Yine esim yine kv

Esin de send ecok cocuksubuz ya da cahilsiniz kavga et,kolunu siksin,milelti basina topla bosaniyoruz de sonrada piknige git gulucuklu fotograf koy .saka gibisin.
Ya sozlerinin arkasinda dur milelti basina toplamissin tavrin da net ol ya da gulup eglenip unutacaksan kimseyi rahatsiz etme.cocuk oyunumu bu

Sütünü de içip uyudun mu tatlım?

Hiç mi gururun yok senin ya? Bu nasıl bi dengesizlik böyle. İçler acısı. Bi yaşadıklarına bi de dert ettiğin şeye bak.. Eşinle ele güne karşı attığın mutluluk pozları işe yaramaz bil istedim. Görenler ve sizin durumunu bilenler ki çoğu kişi belli etmese de biliyordur zaten, sadece size acırlar.... Yazııııııık derler.... Kendi kendinizi düşürdüğünüz şu duruma bakın ya. Bir de. ablan nasıl müdahale etmedi o adama. Neden seni götürmedi, niye ortalığı yıkmadı yazacaktım ki konunun sonunu okuyunca vazgeçtim. Kızcağız korkmuştur. Yarın bi gün senin yüzünden ayrıldık, sen aramıza girdin, biz çok mutluyduk halbuki, sen neden karıştın isyanları ile ona dönüverirsiniz diye

Yarın saat üçte asilmayi kabul etmeden önce burayı tekrar tekrar oku.
Biraz süzgeç ne olur ya ...

Eee sen bu kocadan paçanı kurtarmaya bakmıyorsun , bide çıkmış ebe ebe çocuk için geziyorsun . Allah aşkına kimsenin tavsiyesini dinlemiyorsunuz, laf olsun diye konu açıyorsunuz. Ne yaşıyorsanız hak ediyorsunuz

Annenizle görüştürmemesi falan pek zorunuza gitmiyor sanırım? Ne münasebet yasak? Siz de ona yasak koyabiliyor musunuz annenle konuşmayacaksın diye?

bazen diyorum ki insan hak ettiğini yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…