Yine esim yine kv

Karı koca birbirinizi bulmuşsunuz. Tencere kapak misali. İkinizdende buram buram cahillik akıyor. Kesinlikle normal değilsiniz. Çok daha fazla şey söylerdim ama banlanmak istemiyorum. Saçma sapan bir ilişkiniz var eşinizle. Ve tabii çevrenizle. Nasıl garip hayatlar bunlar valla okuyunca ağzım açık kalıyor

Benim de Görümcem bu şekilde başkalarına huzur vermemek mutlu ediyor bence. sürekli olay çıkarır

Baskalari mutlu görsün diye gülücüklu foto cekip paylasmak neden? Sorunu sizde bilseler ne bilmeseler ne?
Baskalari icin yasamayin.

Sizinki dostlar alışverişte görsün misali.

Arkadaşım hastamısın sen ya? Az kendini savunamıyormusun.
Anneannene bayramlaşmaya gidemiyorsun kocan izin vermediği için
ama kaynının nişanlısının ailesine gidiyorsun. Pes valla. Sen kendini küçük gördükçe eşin tabiki seni önemsemez.

Birde bukadar olay oluyor onlar seni teselli edeceğine birde hala onlara yaranmaya çalışıyorsun

Aynen öyle. Kuzenim kaç kere milleti boşanıcam diye ayağa kaldırdı sonra kocasına dönüp mutluluk pozları verdi. Şimdi gerçekten ayrılmak istiyor ama bu defa onu ciddiye alan yok.

Öyle malesef. Aynisi ablam yapdığı icin biliyorum. Kac kere beni gece yarilari kilometrelerce yol tepdirdi. Sonrada tipik aşkooooooooooooom canooooooooom tavirlari.

Vallah allah benide affetsin ama artik tartaklaninca bile reaktion göstermiyorum. Arayip anlatinca dedigim şu: geçer... acimamişdir. Yani az kala ben katil olcakdim yoksa. Almanyanin ortasinda para icinde yüzerken sacma sapan koca sevdasina şiddet görüp oturuyor. Denmek ki hoşuna gidiyor.

Çocuk olunca sorumluluk artınca birbiriniz le bu kadar çok tartışmazsiniz diyorlar çocuk yapma yönünde de çok fazla baskı kuruyorlar daha 5 aylık evliyim
Sakin sakin sakin daha 5 aylik evliyken cocuk mu yapilir? Daha adami taniyamamissin. Aman sakin abla tavsiyesi simdiden dusunme cok iyi korun

Elalem ne der dimi aman size geçimsiz demesin de kimse adam dişlemiş kolunızu siz gülen foto koyun bi de kv yi aryın niye canın sıkkın deyin oda ayrı bi alem oğlu eşini dövüyo geline surat yapıo
Cidden nasıl hayatlar vsr ys

+1
Boşanmak da bir seçenek.

ailene çok acıdım. senin gibi çocuğum olsa napardım bilmiyorum.

dayağı ye, hakareti ye. anneannene bile gitmene izin vermeyen adama boyun eğ, kavga edince çocuk gibi heekesi evine toplayan adama bişey deme. sonra millet görsün diye gülücüklü fotoğraf koy internete. bu nasıl bi mantık aklım almadı.

esir = siz. ne gerek var.

Çocuk olursa falan düzelmez. Aksine psikolojik bozukluğu varsa işler iyice kötüye gider. Çocuk bakmak , büyütmek kolay değil öyle. Dinlemeyin kayınvalidenizi.

20 yaşında gençliğinizin baharında açmanız gereken konular üniversitedeki vizeler, finaller, alttan dersler olması gerekirken siz nelere bulaşmışsınız.

Keşke üniversite mezunu ve meslek sahibi olmadan evlenmeseydiniz. Bunları yine yaşardınız belki ama bunlara boyun eğmezdiniz o zaman.

Bari çocuk fikrini iyi düşünün.

Sen kocam niye böyle diye dert etme, kv kp suratı niye asık diye dert et.

Tavana asılınca sorunlarınız da çözüldü mü

Bu kadar sorunlu evlilik içindeyken ebeye gitmek tavana asılmak siz iyi misiniz gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…