- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Bir şeyi kendinde hak goruyorsa sana da aynı hakkı tanımalı.
ona ablaysa sana da abi gibi arkadaşların vardır elbet
Otorite kur canım, çok biliyoruz abla kardeş hikayelerini... Sana gelince yasak ona gelince mübah oldu cicim...
Evli, nişanlı, sözlü kişilere tavsiyem hiçbir hesap adresiniz olmasın , olmadığında birşey eksik olmuyor. Ayrılık sebeplerinin artık %60ı neredeyse sosyal medya yüzünden
Otorite kur canım, çok biliyoruz abla kardeş hikayelerini... Sana gelince yasak ona gelince mübah oldu cicim...
Evli, nişanlı, sözlü kişilere tavsiyem hiçbir hesap adresiniz olmasın , olmadığında birşey eksik olmuyor. Ayrılık sebeplerinin artık %60ı neredeyse sosyal medya yüzünden
Ne hatası ya tabiki sorgulucaksın neler okuduk neler duyduk burda da gercek hayatımızda da...sildir gitsin bide kendisi eklemis durup dururken..
Başlarda eşimi bu yönden çok eleştirirdim... 2006 da tanıştık o günden bu yana hiç sosyal medyada hiçbir yerde ne hesabı ne bi ortamı olmuştur... Bir tek hotmail hesabı var o kadar.. Ondan da haberi bile yok açmaz etmez... Şimdi şimdi çok iyi anlıyorum onu.. İyi ki hiç meraklı değilmş böyle şeylere.. Bana da asla izin vermez kendisi de kulanmaz... Gerçekten insanın kafası müthiş rahat oluyor.. Ben de o da aşırı kıskancız. Muhakkak bir tartışma vs. Çıkardı her seferinde... Yeterince sıkıntı dert oluyor bir de başkaları yüzünden tartışmaya değmez.. Gerçekten bu hesaplarla sosyal medyada ortamla cool olunmuyor... Bu devirde kullanmamak cool oldu bence artık
ne ablası ya?!
şimdiye kadar ablası niye ekli değilmişte şimdi birden kıymete binmiş.Bi de eşinden ayrılmışmış,onu da takip etmiş.Sizde silme kalsın demeyin,bu kadarda saf olmayın.
eklesin eklemeyle ne olacak, bu kadar da kısıtlamayın lütfen.. takipte olun engel olmayın!!
Cnm biliyordum böyle olacağını açmasını istemedim ama hem benim face olduğu için hemde gizli face açar diye bişi diyemedim
Ooo sen hala karışmasa mıydım ki diyorsun ama eşin o çocukluk arkadaşı "abla" sının boşandığına kadar biliyor?
Yerinde olsam sakin kalamazdım herhalde. O yüzden ben fazla yorum yapmayım en iyisi :)
Aynen öyle, erkek bu yani dürtüyor şeytan illa ki, benim kocam yapmaz diye asla düşünmesin kimse... Herkes tedbirini alsın gerisi onun edebine kalmış.
Kısasa kısas bacım, diceksinki gizli açarsan bende açarım gelmiş geçmiş tüm erkek arkadaşlarımı eklerim gerrisini sen düşün, huzurumuz kaçmasını istemiyorsan yapamıycaksın bende yapmıcam diceksin. Gizli açarsada yakalardın cezasını keserdin ama bazı şeylere göz yumdunmu bak emin ol gerisi geliyor...
Hele bi aldat seninle barışırım bende seni aldatır aynı duyguyu yaşatır sonra boşarım diceksin, yada donuna kadar alacağını her seferinde belirteceksin, ince ince işliyceksinki yapçağı varsa bile tedirgin olsun
Aynen tatlım öyleŞeytan bir insanın içine girmeye görsün kadını erkeği farketmiyor dürttüm mü gözünde o güzel huzurlu hayatını bile bi anlık zevke kurban edebiliyorsun.. O yüzden bu riski bile oluşturmamak en iyisi..
Şeytan bir insanın içine girmeye görsün kadını erkeği farketmiyor dürttüm mü gözünde o güzel huzurlu hayatını bile bi anlık zevke kurban edebiliyorsun.. O yüzden bu riski bile oluşturmamak en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?