- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Şu facebooku evli insanların kullanmaması taraftariyim ben. Çok sorunlar, ayrılıklar yaşanıyor maalesef. İkinizde kapatın hesaplarınızı bence
Kadin kabul etmis ve paylasimlari begenmeye mi baslamis. Boyle birsey okudum sanirim ara bi yorumda. Tepkinizde haklisiniz. Cifte standart olmamali. Ve arkadaslara katiliyorum, silme dediginiz zaman alttaki mesaji alamamis olma olasiligi yuksek. Tabi diger yandan dusununce onun icin bu mevzu ya da o kisi cok onem tasimiyorsa silme konusunu atlamis olabilir. Tabi bu son dedigim fazla iyimserlik gibi geldi bana bile..
Bence siz silme deseniz de eşiniz silmeli. Çünkü tepkinizi belli etmişsiniz. O 'SİLME' lafının altındaki kırgınlığı ve tavrı anlayarak çoktan silmiş olması gerek..
Ooooo hayirli isler de anlayacaktirCnm şu an facete paylaşım yapıyor silmemis duruyor
ben ısrarla silme dedim ama akilsiz kafam
Evet kadın hazirda bekliyormus gibi her paylaşımını beğenmiş yorumlasmislar bile
Silme di cnm facete şimdi bir sürü paylasim yaptı çıktı silmedi
Ooooo hayirli isler de anlayacaktir
Kıyamam sana. Üzülme..
O zaman zamana bırak bakalım nolacak. Eşin biraz olsun anlayışlıysa senin tavırlarından üzüntü duyar diye düşüyorum.
Gerçi çoktan silmesi gerekirken silmemesi garip. Sıradan bi ABLA modeli olarak görmüyor o zaman..
Ama ben ısrarla silme dedim
eklerken banami sordun silerken sorcan silme, kalsın dedim
ama düşünmesi gerekirdi demi
Tabiki düşünmesi gerekiyordu. Silme dedin diye silmedim gibi bi açıklaması olamaz bu durumun. Demek ki silmek istememiş, seni de bahane edip silmemiş. Bence gidip söyleyin. Silme dedim diye bahane bulup silmemişsin. Bu kadar önemli miydi? diye konuşun.
Seni o o kadar iyi anliyorum ki. Aslinda kisitlamak, Sikmak falan istemiyorsun ama esinin senden bekledigini yapmamasi da kafayi yediriyor bir yandan.Bende aynini söyledim bende ekleyecegim dedim
kızı silcem diyor silme dedim
Ben diyemem öyle
çünkü adam tmm silerim dedi ben silme dedim
bir daha yapamaz iste
Seni o o kadar iyi anliyorum ki. Aslinda kisitlamak, Sikmak falan istemiyorsun ama esinin senden bekledigini yapmamasi da kafayi yediriyor bir yandan.
Hmm.. bi onceki yorumdaki soyledigim gercekten asiri iyimser olmus. Yorumlar nasil, analiz ettin mi? Cok samimice mi yoksa normal mi?Cnm şu an facete paylaşım yapıyor silmemis duruyor
ben ısrarla silme dedim ama akilsiz kafam
Evet kadın hazirda bekliyormus gibi her paylaşımını beğenmiş yorumlasmislar bile
Hmm.. bi onceki yorumdaki soyledigim gercekten asiri iyimser olmus. Yorumlar nasil, analiz ettin mi? Cok samimice mi yoksa normal mi?
Yok samimi değil dini paylaşımlara yorum yapmışlar vs
Keşke silme demesemiydim
Napayım şimdi aradı soğuk konuştum
napsamki kendiliğinden silsin
Canim eger sabredebiliresen bekle biraz. Is inada binerse tartisma cikabilir. Istersen evde yuz yuze sakin bir sekilde gorus bu konuyu. Gercekten rahatsiz oldugunu dile getir. Laf sokarak degil de dogrudan soyle ama normal bir ses tonuyla. Eger silerse anlarsin ki uzulmeni istemiyor. Fikirlerini onemsiyor. Baktin silmiyor, o zaman uslubun da ses tonun da o anki ruh haline kalsin.
benım hiç olmadı,hesabı olanlada işim olmadı,keısnlıkle aynı fıkırdeyım
Başlarda eşimi bu yönden çok eleştirirdim... 2006 da tanıştık o günden bu yana hiç sosyal medyada hiçbir yerde ne hesabı ne bi ortamı olmuştur... Bir tek hotmail hesabı var o kadar.. Ondan da haberi bile yok açmaz etmez... Şimdi şimdi çok iyi anlıyorum onu.. İyi ki hiç meraklı değilmş böyle şeylere.. Bana da asla izin vermez kendisi de kulanmaz... Gerçekten insanın kafası müthiş rahat oluyor.. Ben de o da aşırı kıskancız. Muhakkak bir tartışma vs. Çıkardı her seferinde... Yeterince sıkıntı dert oluyor bir de başkaları yüzünden tartışmaya değmez.. Gerçekten bu hesaplarla sosyal medyada ortamla cool olunmuyor... Bu devirde kullanmamak cool oldu bence artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?