Ben arkadaşlara katılmıyorum. Herkes eşinizden taraf olmuş. Çok anlamsız geliyor bu bana.
Olayı kediciklere bakmak olarak almayın. Burada konu sahibinin eşi ilgisizlikten bahsediyor. Kadınlığını unutmuş! Bu kedicik ayrıntısından çok daha büyük bir olay. Ama neden bilmem kimse buraya takılmıyor, "Aaa bende izledim yoksa ben lez miyim?" "Ne varmış izlediyse?" Buralara takılıyor. Tamam 30 beğeni yüklensin size siz doğrusunuz.
Eğer eşim ben var mıyım, yok muyum beni unutsa, bana dokunmasa, asla değerli hissettirmese ve beni bu kötü duygularla düşündürüp dursa, bende kedicikleri izlediğinde rahatsız olurum. Hadi kedicikleri izlemesin, gitsin atıyorum güzel bir mankenin videosunu seyretsin ben bundan da rahatsız olurum. Kadın bikinili olmak zorunda değil. Onun benden fazla ilgilendiği bütün kadınlardan rahatsız olurum.
Tavsiye, alın karşınıza sorun nedir konuşun. Sizi temiz bulmuyor mu, bir şey oldu itici mi geliyor artık, size duyguları mı azaldı. Sorun neyse anlayışla dinleyeceğinizi söyleyin. Açık açık konuşsun rahat olsun.