Yine esim yine kv

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Kızlar bayramın 2. Günü eşimle evdeydik anneannemlere gitmek istiyordum normalde gitmeme izin vermiyor ailemlede gitmeme izin vermiyor eşim olmadan bir yere gitmem kısacası yasak bayramdada eşim yine aynı şekilde buldu bir tartışma annemle komusacaktim bak bir yere gidiyorlarsa bana dönüp bizde gidelimmi diyip zor durumda bırakma diye uyardi eşim bende annemle konuşuyorduk köye anneannemlere gidiyorlarmış eşime elimle işaret yaptım gidelim mi diye görmemezlikten geliyor terlikle yere atarak ses yapıyorum baksin diye bilerek cevap vermiyor annem telefonun ucunda bekliyor bende sinirlendim canım gidermiyiz dedim ALLAAAH sen misin bunu diyen üstüme dogru yürüdü sana demedimmj diye bağırmaya başladı az daha bağır duymayan kalmasın diyip gidip pencereyide açtım sinirden delirdelirdi ben bir yere gitmiyorum çamaşır yıkayıp durecem dedim yan odaya gidecektim kolumda güç denemesi yaparak zorla koltuğa oturttu bağırmaya devam etti 3 parmağının işi çıktı psikologa gidelim diyorum yok diyorsun hastaneye yok diyorsun psikopatsin sen şu kolumun getirdiği hale bak senin bu yaptığın şiddete giriyor dedim ağlayarak diger odaya gittim kvmi aradı ben bosanacam bıktım artık sürekli huzursuzluk istemiyorum annesini babasını çağırın sizde en geç yarım saat içinde çabuk buraya gelin dedi bayram günü herkese rezil rüsva etti evden gitti kayinim eşimi durdurmaya çalıştı sanırım çünkü kv ile konuştuktan sonra hemen kayinim geldi ama eve girmedi neyse bende ablami aradım ağlayarak enistemle ablam ikisi geldi anlattım olayı eşimde geldi anlatırken zaten. Kısacası bu ilk değil kızlar ben bakarken çok hata yaptım ailemi çok uzdüm şimdide boşanıp dahada üzmek istemiyorum eşim daha öncede buna benzer davranış yapti kolumu sıktığı yine olmuştu hepsinde pişman olup özür diliyor dün herşey bittikten sonra yine özür dileddiledi affetmesem yine sağa sola saldıracak affetsem yine aynı şeyler olacak biliyorum akşamında kayinimin nişanlısıgnişanlısıgile gittik kv kp kayinlarim hepsinin surati asik kv benle konusmamaya çalışıyor.
Dün sabah gibi aradım kv yi anne akşam canin sıkkın gibiydi iyi misin diye iyiyim şükür dedi ee ne yapıyorsun akşam seni ccanın sıkkın gibi görünce bir arayayım diye düşündüm dedim cahille olanlara sıkılıyor dedi iyi anne görüşürüz diyip kapattım sonra eşimle konuşmuşlar ne söyledi tam olarak bilmiyorum esimde sinirlenip kapat şu telefonu demiş
Kv de kapatirsan kapat diyip telefonu kapatmislar
Eşim beni aradı kimseyle konuşup muhattap olmayacaksin burak bir kaç gün kimseyle konuşma internete de girme giriyorsanda kimseyle konuşma birtek sen annenle babanla konusursan konus baban bugün gidecek dedi tamam dedim annemlere gittik babami ugurladik esimin kuzenleri piknikteymis oraya gittik eğlendik tabi eşim yine annesiyle arayıp konuştuğu oldu bende eşimle gulucuklu fotoğraflar cekip koydum herkes mutlu olarak görüp sorun bende gibi düşünmesin diye durum böyle kızlar ne yapmalıyım
Suan kv kayinlarim gorumcem kp soguk davraniyorlar yuzleri asikti dün sabahtan beri hiçbiriyle muhatap olmadım

He sen kocandan hem psikolojik hem fiziksel siddet gor ama senin sorunun kaynana kayinpederin surati olsun. Bak kocan normal degil. Aniden sinirlenip gozu birseyi gormuyor. Ama sen de normal degilsin. Anneannene yollamamis, kendisi olmadan disari yollamiyor, siddet desen her turlu var sen hala gulucuklu foto atayim derdindesin. Kari koca bir tedavi olun bence.

Çok şükür daha fazlası olmadı sadece kolumu sıktı izi çıktı ama biliyorum buda şiddete giriyor ama eşim defalarca özür diledi affettim şimdi ise hepsi surat asıyor sanki sorun bendeymis gibi eşim o an olayı öyle bir anlattı ki annesine kadın her suçu bende sanıyor eşim psikologa gitmeyi kabul etmiyor

Sorun esinizde ve sizde.

Allah aski icin kendi istekleriniz neden bu kadar degersiz .Anneannene tabiki goturecek.Bayram bu .Siz niye onun esyasi gibi o gitmeden gidemiyorsunuz?Siz bir bireysiniz herseyden once bunu hatirlayin.

Esinizde annesine bagimli gibi arayip dedigini yaptigini gormuyor da size arama diyor.Buyutme bu insani.Kv hakli bayram gunu oğlu aramış bosacam demis olay ustune olay sonrada yok suratini asti falan .
Mutlu fotograf koyma olayi nedirr ya...Hatalisiniz ondada gostermelik mutlu olmaktan gercek mutlugu unuttunuz.Bosanmamaniza bahane olarak ailenizi uzmeme kilifini bulmussunuz ama her defasinda boyle kavgayla faha cok uzulur herkes...

Yahu bir kabahat islemissin gibi ne diye ilgi alaka gosteriyorsunki,birak zaten esin ayri bir manyak,sende zaten ailem uzulmesin diye bosanmayi dusunmez ustune birde bu adamdan cocuk yapmaya kalkarsan kusura bakma ama sende hic saglikli kalamayacaksin...mumkunse hicbiriyle muhattap olma esinde dahil...annanene gitmrk istemen son derece normal hatta bayram gunu esin gitmese bile sen ailenle gidebilirdin AILENE GIDIP GELMENE ESININ EN UFAK BIR SOZ SOYLEMESINE izon verme karisamaz nokta.esinlede ne yasarsan yasa aileleri arayip ayaklandirmaya kalkmayin (bosanicaginizda yok anlasilan),esinin ailesiylede cok muhattap olma galiba esinin el kaldirmasinda bile seni suclayacak kadar cahil insanlar...

Aynen öyle eşimin ne hatası olursa olsun beni suçluyorlar birde çocuk olursa düzelir diyorlar ailemle kısıtlı olarak görüşüyorum Teyzem dayilarim hala amca kolay kolay bunlarla bile gorusemiyorum ailesi ı kadar cahil ki bir kadının parkta yuruyyürüyüş yapması bile hoş karşılanmıyor bir kadın yaşıtı olduğu erkeğe su veremiyor tamamen çağ dışı insanlar eşim de dolduruşa geldikçe onlardan böyle gördükçe o durumu bende uygulamaya çalışıyor ailesi çok değişik huyları var ben kimseyi arayıp birşey demiyorum ne yapıyorsa eşim arıyor söylüyor bosanacam diye ana oğlu bunlar birbiriyle birşey saklamazlar hele ki eşim ağzında bir laf tutamaz

Adam boşanmak istiyorum diye tüm aileyi eve topluyor, eve hapsetme, şiddete teşebbüsü saymıyorum bile.
Siz ertesi gün gülücüklü fotolar paylaşıyorsunuz, sizi kim niye ciddiye alsın?
Ne yapılırsa yapılsın bu kız halinden memnun, kıymetli oğullarına tav.
Suçlu psikolojisine girip kayınvalideyle, herkesle konuşmaya çalışmışsınız, zaten kendilerini haklı gören insanlara iyice yüz vermişsiniz.
Ailesinin huylarını evlenmeden önce bilmiyor muydunuz? Tek başınıza bir yere gidemeyeceğinizi?

Bundan sonra gercekden ayrılmak isteyince aileni alarma gecir.

Ablani enişteni bayram günü cagirip ertesi günü gulucuklu fotoraf atarsan kimse seni gayeye almaz.

Aynen öyle. Kuzenim kaç kere milleti boşanıcam diye ayağa kaldırdı sonra kocasına dönüp mutluluk pozları verdi. Şimdi gerçekten ayrılmak istiyor ama bu defa onu ciddiye alan yok.

Cocuk olsa duzelmez dahada hapishane hayatina doner. Cocuk var diye gidemessinde. Aklin varsa kac kardesim. Kimse siddeti haketmez!

Gulucuklu foto yerine parmak izi çıkan kolunuzu cekseydiniz daha çok ise yaradı
İnsan canının acisini unutup nasıl sahte gulucuk koyar anlamiyorum
Haklısın o sırada kolumun fotoğrafını çekmek hiç aklıma gelmedi kanıtım olurdu bari

Cocuk olsa duzelmez dahada hapishane hayatina doner. Cocuk var diye gidemessinde. Aklin varsa kac kardesim. Kimse siddeti haketmez!
Çocuk olunca sorumluluk artınca birbiriniz le bu kadar çok tartışmazsiniz diyorlar çocuk yapma yönünde de çok fazla baskı kuruyorlar daha 5 aylık evliyim

Bayram gunu kocanizin terbiyesizligi yuzunden kavga cikmis cumle aile duymus simdi de kp kv suratini mi dert ediyorsunuz? Haklilar surat etmekte napsin zil takip oynasinlar mi gereksiz bir ogullari ve onun esyasi olarak gelinleri siz varsiniz. Neden bosanmiyorsunuz?

Ben sizin akrabanız olsam yanınızdan koşarak uzaklaşırdım.
Boşanıcaz diye milleti toplayıp ertesi günü hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam ediyor üstelik gülücüklü fotolar koyuyorsunuz medyaya.
Sanki milletle dalga geçiyorsunuz.
Ya bir türlü adlandıramadığım ilginç ilişkinizi kendi içinizde yaşayın ya da bırakın insanları huzursuz etmeyin.
Zaten evliliğiniz bir acaip, bir de buna aileleri dahil etmeyin.
Kendi içinizde yaşayın ne yaşıyorsanız.

ay ayni esimin ablasinin modelinden. Bosanicam diye 5 yildir evini terk edip bir teyzesine gider bir bize gelir şehirler arası, bir kendi annesinin evine gider bir ananesine gider
ama hala boşanmış da değil ancak insanlara eziyet etsinler kimse normal hayatını yaşayamasın herhalde zevk alıyorlar meslek gibi bir şey olsa gerek

Al yine.....

Anne babamı üzmek istemiyorumcu, biri daha!!!!

E tmm onlar üzülmesin sen üzül.

Ayrıca boşanmak, evlenmek gibi olağan birşey kıyamet değil sonuçta!

Ayrıca senin surat yapman gerekirken onlar yapıor bir de soruyorsun birşey mi oldu diye!

Yetmiyor kocanla gülücüklü foto koyuyorsun face. Sen elaleme göre yaşarsan daha çokk şiddet görürsün.

Yaptıkların ettiklerin çok tutarsız.

Bence sen bir psikoloğa git. Kendini bilmiyorsun ezik yaşıyorsun.

Bana gore hikayenin tumu hatali. Anneannenize bayramda tabiki gideceksiniz. Normali tek degil esinizle gitmeniz zaten. Tek gittiginizde bu kizin kocasi bizi gormek istemedi demezler mi sizde? İlla gelmiyorsa mahcup olmayi goze almistir. Tek gidersiniz. Tek yollamama sebebi nedir onu anlayamadim. Cok mu uzak aralarinda sorun mu var nedir yani?

İkinci olarak gitmenesi sorun evet. Ama telefonu acarken pesin pesin hicbir yere gitneyecegiz demis. Davulda calsaniz zurna da calsaniz adam size donup bakmaz, cevap vermezdi. Emri vaki yapmissiniz. Huyunu biliyorsunuz. İsler kotuye donmus.

Ucuncusu zaten siddet. Bagirmasi, hakareti, itmesi, tutmasi her sey siddettir. Siddetin boyutlari vardir sadece. En cokta "barismazsam etrafi dagitir" cumlesine takildim. Siddet uyguladigi icin ozur diliyor, affetmezseniz tekrar mi uyguluyor?

Maalesef sizde aile diye bir ortam yok. Esiniz belli ki sizi baya kotulemis ailesine o sinir aninda. Kimse yuzunuze bakmak istemiyor. Esinuzde sonradan toparlayamamis konuyu..onunda arasi acilmis. Siz bir an once kendi yolunuza bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…