allah burda herkez melek kesilmis kocasini sucluyorlar ne oldu canlarim beni sucluyordunuz takintiliyim diye ya ne varda bunda eger yeni actiysa face eklemis arkadasini demi yani bunda yalnis anlaşılacak birsey yok fazla takinti haline getirmeyin bu defa daha fazlasini yapar bu defa gizliden takip eder ne paylasmis diye bence dursun

Ben senin konunu da okumustum cnm. Ben hak veriyorum sana da. Gecmiste yasadigin bi takim durumlar olmasa boyle dusuncelerin olmazdi diye dusunuyorum. Umarim duzelir bu durumlariniz.

Cnm ne oldu yaaa
konunu hatirlamadim

Ben senin konunu da okumustum cnm. Ben hak veriyorum sana da. Gecmiste yasadigin bi takim durumlar olmasa boyle dusuncelerin olmazdi diye dusunuyorum. Umarim duzelir bu durumlariniz.
Sagolun tesekkur ederim yok burda herkez kocasini sucluyorda ben esimin tanidiklarina izin veriyorum birsey demem sadece yabancılar a anlam veremiyorum yani burdada erkek taniyormus sonucta sifresini biliyorsan ne olacak da

Sagolun tesekkur ederim yok burda herkez kocasini sucluyorda ben esimin tanidiklarina izin veriyorum birsey demem sadece yabancılar a anlam veremiyorum yani burdada erkek taniyormus sonucta sifresini biliyorsan ne olacak da

Bu sosyal medya olayi ister istemez esler arasinda sorun olmasina neden olabiliyor. Herkes ayni fikirde olmak zorunda degil tabbiki ama bence en iyisi kullanmamak. Eksikligi insana birsey kaybettirmiyor neticede.

Bu sosyal medya olayi ister istemez esler arasinda sorun olmasina neden olabiliyor. Herkes ayni fikirde olmak zorunda degil tabbiki ama bence en iyisi kullanmamak. Eksikligi insana birsey kaybettirmiyor neticede.

Çok canımı sikarsa kapatalım faceleri derim de işte gizli açarsa korkum var
şimdi en azından şifre var bakiyom

Çok canımı sikarsa kapatalım faceleri derim de işte gizli açarsa korkum var
şimdi en azından şifre var bakiyom

Yok bu saaten sonra olmaz ya da biraz zor olur. Onu en basta konusmak ve bu konuda hem fikir olmak onemli. Zorla kapattirmak ya da bi tarafin baskisiyla olursa dedigin gibi gizli kullanir daha kotu sonuclar ortaya cikabilir. Umarim duzelir bu durum sizin icin de.

Ben ve eşim evlendikten sonra iş arkadaşlarımız dahil karşı cinslere hiç istek göndermedik. Yollayan olursa duruma göre değerlendirme yapıyoruz. Mesela eskiden okul arkadaşım olan abazan tipleri eklemiyorum. O da benzerleri kabul etmiyor. Sizinki benim hoşuma gitmedi

bende eklerim benimde abilerim erkek arkadaşlaırm var demeyin... daha çok zıtlaşmış olursunuzz... eşisiniz nasıl olsa.. e buda ablasıymış meğer 1 yaş ne ablası da neyse... sizinde tanışmanız gerekir diye düşünüyorumm.. takipte kalınn.. zıtlaşmayınn

Kesinlikle sildir. Ne alakaymış eski site eski abla şmdi boşanınca mı eklemek aklına gelmş . Şmdi değilsede zamanla aklına girer kocanın . Taviz verme bu konuda. Pişmanda olma. Doğrusu bu

İyi demişin ama bana kalırsa hiç olmaması daha iyi... Erkekler hissedecek kadının soluğunu ensesinde
Aynen öyle sevgilim de seneler önce rusyaya gitmişti gezmeye. bir akşam arkadaşıyla gece kulübüne gitmişler. bizimki kendini kasarak öyle oturuyormuş yerinde. o arkadaşı da kasılma abi rahat otur deyince bizimki amaan kız arkadaşım taa oralardan hisseder ben böyle iyiyim demiş nasıl bi soluk üflediysem adama artık

Son düzenleme:

Bence iyiki fark ettiğinizi belirtmişsiniz. Empati yaptığımda sizden çok daha sert tepki verirdim, nerden biliyorsun boşandığını diye de ayrıca tartışırdım. Bu konularda hele ki çifte standartçı bir erkekse asla anlayış gösterilmemeli diye düşünüyorum.

Yahu bu kadar mı güvenmiyorsunuz siz bu adamlara, eklese nolcak eklemese nolcak. Sanki aldatmayı kafaya koyan adam başka türlü halt karıştıramayacak mı? Birisi de yukarda "şimdi değilse bile zamanla aklına girer kocanın" demiş. Paranoyaklık bu ya. Bunlar ne büyük ithamlar böyle. Sanki bütün kadınlar da sizin kocanızın aklına girmek için yanıp tutuşuyodu te allahımm ya :) Ayrıca bi kadının genç ve dul olması ne büyük tehlikeymiş, bunu da öğrenmiş olduk yorumlardan.

Eşimin hesabında kaç kız ekli bilmem hiç oturup araştırmadım. Ama geneli iş arkadaşı, akraba, okuldan ya da çocukluktan arkadaşı olabilir.
O da benimkileri oturup araştırmamıştır.
Ama aynen günlük hayattaki gibi kimle konuşup konusmayacağın kimin resmini beğenip beğenmeyeceğinin ya da yorum yapacağının yazılı olmayan kuralları vardır.
Bunlara uyulduğu taktirde bi sorun görmedim.
Bu kadar takılmayın merak eder aratır. Bi yerde denk gelir ekler. Bizler herkesin profiline bakmıyor muyuz? Takılıp hayatınızı zorlaştırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…