- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
2 gündür sık konu açtım kusuruma bakmayın nolur :/ .. Size bir şey danışmak istiyorum: Ben eşimin gözünde çok kötü bir insanım, sevgililik döneminde üzdüğüm çok oldu, zulüm ettim, hatalıyım, pişmanım.. suçumu biliyorum..
Eşimde bunlar hiç bitmedi, her tartışmada hepsi önüme geliyor tüm yaptıklarım, 5 yıl önceki meseleler..
2 gün önce yatakta ağız münakaşası yaparken, alt üst komşuya rezil olmayalım diye yastığımı alıp odadan çıkacaktım ki, öylelikle başladı küslük..
Bugün konuşmaya çalıştım, öfke kusuyor bana..
Bakışları bile Farklı.. sevgiyle değil, öfke, nefretle bakıyor gözleri..
Bu kadar asabi olma nedeni ise yatağı ayırmammış, bugün yatağı ayıran, yarın evi ayırır sonra da boşanırmış...
Bana devamlı yerimde başkası olsa ya kendini atar aşağı, ya da çeker gider diyor devamlı..
Duramadım, madem öyle gitmek istiyorsan buyur git dedim...
Bu evlilikte sorumluluğumu yapmadığım bir şey yok,onun dışında ona extra masraf olacak Sigara vs masrafım yok, saçımı boyatmam, kuaför masrafım yok, kıyafetlerim hep evlenmeden önceki kıyafetler, evleneli 5/6 parça bir şey almışımdır..
Yani maddi anlamda sıkıntıya sokan , borca sokan biri değilim..
Öyle bi çıkıp gezmem felan da yoktur..
Ama gözünde çok kötü biriyim..aksi, inatçı,bazen huysuz olduğum doğru, ama bunlara sebep olan da zaman zaman o.. bunu anlamıyor, anlatamıyorum..
Yİne çöktü sıkıntılar üstüme..
Bu aralar iyice tükendim, bana bir yardımda bulunun ne olur
Eşimde bunlar hiç bitmedi, her tartışmada hepsi önüme geliyor tüm yaptıklarım, 5 yıl önceki meseleler..
2 gün önce yatakta ağız münakaşası yaparken, alt üst komşuya rezil olmayalım diye yastığımı alıp odadan çıkacaktım ki, öylelikle başladı küslük..
Bugün konuşmaya çalıştım, öfke kusuyor bana..
Bakışları bile Farklı.. sevgiyle değil, öfke, nefretle bakıyor gözleri..
Bu kadar asabi olma nedeni ise yatağı ayırmammış, bugün yatağı ayıran, yarın evi ayırır sonra da boşanırmış...
Bana devamlı yerimde başkası olsa ya kendini atar aşağı, ya da çeker gider diyor devamlı..
Duramadım, madem öyle gitmek istiyorsan buyur git dedim...
Bu evlilikte sorumluluğumu yapmadığım bir şey yok,onun dışında ona extra masraf olacak Sigara vs masrafım yok, saçımı boyatmam, kuaför masrafım yok, kıyafetlerim hep evlenmeden önceki kıyafetler, evleneli 5/6 parça bir şey almışımdır..
Yani maddi anlamda sıkıntıya sokan , borca sokan biri değilim..
Öyle bi çıkıp gezmem felan da yoktur..
Ama gözünde çok kötü biriyim..aksi, inatçı,bazen huysuz olduğum doğru, ama bunlara sebep olan da zaman zaman o.. bunu anlamıyor, anlatamıyorum..
Yİne çöktü sıkıntılar üstüme..
Bu aralar iyice tükendim, bana bir yardımda bulunun ne olur