• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine eşim ve yine ben maalesef :(

Sizin konularınızı biliyorum biraz. Eşinizi sevmeden evlenmişsiniz, o ise sizi sevmiş. Zamanla siz de sevdiğinizi söylüyorsunuz ama sanırım şimdi de eşinizin tahammülü kalmamış. Çünkü o sizi sürekli onu sevmediğiniz zamanlar üzerinden değerlendiriyor. Siz de onu sürekli o çok sevdiği zamanlar üzerinden değerlendiriyorsunuz. Doğal olarak eşinizde öfke sizde ise hayal kırıklığı var. Artık dengelerin değiştiğini ve ikinizin de yeni bir sayfa açmanız gerektiğini anlamanız lazım. Yoksa üzgünüm ama bu şekilde hastalıklı bir duruma dönüşecek bu ilişki.

Ilk mesajimda zaten detay vermediginizi belirtmistim.
Simdi daha aciklayici yazmissiniz.

Esinizle net bir dille konusun o zaman.

Benim neyimi degistirmemi istiyorsun?
Sen anlat ben de sana soyliycem sirayla konusalim
.deyin mesela.

Senin nelerinden sikayetci anlatsin.
Sen de hatali konularinda tamam kendime ceki duzen vericem ama sen de sunlari sunlari yapacaksin..deyin

Konusmadan hallolmaz.
Icinizde biriktirirseniz sinir hastasi olursunuz

Bugün konuşmayı denedim ama bana tahammülü kalmamış gibi, öyle öfke dolu ki..
Yastığımı alıp yataktan kalktığım içinmiş..
Bu kadar uzatılmaz bu mevzu ya, sinirlendiğinde ses tonuna hakim olamayan biri, ve benim alt katımda 85 yaşında dedem oturuyor, o insanları huzursuz eder miyim diye hiç düşünme yok..
Konu uzamasın diye odayı terk ediyorum, ve olay bu kadar uzadı..

Benden devamlı bir şeyleri tamamen kendi istediği ölçüde yapmamı istiyor, beni tanıdığında öyle tanıdı, o huyumu, davranışımı biliyordu..
Şimdi neden batıyor bunlar, problem oluyor.. anlatmak istediklerimi bunlardı..

Gecmiste neler oldu bilmiyorum ama affedilemeyecek seyler yapsaydiniz evlenmezdi. Evlendi ise gecmise sunger cekilmeli. Surekli gecmisi didik didik etmek onunuze bakmanizi da engeller, iliskinizi de zedeler. Gecmis de degistirilemez ayrica.
Ustunuze basiniza birseyler alin. Temel ihtiyaclarinizi kismayin. Asiri fedakar olan taraf da hep kaybeder. Kimse de size madalya takmaz bunun icin, degeriniz de bilinmez. Kendinize onem verin. Kendinizi ihmal etmeyin. Herseyden once bunu kendiniz icin yapin.
Bu iletisimsizligi de cozmelisiniz. Kuserek problemler cozulmez. Aksine iki taraf birbirinden sogur.

Ona karşı hırcın, kırıcı davranış .. sadakat noktasında hiçbir şey yaşamadık..
Bunları bugün sen bana şunu da yaptın, bunu da demenin ne faydası çar bilmiyorum..
Kıyafetim çok,hiçbir şey almasam bile birkaç sene idare edecek kadar :)ben sadece ona yük olmayayım diye bu aralar kısıyorum biraz.. ama dediğiniz gibi madalya takılmıyor.. senin tasarrufun sayesinde denilmiyor..

İletişimsizlik konusu ise eşimin bana tahammülü birmiş sanırım artık ya, yataktan kalktığım İçin evden çıktı o da sinirle ve bugün bana birdaha olursa eğer belki eve gelmeyeceğim artık diyor...
Tehdit gibi.. sen bilirsin dedim..

Sizin konularınızı biliyorum biraz. Eşinizi sevmeden evlenmişsiniz, o ise sizi sevmiş. Zamanla siz de sevdiğinizi söylüyorsunuz ama sanırım şimdi de eşinizin tahammülü kalmamış. Çünkü o sizi sürekli onu sevmediğiniz zamanlar üzerinden değerlendiriyor. Siz de onu sürekli o çok sevdiği zamanlar üzerinden değerlendiriyorsunuz. Doğal olarak eşinizde öfke sizde ise hayal kırıklığı var. Artık dengelerin değiştiğini ve ikinizin de yeni bir sayfa açmanız gerektiğini anlamanız lazım. Yoksa üzgünüm ama bu şekilde hastalıklı bir duruma dönüşecek bu ilişki.

Aynen böyle.. çok haklısınız ..

Ona karşı hırcın, kırıcı davranış .. sadakat noktasında hiçbir şey yaşamadık..
Bunları bugün sen bana şunu da yaptın, bunu da demenin ne faydası çar bilmiyorum..
Kıyafetim çok,hiçbir şey almasam bile birkaç sene idare edecek kadar :)ben sadece ona yük olmayayım diye bu aralar kısıyorum biraz.. ama dediğiniz gibi madalya takılmıyor.. senin tasarrufun sayesinde denilmiyor..

İletişimsizlik konusu ise eşimin bana tahammülü birmiş sanırım artık ya, yataktan kalktığım İçin evden çıktı o da sinirle ve bugün bana birdaha olursa eğer belki eve gelmeyeceğim artık diyor...
Tehdit gibi.. sen bilirsin dedim..
Esiniz kinci sanirim. Gecmisteki kirici sozlerinizi isitip isitip onunuze koyacaksa, affedemeyecekse evlenmeseymis.
Kiyafet almama konusuna gelince erkekler deger verdiklerine para harcar, ya da para harcadigina deger verir. Cunku onlar o kisiye harcadigini "yatirim yaptim" olarak dusunur. Bu yuzden dedim ihtiyaclarinizi ertelemeyin, cok da fedakar olmayin diye.

Back
X