• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine eşim ve yine ben maalesef :(

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
2 gündür sık konu açtım kusuruma bakmayın nolur :/ .. Size bir şey danışmak istiyorum: Ben eşimin gözünde çok kötü bir insanım, sevgililik döneminde üzdüğüm çok oldu, zulüm ettim, hatalıyım, pişmanım.. suçumu biliyorum..

Eşimde bunlar hiç bitmedi, her tartışmada hepsi önüme geliyor tüm yaptıklarım, 5 yıl önceki meseleler..
2 gün önce yatakta ağız münakaşası yaparken, alt üst komşuya rezil olmayalım diye yastığımı alıp odadan çıkacaktım ki, öylelikle başladı küslük..

Bugün konuşmaya çalıştım, öfke kusuyor bana..
Bakışları bile Farklı.. sevgiyle değil, öfke, nefretle bakıyor gözleri..
Bu kadar asabi olma nedeni ise yatağı ayırmammış, bugün yatağı ayıran, yarın evi ayırır sonra da boşanırmış...

Bana devamlı yerimde başkası olsa ya kendini atar aşağı, ya da çeker gider diyor devamlı..
Duramadım, madem öyle gitmek istiyorsan buyur git dedim...
Bu evlilikte sorumluluğumu yapmadığım bir şey yok,onun dışında ona extra masraf olacak Sigara vs masrafım yok, saçımı boyatmam, kuaför masrafım yok, kıyafetlerim hep evlenmeden önceki kıyafetler, evleneli 5/6 parça bir şey almışımdır..
Yani maddi anlamda sıkıntıya sokan , borca sokan biri değilim..
Öyle bi çıkıp gezmem felan da yoktur..

Ama gözünde çok kötü biriyim..aksi, inatçı,bazen huysuz olduğum doğru, ama bunlara sebep olan da zaman zaman o.. bunu anlamıyor, anlatamıyorum..
Yİne çöktü sıkıntılar üstüme..
Bu aralar iyice tükendim, bana bir yardımda bulunun ne olur :(

Öncelikle kuaföre gitmek, kıyafet almak sizi masrafçı ve kötü biri yapmaz. Neden kuaföre gitmeyesinizki ? Yatağı ayırmak fikrine bende karşıyım. Eşiniz bu konuda haklı olabilir. Eşinizle konuşmayı deneyin. Sakin ve tahammüllü olarak

Tabiki yapmaz, ama şuan maddi sıkıntı yaşıyoruz, ben çalışmıyorum şuan, ve hani halden anlamaz bir şekilde davranıp ona masraf olmak gibi bir durumum yok, onu zora sokmuyorum anlamında demiştim..
Gayet sakin bir şekilde konuşmaya çalıştım, ama aşırı bir öfke var içinde bana karşı ..

Tabiki yapmaz, ama şuan maddi sıkıntı yaşıyoruz, ben çalışmıyorum şuan, ve hani halden anlamaz bir şekilde davranıp ona masraf olmak gibi bir durumum yok, onu zora sokmuyorum anlamında demiştim..
Gayet sakin bir şekilde konuşmaya çalıştım, ama aşırı bir öfke var içinde bana karşı ..
Hangi konularda size öfkeli, onu hangi durumlar öfkeli kılıyor bunları konuşmaya çalışın ve o durumları ortadan kaldırmayı deneyin

Kuafore gitmemek alisveris yapmamak sizi mukemmel yapmaz.

Belki herseyi sorun yapip adami bunaltiyorsunuzdur.

Tam nedeni anlayamadim ama sanki siz biraz sorunlusunuz gibi geldi

Masrafınızı sorun etmemiş eşiniz zaten. Hem biraz masrafınız olsa ne olacak? Sığıntı değilsiniz ya o evde. Biraz bakın kendinize, moraliniz de düzelir. Tüm konularınızı göz önünde bulundurarak söylüyorum, tavırlarınız hep negatif gibi görünüyor. Fevri davranıyorsunuz. Hep bir şeyleri dert ediyorsunuz. Görev gibi sürdürüyorsunuz sanki evliliği. Eşiniz de artık bunalmış olabilir.
Geçmişte yaptıklarınız için içinizden gelerek özür dilediniz mi? Belki de o yüzden size zaman zaman ters davranıyordur.

Sizi ihtiyaçlarınızı eşiniz karşılamak zorunda bence konu bu değil bu aralar maddi sıkıntılar olduğu içim eşiniz biraz öfkeli olabilir bide yatağı ayırma fikri hiç iyi değil eşiniz o konuda haklı yatak ayırma sizi daha çok uzaklaştırır birbirinizden

Başkası olsa kendini aşağı atarmış, adam nasıl bir kafa yaşıyorsa artık...
Geçmişin intikamını alıyor sanırım , burnunu sürttüğünüz günlerin. Şimdi evlendik elimin altında ne de olsa kafasında olabilir.

Ne ilgisi var kadının sorunlu olduğunu nerden çıkardınız bu konuda.Cidden buraya akıl aramak için gelmiyor insanlar böyle iç bunaltıcı mesajlar yüzünden.

Masrafınızı sorun etmemiş eşiniz zaten. Hem biraz masrafınız olsa ne olacak? Sığıntı değilsiniz ya o evde. Biraz bakın kendinize, moraliniz de düzelir. Tüm konularınızı göz önünde bulundurarak söylüyorum, tavırlarınız hep negatif gibi görünüyor. Fevri davranıyorsunuz. Hep bir şeyleri dert ediyorsunuz. Görev gibi sürdürüyorsunuz sanki evliliği. Eşiniz de artık bunalmış olabilir.
Geçmişte yaptıklarınız için içinizden gelerek özür dilediniz mi? Belki de o yüzden size zaman zaman ters davranıyordur.

Öyle tabiki, ama zor günler olduğu İçin elimden geldiğince anlayışlı davranmaya çalışıyorum..
Pişman olduğumu belirttim, bana karşı artık eskisi gibi değil, tabi bunda benim rolüm büyük.. Fakat şuan geçmişi irdeleyecek bir şey yapmıyorum, yastığımı elime alıp odadan çıktım diye bütün öfkesi.. o son damlası oldu sanırım..

Ne ilgisi var kadının sorunlu olduğunu nerden çıkardınız bu konuda.Cidden buraya akıl aramak için gelmiyor insanlar böyle iç bunaltıcı mesajlar yüzünden.

Bana sorunlu geldi.
Hayirdir bir mahsuru mu var?

Hakaret mi etmisim moral bozacak ne yazmisim?

Kendimce yorum yapmisim.

Lutfen isinize bakin siz.

Amaciniz polimik yaratmak cunki

Bir insana 40 defa deli dersen deli olur derler..
Ben devamlı eleştiriliyorum, o işten geldiğinde gülmemişsem, Canım sıkkındır, birşeye moralim bozulmuştur, bu konuda eleştiriliyorum..
Kılık kıyafetim konusunda eleştiriliyorum..
Sorunlu gibi gelmişsem size olabilir.. kendimi bu aralar ben de hiç iyi görmüyorum..

Başkası olsa kendini aşağı atarmış, adam nasıl bir kafa yaşıyorsa artık...
Geçmişin intikamını alıyor sanırım , burnunu sürttüğünüz günlerin. Şimdi evlendik elimin altında ne de olsa kafasında olabilir.

Sanırım dediğiniz gibi, o günlerin acısını çıkarıyor..

Bir insana 40 defa deli dersen deli olur derler..
Ben devamlı eleştiriliyorum, o işten geldiğinde gülmemişsem, Canım sıkkındır, birşeye moralim bozulmuştur, bu konuda eleştiriliyorum..
Kılık kıyafetim konusunda eleştiriliyorum..
Sorunlu gibi gelmişsem size olabilir.. kendimi bu aralar ben de hiç iyi görmüyorum..
Ilk mesajimda zaten detay vermediginizi belirtmistim.
Simdi daha aciklayici yazmissiniz.

Esinizle net bir dille konusun o zaman.

Benim neyimi degistirmemi istiyorsun?
Sen anlat ben de sana soyliycem sirayla konusalim
.deyin mesela.

Senin nelerinden sikayetci anlatsin.
Sen de hatali konularinda tamam kendime ceki duzen vericem ama sen de sunlari sunlari yapacaksin..deyin

Konusmadan hallolmaz.
Icinizde biriktirirseniz sinir hastasi olursunuz

Gecmiste neler oldu bilmiyorum ama affedilemeyecek seyler yapsaydiniz evlenmezdi. Evlendi ise gecmise sunger cekilmeli. Surekli gecmisi didik didik etmek onunuze bakmanizi da engeller, iliskinizi de zedeler. Gecmis de degistirilemez ayrica.
Ustunuze basiniza birseyler alin. Temel ihtiyaclarinizi kismayin. Asiri fedakar olan taraf da hep kaybeder. Kimse de size madalya takmaz bunun icin, degeriniz de bilinmez. Kendinize onem verin. Kendinizi ihmal etmeyin. Herseyden once bunu kendiniz icin yapin.
Bu iletisimsizligi de cozmelisiniz. Kuserek problemler cozulmez. Aksine iki taraf birbirinden sogur.

Back
X