- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
zaten kadın kocasından ayrılınca geçmişten geleceğe tanıdığı tüm erkekler evli bekar demeden ekleme gereği duyarlar
demeBizimkide bebeklik arkadasiymis mis karşılıklı sosyal medyadan ip atlarlar artık
Senin yerinde ben olsam bende aynı şekilde davranırdım. Benim eşimde öyle, çocukluk arkadaşlarımı (erkek) kesinlikle eklememi istemiyor. Geçenlerde eşime 10 yıl önce bir dükkanı vardı kapattı. Dükkanın oradan bir bayan istek göndermiş, eşim bana aaa xxxx istek göndermiş dedi. Eee ne olmuş göndermişse dedim. Nasıl yani kabul etmeyeyim mi dedi. Tabii ki kabul etmeyeceksin. Sen nasıl bana çocukluk arkadaşlarını (erkek olanları tabii) dahi eklemeni istemiyorum diyorsan aynı şekilde sende ekleyemezsin dedim. Tabii ekleyemedi.
Bende eşime empati yaptırdım bende çocukluk arkadaşlarımı ekleyeyim deyince silcem diyor
Bu sayfada herkez takintiliymis ya benim safyamada siz yazsaymisiniz kendimi daha iyi hissederdim
Bırak silsin hiç engel olma. Çünkü sen sileceğim dediğinde silme dersen empati yapamaz.
hata mı olur mu öyle şey ya ne hatası haklısın tabii ki sorgulamakta abla mı 1 yaşa mı abla diyor abla deyip geçiştirmiş resmen belki kötü niyeti yoktur orasını Allah bilir ama hoş değil yinede yaptığı silsin bence ayrıca tavrını koy eşine ne diye eklemiş ki ne gerek görmüş...
Dedim ki silme eklerken banami sordun ki silerken sorcan silme ama bu konudaki fikrim bu dedim
Bir daha olmasın gibisinden
silme demesemiydim ki
Faceeebook ve bilgisayar konusunda en iyi şey iz sürmeyi bilip sürdüğünü belli etmemek ve her şeyi serbest bırakmaktır. Eşimin iradesiz, aldatma potansiyeli olan biri olduğunu anlayacaksam anlayayım.
Vallahi ben olsam sildirirdim. Eşin senin çocukluk arkadaşını eklediğini görseydi sildirmez miydi?
Sence ben silme dedim ya silermiki kendiliğinden
Bende öyle düşünüyorum silmesi lazımBence siz silme deseniz de eşiniz silmeli. Çünkü tepkinizi belli etmişsiniz. O 'SİLME' lafının altındaki kırgınlığı ve tavrı anlayarak çoktan silmiş olması gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?