- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Çok şükür daha fazlası olmadı sadece kolumu sıktı izi çıktı ama biliyorum buda şiddete giriyor ama eşim defalarca özür diledi affettim şimdi ise hepsi surat asıyor sanki sorun bendeymis gibi eşim o an olayı öyle bir anlattı ki annesine kadın her suçu bende sanıyor eşim psikologa gitmeyi kabul etmiyorHe sen kocandan hem psikolojik hem fiziksel siddet gor ama senin sorunun kaynana kayinpederin surati olsun. Bak kocan normal degil. Aniden sinirlenip gozu birseyi gormuyor. Ama sen de normal degilsin. Anneannene yollamamis, kendisi olmadan disari yollamiyor, siddet desen her turlu var sen hala gulucuklu foto atayim derdindesin. Kari koca bir tedavi olun bence.
Aynen öyle eşimin ne hatası olursa olsun beni suçluyorlar birde çocuk olursa düzelir diyorlar ailemle kısıtlı olarak görüşüyorum Teyzem dayilarim hala amca kolay kolay bunlarla bile gorusemiyorum ailesi ı kadar cahil ki bir kadının parkta yuruyyürüyüş yapması bile hoş karşılanmıyor bir kadın yaşıtı olduğu erkeğe su veremiyor tamamen çağ dışı insanlar eşim de dolduruşa geldikçe onlardan böyle gördükçe o durumu bende uygulamaya çalışıyor ailesi çok değişik huyları var ben kimseyi arayıp birşey demiyorum ne yapıyorsa eşim arıyor söylüyor bosanacam diye ana oğlu bunlar birbiriyle birşey saklamazlar hele ki eşim ağzında bir laf tutamazYahu bir kabahat islemissin gibi ne diye ilgi alaka gosteriyorsunki,birak zaten esin ayri bir manyak,sende zaten ailem uzulmesin diye bosanmayi dusunmez ustune birde bu adamdan cocuk yapmaya kalkarsan kusura bakma ama sende hic saglikli kalamayacaksin...mumkunse hicbiriyle muhattap olma esinde dahil...annanene gitmrk istemen son derece normal hatta bayram gunu esin gitmese bile sen ailenle gidebilirdin AILENE GIDIP GELMENE ESININ EN UFAK BIR SOZ SOYLEMESINE izon verme karisamaz nokta.esinlede ne yasarsan yasa aileleri arayip ayaklandirmaya kalkmayin (bosanicaginizda yok anlasilan),esinin ailesiylede cok muhattap olma galiba esinin el kaldirmasinda bile seni suclayacak kadar cahil insanlar...
Bundan sonra gercekden ayrılmak isteyince aileni alarma gecir.
Ablani enişteni bayram günü cagirip ertesi günü gulucuklu fotoraf atarsan kimse seni gayeye almaz.
Haklısın o sırada kolumun fotoğrafını çekmek hiç aklıma gelmedi kanıtım olurdu bariGulucuklu foto yerine parmak izi çıkan kolunuzu cekseydiniz daha çok ise yaradı
İnsan canının acisini unutup nasıl sahte gulucuk koyar anlamiyorum
Çocuk olunca sorumluluk artınca birbiriniz le bu kadar çok tartışmazsiniz diyorlar çocuk yapma yönünde de çok fazla baskı kuruyorlar daha 5 aylık evliyimCocuk olsa duzelmez dahada hapishane hayatina doner. Cocuk var diye gidemessinde. Aklin varsa kac kardesim. Kimse siddeti haketmez!
anneannemlere gitmek istiyordum normalde gitmeme izin vermiyor ailemlede gitmeme izin vermiyor eşim olmadan bir yere gitmem kısacası yasak
ay ayni esimin ablasinin modelinden. Bosanicam diye 5 yildir evini terk edip bir teyzesine gider bir bize gelir şehirler arası, bir kendi annesinin evine gider bir ananesine giderBen sizin akrabanız olsam yanınızdan koşarak uzaklaşırdım.
Boşanıcaz diye milleti toplayıp ertesi günü hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam ediyor üstelik gülücüklü fotolar koyuyorsunuz medyaya.
Sanki milletle dalga geçiyorsunuz.
Ya bir türlü adlandıramadığım ilginç ilişkinizi kendi içinizde yaşayın ya da bırakın insanları huzursuz etmeyin.
Zaten evliliğiniz bir acaip, bir de buna aileleri dahil etmeyin.
Kendi içinizde yaşayın ne yaşıyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?