Yine eşim...

Kesinlikle öyle. Eş çok daha önemli doktordan ondan bundan..
Öyle de halim yoktu hiç baygın baygın uykulu bir 3 hafta geçirdim doktora mı süsleniyorsun diye kızdı :) Aldırmıcaksın izin vermiyorum Dedi küstü gitti o gün :D Sonra geldi sarıldı özür diledi.Allah korusun büyük hasta olsak yandık ki ne yandık.

Çevremdeki kadınlara bakıyorum kocalarını çok seviyorlar. O kadar imreniyorum ki onlara demekki kocaları çok seviyo mutlu ediyo
Kardeşim çok samimi söylüyorum öylelerinin hepsi lafta. Hele instagrama vs. Asla inanma ne fenomenler biliyorum özenerek bakarsın hepsi şişirme yalan. Aylar öncesinden plan yapıp herşeyi hazırlatıp kocam bana sürpriz yapmış diyen amaçsız insanlar dolu ortalık.

Öyle de halim yoktu hiç baygın baygın uykulu bir 3 hafta geçirdim doktora mı süsleniyorsun diye kızdı :) Aldırmıcaksın izin vermiyorum Dedi küstü gitti o gün :KK70: Sonra geldi sarıldı özür diledi.Allah korusun büyük hasta olsak yandık ki ne yandık.
Ben enişteden tarafım valla. Koca lazım sana doktor geçici :KK54:

Kardeşim çok samimi söylüyorum öylelerinin hepsi lafta. Hele instagrama vs. Asla inanma ne fenomenler biliyorum özenerek bakarsın hepsi şişirme yalan. Aylar öncesinden plan yapıp herşeyi hazırlatıp kocam bana sürpriz yapmış diyen amaçsız insanlar dolu ortalık.
Bilmiyorumama belli olur bence eşlerinden bahsederkn gözlerinin içi gülüyo

Kediciklere vs takılarak asıl sorununuzdan uzaklaşmayın bence. Odağınıza cinsel hayatınızı koyun. Belli ki bir isteksizlik, uyumsuzluk var aranızda. Bunu açıkça konuşmayı deneyin lütfen. Ne kaybedeceksiniz? Gerekirse profesyonel yardım alın. Neden bu cinsel isteksizlik var öncelikle bunu çözmeye odaklanın.

Kediciklere vs takılarak asıl sorununuzdan uzaklaşmayın bence. Odağınıza cinsel hayatınızı koyun. Belli ki bir isteksizlik, uyumsuzluk var aranızda. Bunu açıkça konuşmayı deneyin lütfen. Ne kaybedeceksiniz? Gerekirse profesyonel yardım alın. Neden bu cinsel isteksizlik var öncelikle bunu çözmeye odaklanın.
O kadar çok konuştuk ki bu konuyu bi cm ilerleme yok artık gittiği yere kadar. Çok istekli olan ben şimdi o kadar isteksizim ki. Cinsellik gerçekten evliliğin en önemli unsuruymuş. Arzulanmadığını düşünmek çok kırıcı

Makyaj yapıyordum ilk zamanlar hit temizle diyordu saçımı boyattım hoşuna gitmedi ne yayım bilmiyorum. Halbuki bn onu olduğu gibi sevmiştm seven adam her haliyle sever bakımlı bakımsız farketmez
zamanla bende sevmez olmustum. Birkere batmaya gorsun hattta ay bununla nasil cocuk yapmisim bile diye dusunyorum

Çocuklu çalışan bayan olmak çok zor heleki çocuğunuz huysuzsa tuvalete bile gidemezken nasıl nakım yapıcaksın ki
kesinlikle cok zor benim cocugumda inanilmaz zor ve hala zor.ve cocuk buyukk etken. Helede his destek olmuyor zamanim kalmiyor dedigimde ama uyumaya zaman buluyorsun derdiki gece 2 de uyuyup 6 da kalkardim diyelimki 3 gun boyle uyumusum 4.gun 10 da cocuk uyududiye uyuduysam öleyim daha iyi.ama pasa hazretleri sabah uyanmaz ise istedigi gibi gideraman

Çevremdeki kadınlara bakıyorum kocalarını çok seviyorlar. O kadar imreniyorum ki onlara demekki kocaları çok seviyo mutlu ediyo
cevreni bosver o bir olcut olmamali.

internet helede. Hep mutlu anlarini cekip koyan sozdeevlilerle dolu.benimki birfotomuzu bileeklemedi. Whatsupa bilekoydurtmazdi o derecekiskancti simdk git birini bulsana acik cek diyecek kadar ailesebildi. Kendince attti cocugu da ustume ne bir bez alir ne bir sey yolllar onun icin olan cocuga ve madddi sorunlari yasayacak yenj duzen kuracak kadina oluyor. Guzelliklerini gormeye bak evliligin. Bardagin dolusuna yogunlas tabk bardak ortada varda.... Yoksa dedigimi uygula kendine birikim....

Dün sevgilim yolladı bana da kedicik videosu o zaman bende aldatılıyorum :110:
Eğer gerçekten mutsuzsanız boşanın kedicik videosu izledi diye aldatılmadığınızı da idrak edin.

O kadar çok konuştuk ki bu konuyu bi cm ilerleme yok artık gittiği yere kadar. Çok istekli olan ben şimdi o kadar isteksizim ki. Cinsellik gerçekten evliliğin en önemli unsuruymuş. Arzulanmadığını düşünmek çok kırıcı

Anlıyorum tabiki çok incitici bir durum. Keşke bu durum bir rutin halini almadan profesyonel bi destek alsaydınız. Böyle yaşamak zorunda değilsiniz.

gündemden düşmeyen kedicik ve hocalarının videoları ile problem çıkartabiliyorsanız emin olun pamuk prenses olsanız arzulanmazsınız.
cinsellik tek taraflı başlamaz yaşanmaz siz eşinizi arzulayın birlikteligi başlatan taraf olun ama internet çagında fotoya baktı yazıyı okudu diye problemleri yatagınıza sokmayın gereksiz bir davranış.
ı kediciklerin bir de kaplan versiyonu var dügmeleri açık kaslı onlar da bize mi cazip geliyor zannediyorsunuz

aa kedicikleri bende hep izlerim hatta insta daki epey açık seçik bir fotosunu yanlışlıkla beğenmiştim
eşimle çok gülmüştük :kahve:

Back
X