Yine eşim ve facebook

Kadin kabul etmis ve paylasimlari begenmeye mi baslamis. Boyle birsey okudum sanirim ara bi yorumda. Tepkinizde haklisiniz. Cifte standart olmamali. Ve arkadaslara katiliyorum, silme dediginiz zaman alttaki mesaji alamamis olma olasiligi yuksek. Tabi diger yandan dusununce onun icin bu mevzu ya da o kisi cok onem tasimiyorsa silme konusunu atlamis olabilir. Tabi bu son dedigim fazla iyimserlik gibi geldi bana bile..

Cnm şu an facete paylaşım yapıyor silmemis duruyor
ben ısrarla silme dedim ama akilsiz kafam

Evet kadın hazirda bekliyormus gibi her paylaşımını beğenmiş yorumlasmislar bile

Silme di cnm facete şimdi bir sürü paylasim yaptı çıktı silmedi

Kıyamam sana. Üzülme..
O zaman zamana bırak bakalım nolacak. Eşin biraz olsun anlayışlıysa senin tavırlarından üzüntü duyar diye düşüyorum.
Gerçi çoktan silmesi gerekirken silmemesi garip. Sıradan bi ABLA modeli olarak görmüyor o zaman..

Ama ben ısrarla silme dedim
eklerken banami sordun silerken sorcan silme, kalsın dedim
ama düşünmesi gerekirdi demi

Bana çokta masum gelmedi bu ekleme işi... Ne gerek varki yıllar sonra böyle bişey yapmaya? Bir de kadının eşinden ayrıldığını da biliyor...???

Ama ben ısrarla silme dedim
eklerken banami sordun silerken sorcan silme, kalsın dedim
ama düşünmesi gerekirdi demi

Tabiki düşünmesi gerekiyordu. Silme dedin diye silmedim gibi bi açıklaması olamaz bu durumun. Demek ki silmek istememiş, seni de bahane edip silmemiş. Bence gidip söyleyin. Silme dedim diye bahane bulup silmemişsin. Bu kadar önemli miydi? diye konuşun.

Ben diyemem öyle
çünkü adam tmm silerim dedi ben silme dedim
bir daha yapamaz iste

Cnm şu an facete paylaşım yapıyor silmemis duruyor
ben ısrarla silme dedim ama akilsiz kafam

Evet kadın hazirda bekliyormus gibi her paylaşımını beğenmiş yorumlasmislar bile
Hmm.. bi onceki yorumdaki soyledigim gercekten asiri iyimser olmus. Yorumlar nasil, analiz ettin mi? Cok samimice mi yoksa normal mi?

Yok samimi değil dini paylaşımlara yorum yapmışlar vs

Keşke silme demesemiydim
Napayım şimdi aradı soğuk konuştum
napsamki kendiliğinden silsin

Canim eger sabredebiliresen bekle biraz. Is inada binerse tartisma cikabilir. Istersen evde yuz yuze sakin bir sekilde gorus bu konuyu. Gercekten rahatsiz oldugunu dile getir. Laf sokarak degil de dogrudan soyle ama normal bir ses tonuyla. Eger silerse anlarsin ki uzulmeni istemiyor. Fikirlerini onemsiyor. Baktin silmiyor, o zaman uslubun da ses tonun da o anki ruh haline kalsin.

Sabredemicem sanırım
benim fikrime değer verse silerdi

benım hiç olmadı,hesabı olanlada işim olmadı,keısnlıkle aynı fıkırdeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…