Yine eşim ve facebook

Biz esimle nisanliyken kapattık tüm hesaplarimizi dogru olani da buydu. Siziin tabiki esinize karisma hakkiniz var neden rahatsiz olacaksiniz ki? Sizde ayni seyi yapin aile disi bi erkek arkadas ekleyin bakalim ne tepki verecek?

Faceeebook ve bilgisayar konusunda en iyi şey iz sürmeyi bilip sürdüğünü belli etmemek ve her şeyi serbest bırakmaktır. Eşimin iradesiz, aldatma potansiyeli olan biri olduğunu anlayacaksam anlayayım.

Senin yerinde ben olsam bende aynı şekilde davranırdım. Benim eşimde öyle, çocukluk arkadaşlarımı (erkek) kesinlikle eklememi istemiyor. Geçenlerde eşime 10 yıl önce bir dükkanı vardı kapattı. Dükkanın oradan bir bayan istek göndermiş, eşim bana aaa xxxx istek göndermiş dedi. Eee ne olmuş göndermişse dedim. Nasıl yani kabul etmeyeyim mi dedi. Tabii ki kabul etmeyeceksin. Sen nasıl bana çocukluk arkadaşlarını (erkek olanları tabii) dahi eklemeni istemiyorum diyorsan aynı şekilde sende ekleyemezsin dedim. Tabii ekleyemedi.

Bizimkide bebeklik arkadasiymis mis karşılıklı sosyal medyadan ip atlarlar artık
deme kadının günahı yoktur ama dert etme çok ta kötü düşünme eşin kötü niyetli iyi niyetli diye yargılayamam ama kadının boşandığını kocan bile duyduysa zaten bebeklikten yetişkinliğe bugüne dek tanıştığı tüm erkek (yabancı ve akraba olmak üzere hepsi) ler aç kurtlar gibi kadına üşüşmüştür..malum toplumumuzda böyle pis bir karakter var.

Bende eşime empati yaptırdım bende çocukluk arkadaşlarımı ekleyeyim deyince silcem diyor

hata mı olur mu öyle şey ya ne hatası haklısın tabii ki sorgulamakta abla mı 1 yaşa mı abla diyor abla deyip geçiştirmiş resmen belki kötü niyeti yoktur orasını Allah bilir ama hoş değil yinede yaptığı silsin bence ayrıca tavrını koy eşine ne diye eklemiş ki ne gerek görmüş...

Bende ona kızdım ne gerekti yani birde bizimki istek yollamış tey allahım yaaa

Faceeebook ve bilgisayar konusunda en iyi şey iz sürmeyi bilip sürdüğünü belli etmemek ve her şeyi serbest bırakmaktır. Eşimin iradesiz, aldatma potansiyeli olan biri olduğunu anlayacaksam anlayayım.

Ah yapabilsem
geçen arama gecmisine baktım bir kızı aratmis bişi belli etmedim

Bu sefer dayanamadım soylendim

Sence ben silme dedim ya silermiki kendiliğinden

Biz kadınlar olsak sileriz de erkekler ince mesajı alabilecek kapasitede mi genel olarak değil. Nasılsa silme dedin diye silmeyebilirde. Birkaç gün sonra tekrar konusunu aç çocukluk arkadaşınla anılarınızı tazeliyor musunuz diye bakalım ne diyecek.

Bence siz silme deseniz de eşiniz silmeli. Çünkü tepkinizi belli etmişsiniz. O 'SİLME' lafının altındaki kırgınlığı ve tavrı anlayarak çoktan silmiş olması gerek..

Şu facebooku evli insanların kullanmaması taraftariyim ben. Çok sorunlar, ayrılıklar yaşanıyor maalesef. İkinizde kapatın hesaplarınızı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…