- 16 Şubat 2016
- 235
- 539
- 53
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Benim de Görümcem bu şekilde başkalarına huzur vermemek mutlu ediyor bence. sürekli olay çıkarırSizin gibi dengesizler yüzünden ailelerde huzur yok herkese rezil oluyorlar hop oturup hop kalkıyorlar siz sarılıp kokşaşıp unuturken face foto atarken eller dalgs geçiyo arkanızdan sizden bitanede benim kardeşim ordan biliyorum çok yazık ya çok
Aynen öyle. Kuzenim kaç kere milleti boşanıcam diye ayağa kaldırdı sonra kocasına dönüp mutluluk pozları verdi. Şimdi gerçekten ayrılmak istiyor ama bu defa onu ciddiye alan yok.
Sakin sakin sakin daha 5 aylik evliyken cocuk mu yapilir? Daha adami taniyamamissin. Aman sakin abla tavsiyesi simdiden dusunme cok iyi korunÇocuk olunca sorumluluk artınca birbiriniz le bu kadar çok tartışmazsiniz diyorlar çocuk yapma yönünde de çok fazla baskı kuruyorlar daha 5 aylık evliyim
+1He sen kocandan hem psikolojik hem fiziksel siddet gor ama senin sorunun kaynana kayinpederin surati olsun. Bak kocan normal degil. Aniden sinirlenip gozu birseyi gormuyor. Ama sen de normal degilsin. Anneannene yollamamis, kendisi olmadan disari yollamiyor, siddet desen her turlu var sen hala gulucuklu foto atayim derdindesin. Kari koca bir tedavi olun bence.
esir = siz. ne gerek var.Kızlar bayramın 2. Günü eşimle evdeydik anneannemlere gitmek istiyordum normalde gitmeme izin vermiyor ailemlede gitmeme izin vermiyor eşim olmadan bir yere gitmem kısacası yasak bayramdada eşim yine aynı şekilde buldu bir tartışma annemle komusacaktim bak bir yere gidiyorlarsa bana dönüp bizde gidelimmi diyip zor durumda bırakma diye uyardi eşim bende annemle konuşuyorduk köye anneannemlere gidiyorlarmış eşime elimle işaret yaptım gidelim mi diye görmemezlikten geliyor terlikle yere atarak ses yapıyorum baksin diye bilerek cevap vermiyor annem telefonun ucunda bekliyor bende sinirlendim canım gidermiyiz dedim ALLAAAH sen misin bunu diyen üstüme dogru yürüdü sana demedimmj diye bağırmaya başladı az daha bağır duymayan kalmasın diyip gidip pencereyide açtım sinirden delirdelirdi ben bir yere gitmiyorum çamaşır yıkayıp durecem dedim yan odaya gidecektim kolumda güç denemesi yaparak zorla koltuğa oturttu bağırmaya devam etti 3 parmağının işi çıktı gidelim diyorum yok diyorsun hastaneye yok diyorsun psikopatsin sen şu kolumun getirdiği hale bak senin bu yaptığın şiddete giriyor dedim ağlayarak diger odaya gittim kvmi aradı ben bosanacam bıktım artık sürekli huzursuzluk istemiyorum annesini babasını çağırın sizde en geç yarım saat içinde çabuk buraya gelin dedi bayram günü herkese rezil rüsva etti evden gitti kayinim eşimi durdurmaya çalıştı sanırım çünkü kv ile konuştuktan sonra hemen kayinim geldi ama eve girmedi neyse bende ablami aradım ağlayarak enistemle ablam ikisi geldi anlattım olayı eşimde geldi anlatırken zaten. Kısacası bu ilk değil kızlar ben bakarken çok hata yaptım ailemi çok uzdüm şimdide boşanıp dahada üzmek istemiyorum eşim daha öncede buna benzer davranış yapti kolumu sıktığı yine olmuştu hepsinde pişman olup özür diliyor dün herşey bittikten sonra yine özür dileddiledi affetmesem yine sağa sola saldıracak affetsem yine aynı şeyler olacak biliyorum akşamında kayinimin nişanlısıgnişanlısıgile gittik kv kp kayinlarim hepsinin surati asik kv benle konusmamaya çalışıyor.
Dün sabah gibi aradım kv yi anne akşam canin sıkkın gibiydi iyi misin diye iyiyim şükür dedi ee ne yapıyorsun akşam seni ccanın sıkkın gibi görünce bir arayayım diye düşündüm dedim cahille olanlara sıkılıyor dedi iyi anne görüşürüz diyip kapattım sonra eşimle konuşmuşlar ne söyledi tam olarak bilmiyorum esimde sinirlenip kapat şu telefonu demiş
Kv de kapatirsan kapat diyip telefonu kapatmislar
Eşim beni aradı kimseyle konuşup muhattap olmayacaksin burak bir kaç gün kimseyle konuşma internete de girme giriyorsanda kimseyle konuşma birtek sen annenle babanla konusursan konus baban bugün gidecek dedi tamam dedim annemlere gittik babami ugurladik esimin kuzenleri piknikteymis oraya gittik eğlendik tabi eşim yine annesiyle arayıp konuştuğu oldu bende eşimle gulucuklu fotoğraflar cekip koydum herkes mutlu olarak görüp sorun bende gibi düşünmesin diye durum böyle kızlar ne yapmalıyım
Suan kv kayinlarim gorumcem kp soguk davraniyorlar yuzleri asikti dün sabahtan beri hiçbiriyle muhatap olmadım
+1
Boşanmak da bir seçenek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?