yine eşimin ısrarı

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
kızlar tekrar merhabalar,
eski konumda eşimden bahsetmiştim. anne ve babasını 15 dk lık mesafede kalmaları için ısrar ediyor demiştim. ben gelmelerine bir şey demiyorum tabi ki gelecekler. ama kalmaları bana gereksiz geliyor. eşim ısrar ediyor. çalışıyorum ancak hafta sonu misafir ağırlayabilirim ve böyle konuşmuştuk eşimle. bu arada bu hafta çok hastaydım hala da öyleyim toplayamadım kendimi gripten. evim çok kirlendi hiç bir şey yapamadım. eşim az önce aradı bu akşamdan çağıralım diyor. hayır dedim bu akşam ben hazır değilim, yemek yapılması gerekiyor evin temizlenmesi lazım ve ben çalışıyorum. hangi arada bunları yaparım. ama eşim anlayış göstermek yerine biraz bozuldu. kızlar haksız mıyım sizce?

Bana da çok saçma gelir aynı şehirde otururken kalmak, benimde kayınvalidem onlara gittiğimde kalın illa der.
Yaw zaten geceye kadar oturuluyor, konuşuluyor sanki aynı evde uyuyunca nolcak, gece kimse birbirini görmüyor uyunca
Bence geri adım atmayın, bozulsun.
Ama bir gün öyle bi yardım ettirin ki kendinize anlasın ne yorucu olduğunu o zaman hak verir size.

eski konumda eşimden bahsetmiştim. anne ve babasını 15 dk lık mesafede kalmaları için ısrar ediyor demiştim. ben gelmelerine bir şey demiyorum tabi ki gelecekler. ama kalmaları bana gereksiz geliyor. eşim ısrar ediyor. çalışıyorum ancak hafta sonu misafir ağırlayabilirim ve böyle konuşmuştuk eşimle. bu arada bu hafta çok hastaydım hala da öyleyim toplayamadım kendimi gripten. evim çok kirlendi hiç bir şey yapamadım. eşim az önce aradı bu akşamdan çağıralım diyor. hayır dedim bu akşam ben hazır değilim, yemek yapılması gerekiyor evin temizlenmesi lazım ve ben çalışıyorum. hangi arada bunları yaparım. ama eşim anlayış göstermek yerine biraz bozuldu. kızlar haksız mıyım sizce? bu arada yarın çalışıcam öğlene kadar.
bence umursama
çağırıyorsa gelsinler olduğu kadar yap, rahatsızdım de

Ay valla ben olsam çağırırım hiç bir şeyde yapmam
Çok meraklıysa kendisi yapsın... Hazır sizinde işiniz varmış yarım gün. Doya doya hasret gidersinler . Sizde işim uzadı gelemedim diyip , gezin tozun..
Kusura bakmayın böyle anlayışsız eşe böyle yorum yapabilirim ancak..

Ben de aksine haftaiçi misafir gelsin ki haftasonu bize kalsın isterim.
Yemek ya da ikram konusunda da abartmam.
Tavuk,makarna ya da bulgur bir de tatlı.
Çaya gelincekse de bir tatlı bir tuzlu yeter. Yaparsam ne ala,yapamazsam dışarıda pastane de çok fırın da.
Evi de az biraz toparladım mı tamamdır.
Misafire çok abartmayı sevmiyorum.
Umduğunu değil bulduğunu sonuçta.

Bu adamların derdini anlamıyorum ben yaa. Bu sorun bir tek bizde var sanıyordum ama görüyorum ki yalnız değilim o_O

eski konumda eşimden bahsetmiştim. anne ve babasını 15 dk lık mesafede kalmaları için ısrar ediyor demiştim. ben gelmelerine bir şey demiyorum tabi ki gelecekler. ama kalmaları bana gereksiz geliyor. eşim ısrar ediyor. çalışıyorum ancak hafta sonu misafir ağırlayabilirim ve böyle konuşmuştuk eşimle. bu arada bu hafta çok hastaydım hala da öyleyim toplayamadım kendimi gripten. evim çok kirlendi hiç bir şey yapamadım. eşim az önce aradı bu akşamdan çağıralım diyor. hayır dedim bu akşam ben hazır değilim, yemek yapılması gerekiyor evin temizlenmesi lazım ve ben çalışıyorum. hangi arada bunları yaparım. ama eşim anlayış göstermek yerine biraz bozuldu. kızlar haksız mıyım sizce? bu arada yarın çalışıcam öğlene kadar.
Bu kadar yakınsanız yatılı kalmaya ne gerek var?Yemeğinizi yiyin çayınızı için herkes evine gitsin.
Saçma bi ısrar bu bence.
Eşinle sen gidin kalın onlarda diyeceğim ama bu sefer de yatılı kalmalara iyice alışılacak.
Çok mu yaşlılar da dönemiyorlar mı evlerine?

Bu kadar sık gelip kalıyolarsa mısafırden sayma..kaynanan gelince bi ortalığı toplamaya yardım etsin..veya masayı kursun..olmadı yemek hazırlasın..calısan ınsandan beklentı fazla olmamalı..gerekıyorsa bunları kocanda yapmalı..
Ben olsam gelsınler derdim..harala gurele aradan cıksınlar..

şahsen ben olsam illlede ısrar ediyorsa buyursun gelsin ağırlarım, onlar gittikten sonra temizliğimi yaparım.. Elalem ne diycek ıyyy ne kadar dağınık, pis diyecekler diye düşünmem. Onlar düşünsün çalışan bir bayanın hali hal oluyormu.. ama kalma fikri cidden saçma yani ..

ailesini çok özlediyse dışarıda yemek yiyin. bi yerlerde çayınızı için. sonra herkes kendi evine. haklısınız tabi ki...

geçen haftada misafirim vardı inanın hiç temizlik yapamadım. bu hafta da rahatsız olunca elimi hiç birşeye süremedim. evim temiz olsa tamam ama ben bu kadar seyi nasıl tek basıma nasıl yapayım.

ben de haftaici misafir agirlamayi hic sevmiyorum. hem yorgun argin geliyorum isten hem de iki ayagim bi pabuca giriyor. ama daha da sevmedigim bisey var, emrivakiler! esime her zaman diyorum, bana "bize sunlar geliyor" diyerek emrivaki yapma, bir gun onceden haber ver ki ben de ona gore kendimi ayarlayim. siz de haklisiniz bence, ama esiniz cok israrliysa bu seferlik kabul edin, onlar gittikten sonra da alin karsiniza konusun, "ben misafir gelmesin demiyorum, ama onceden haberim olsun ki ona gore hazirlik yapayim" derseniz bence anlayisla karsilayacaktir.

Çalışırken onca şeye yetişmek cok zor.
bu bencilliği de anlamıyorum. tabiki anne babadır başüstüne ama yani koca adamların da süt kuzusu olmalı sinir ediyor beni

Bu kadar yakınsanız yatılı kalmaya ne gerek var?Yemeğinizi yiyin çayınızı için herkes evine gitsin.
Saçma bi ısrar bu bence.
Eşinle sen gidin kalın onlarda diyeceğim ama bu sefer de yatılı kalmalara iyice alışılacak.
Çok mu yaşlılar da dönemiyorlar mı evlerine?
55 - 57 yaşlarında yaşlı değiller, eşim ısrar ediyor. onlarda kalılar biraz daha ısrar etse.

erkekler man kafa takoz anlamazlar
bende aynı dertten muzdaripim gelmesinler hafta içi kardeşim zaten yeterince derdim var
sabahın köründen akşam kadarbide çocuk
eve gel yemek
ben yataklarımı toplamıyorum hafta içi ye iç yat modundayız zaten
pazartesi sırf bu yüzden yedik birbiirimizi aramış babası geliyoz die gelmeyin mideyim diyo
de tabi ben yorgunum allahım ya
tavrını koy yoksa böyle gidiyo habern olsun

Bu kadar sık gelip kalıyolarsa mısafırden sayma..kaynanan gelince bi ortalığı toplamaya yardım etsin..veya masayı kursun..olmadı yemek hazırlasın..calısan ınsandan beklentı fazla olmamalı..gerekıyorsa bunları kocanda yapmalı..
Ben olsam gelsınler derdim..harala gurele aradan cıksınlar..
valla kayınvalidem biz onlara gittiğimizde yemek hazırlamıyor. kaldı ki benim evimde hazırlayacak... kocam da bir yardım eder 1 ay konuşur.

haklısınız çalışan bayan için çok zor,birde hastaymışsınız biraz eşinizin anlayışlı olması gerek

Back
X